benim de mailime cvp gelmedi..
koskoca goole da online vize için hiç bi açıklama bulamadım ya??
ay ona göre karar vericem off yaa
ben de öle anladım cnm
mantıklı dediğin..
anlamadığım.. online sınavda net giderse nolck?
kopya nasıl engelencek?
bi allaın kuluda girip paylaşmamış google da şöle oldu böle oldu die..
birde dersleri indiren kimse yok mu bizde indirseydik pc ye şimdiden baksaydın..
üniteler nasıl uzun mu falan?
İkinci üniversite kapsamında fakültemiz programlarına yapılacak kayıtlar 24 Eylül - 31 Ekim 2012 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.
Kayıt için istenilen belgeler;
1.Kayıt Bilgi Formu (Öğrenci Bilgi Sisteminden yapılacak kayıt işlemi sonuna alınacaktır.)
2.Öğrenim belgesi ◦Halen bir yükseköğretim kurumunda öğrenim görmekte olan öğrenciler lise diplomalarının onaylı bir sureti ile ilgili yükseköğretim kurumundan alacakları öğrenci belgesini göndereceklerdir.
◦Herhangi bir yükseköğretim kurumundan mezun olan öğrenciler mezun oldukları kurumdan aldıkları yüksek öğrenim diplomasının tasdikli suretini göndereceklerdir.
3.Vesikalık fotoğraf (4 Adet)
4.Askerlik belgesi (Erkek öğrencilerden askerlikle ilişikleri olanlar)
5.Sağlık Raporu (Varsa özürlü öğrencilerden özür grubunu ve özür derecesini bildiren)
çok sağol piolin çok makbule geçti: )))
ben eşimle beraber adalet okuyacağım: )
sen ne okuyacaksın?
bu konuyu güncelleyeyim istedim: )
piolin naptın,sosyolojiyi seneye mi düşünüyorsun hala?
kayıtlar 24 ünde başlayacak ya?
ön kayıtta varmış netten ama ben bir trlü yapamadım yönlendidikleri öğrenci işleri linkinde parola istiyor,sanki normal öğrenci giriyormuş gibi: (
nasıl yapacağım: (
atatürk üni açıköğretim 2.üni okucam hangi bölümü okumalıyım ataması hangisi daha iyidir ?