Atatürk Üniversitesi sınavsız kayıt hakkı

benim de mailime cvp gelmedi..
koskoca goole da online vize için hiç bi açıklama bulamadım ya??
ay ona göre karar vericem off yaa

benimde mailimhiçgitmedi mail adresinde bi problem falanmı var acaba neden böyle oldu anlamadım.Canım sen cmt pazar cevap bekleme ne zaman yolladın bilmiyorum ama belki haftaya cevap gelir online vize eğer bilgisayar bulunan laboratuarlarda yapılsaydı kimseye bilgisayar yetmezdi 19200 kişi sınava giriyo çünkü..O yüzden ben online sınav her hangi bi internet ortamından yapılır diye düşünüyorum canım..Bu mantıklo geliyo çünkü.Bir de final sınavı 42 ilde yapıldı deniyor ama vize sınavı 42 ilde yapıldı demiyor.Demekki bilgisayar ve internet olan herhangi bi yerden sınava girebiliyoruz ...Ben böyle anladım..

ben de öle anladım cnm
mantıklı dediğin..

anlamadığım.. online sınavda net giderse nolck?

kopya nasıl engelencek?

bi allaın kuluda girip paylaşmamış google da şöle oldu böle oldu die..

birde dersleri indiren kimse yok mu bizde indirseydik pc ye şimdiden baksaydın..
üniteler nasıl uzun mu falan?

canım bak kopya şöyle engellenebilir online sınavda...Eğer bir soruya 1 dk süre verilirse sen bu 1 dk içinde kitabı açamazsın soruyumu okuycam şıklarımı okuycam kopyamı çekicem derdine düşersen kopya çekilmez.Zaten sınavın da süresiz olduğunu düşünmüyorum

kızlar kayıtlar ne zaman başlayacak?

ve hangi belgeler isteniyor?

kayıtlar online mı olacak yoksa atatürk üniversitesine mi gideceğiz?

ne çok soru sordum yaw

bu arada ben üni öğrencisi olduğumdan sınavsız başvuru için öğrenci belgem yeterli olacak mı?

sevgiyle kalın

İkinci üniversite kapsamında fakültemiz programlarına yapılacak kayıtlar 24 Eylül - 31 Ekim 2012 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Kayıt için istenilen belgeler;
1.Kayıt Bilgi Formu (Öğrenci Bilgi Sisteminden yapılacak kayıt işlemi sonuna alınacaktır.)
2.Öğrenim belgesi ◦Halen bir yükseköğretim kurumunda öğrenim görmekte olan öğrenciler lise diplomalarının onaylı bir sureti ile ilgili yükseköğretim kurumundan alacakları öğrenci belgesini göndereceklerdir.
◦Herhangi bir yükseköğretim kurumundan mezun olan öğrenciler mezun oldukları kurumdan aldıkları yüksek öğrenim diplomasının tasdikli suretini göndereceklerdir.

3.Vesikalık fotoğraf (4 Adet)
4.Askerlik belgesi (Erkek öğrencilerden askerlikle ilişikleri olanlar)
5.Sağlık Raporu (Varsa özürlü öğrencilerden özür grubunu ve özür derecesini bildiren)

çok sağol piolin çok makbule geçti: )))

ben eşimle beraber adalet okuyacağım: )

sen ne okuyacaksın?

çok sağol piolin çok makbule geçti: )))

ben eşimle beraber adalet okuyacağım: )

sen ne okuyacaksın?

adalet güzel bölüm canım:13: ben bu yıl okumayı düşünmüyorum sosyoloji düşünmüştüm ama belki önümüzdeki yıllarda olabilir

bu konuyu güncelleyeyim istedim: )
piolin naptın,sosyolojiyi seneye mi düşünüyorsun hala?
kayıtlar 24 ünde başlayacak ya?
ön kayıtta varmış netten ama ben bir trlü yapamadım yönlendidikleri öğrenci işleri linkinde parola istiyor,sanki normal öğrenci giriyormuş gibi: (
nasıl yapacağım: (

canım ben daha sonra bakıcam belki de başvuru yapmam çünkü dersler ünite konuları çok fazlaymış internetten araştırmıştım bir de bir yandan aöf var zaten ben bu yıl ek kontenjanlardan aöf türk dili ve edebiyatına girmeyi düşünüyorum diğerini belki ilerleyen zamanlarda düşünürüm..Ben açtım kayıt olacakmış gibi atauni sitesini tc no istiyor canım kayıt yapmıycam için de giremedim ben takıldığın bi nokta olursa çağrı merkezini arayabilirsin..Ordan yönlendirirler.

kpss atama şansı açısından hangi iki yıllık bölümü tavsiye edersiniz

Kızlar ataması en rahat bölüm hangisi iki yıllıklardan? Araştıranınız var mı?:44:

Atama şansı en yüksek olan 2 yıllık bölümler adalet ve yerel yönetimlermiş kızlar..Bilginize..

atatürk üni açıköğretim 2.üni okucam hangi bölümü okumalıyım ataması hangisi daha iyidir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…