Atatürk ü kullandilar...

sanada helal olsun. işte budur

kimseye ne aptal dedim ne de başka bir şey, bir şeylere uyanmak lazım körü körüne uyumak yapılan yanlışları yok saymak hala bunları bile bile aynı kafadan gitmek koyun sürüsü olmaktır dedim.Bence de yaşasın fikir özgürlüğü,sanki küfür ettim.

valla canım ben gocunuyorum.yani ülkemi,n bir hayvanla kıyaslanması rahatsız etti beni,birde burnuna halka takılması. neyse görüşler farklı elbette.

Son düzenleme:

ağzına sağlık............................

Cidden opucem agzina saglik
Weiss hakkinda herkesin ayni seyi dusundugune eminim
Bu kadar agresif ben bilirim edalarinda akp nin yaptiklarini bagirarak oven
Chp yi kotulemek icin Ataturku bile kullanan bir insan
Bu kadar hiddetli savubuyorsan neden Almanyada yasiyorsun derler adama
Neden oy hakkin yokken bu kadar akp savunucususun derler adama
Yoksa bir ayakkabi kutusuda senin payina mi dustu derler adama
Derler de derler
Oy hakkini olmayan bir insan davulun sesinin hos geldigi ta alamanyalardan neden bu kadar memur gibi surekli kendine gorev edinip yorum yapmasi akillara binlerce soru getiriyor

valla canım ben gocunuyorum.yani ülkemi,n bir hayvanla kıyaslanması rahatsız etti beni,birde burnuna halka takılması. neyse görüşler farklı elbette.

Bende kesinlikle gocunuyorum tabii ki.

Türkiye Cumhuriyetinin bu durumundan şiddetle sıyrıldığı günler için çabam ve duam ve ideolojim .

Bende kesinlikle gocunuyorum tabii ki.

Türkiye Cumhuriyetinin bu durumundan şiddetle sıyrıldığı günler için çabam ve duam ve ideolojim .
işte olay bu. kişiden kişiye göre değişiyor bakış açısı.. oysa herikiside bir benzetme. farkı yok.

kesinlikle..ama bıktık artık öyle değil mi tarz hep aynı ortaya pimi çekilmemiş bir elbombası at biri patlatsın ondan sonra riv riv yap burda..bana masal lazım değil..parayla mı tuttular nedir ?? aklım almıyo ya sen git yaşa alamanyanda sanane burdaki insanların hayatında neler olup bittiğini nerden bileceksin öyle değil mi ?? bilerek yapıyo bunu kesinlikle...işi bu..sana da çok teşekkür ederim gel öp :)

Çok uzundu yazınız üşenmedim hepsini okudum ve analiz ettim,okumayı severim:)

Alıntınızda işaretlediğim renkli yerlere yorumumu aynı renklerle yaptım.Lütfen dikkat ederek okuyunuz.

Tayyip Erdoğan kendisini yüceltiyor mu diye sormanız bile onu gözünüzde yücelttiğinizin bir resmidir.Burada şimdi hepsini tek tek yazamayacağım ama "benim iznim olmadan bu ülkede hiç bir canlı nefes alamaz"modundadır kendileri.Ben yaptım oldu,ben bilirim,benden ötesi şudur budur söylemlerini hergün her dakika yazılı-görsel basından izliyoruz.
Sarıgül'de öyle birşey dediyse yanlış yapmış,kendisinide asla desteklemiyorum.

Ne kadar da güzel dediniz..aynen benim derdimde bu halkadan,boyunduruktan bir an önce kurtulmamızdır.

Ancak hükümeti bu yüzden destklediğiniz noktada ayrılıyoruz ki arada uçurumlar bırakarak.Yolsuzluk için az bekleseydiniz,seçimlere ramak kalmıştı demek "ne güzel kandıracaktık milleti" demektir.Tamam operasyonu yapanlar ak kaşık değil ne yaptılarsa birlikte yaptılar ama böyle diye bu büyük yolsuzluğu görmezden gelemeyiz.Birbirlerini yemeselerdi daha çoook ekmeğimizin büyük lokmalarını çalacaklardı.Sizin o bahsettiğiniz anlaşmaların paralarıda hangi kutulardan çıkacaktı bilmiyorum.

Kanal İstanbul'un çevreye ve insan sağlığına vereceği zararları bilim adamları konuşuyorlar.Çevresindeki göllerin kuruyacağı,rantdan dolayı betonlaşma olacağı,yeşil alanların katledileceği ve hatta çocuklarda löseminin yaygınlaşacğı(çevre kiriliğinden dolayı)gibi..İyi bir proje varsa hangi hükümet olursa yapar bunu.

​Ben bunlardan daha fazlasını bilyorum ve bu yüzden bu hükümetin gitmesini istiyorum.

ağzına sağlık canım

aus daha fazla seninle tartışmayacağım dediklerim senin için geçerli mi tekrar soruyorum ben kime koyun gibi diyorum benzetiyorum! söyleyeyim;
Gezide gencine sahip çıkılmadığını,ölenlere bir baş sağlığı dilenmezken Esma'ya ağlanıldığını göre göre hak verenlere,zamları sorgulamadan bana ne diyenlere,kadın cinayetleri,tecavüz,çocuk gelinler gibi acil çözülmesi gereken olaylar varken erkek kız aynı evde oturmasın deyip hak verenlere,Pkk sorununu çözmek isteyen askerinin ağzının kapatılmasına içeri atılmalarına hak verenlere,evet yüzde elli elliyiz zor duruyoruz evde diyenlere,kefen giyip karşılama yapanların absürdlüğünü görmeyenlere,Kürtajı yasaklansın hatta tecavüz mağdurları bile aldırmasın çocuğu diyenlere,başı açık namussuz tü kaka diyenlere,yöneticiyi Allahla bir tutanlara,TC nin Andımızın kalkmasında hiç bir maruzat görmeyenlere ...ve daha yazılacak sayfalar dolusu şeye rağmen hayır arkadaş ne yapılırsa yapılsın x partisi harika görmeyeceğim anlayışıyla tekrar oy verenlere.
Sen burada görüp kendini cevap veriyorsan evet lafım sana da.Ben laf ebeliği hiç yapmadım hep açık açık yazdım işte bu da sana son cevabım.

Son düzenleme:
Uyanmış bir insan ne güzel sabahtan beri anlatmaya çalıştığım şey çok şükür

Bıktık cidden
yoksa ben hükümet taraftarı diye asla kimseye birsey diyemem
herkes kendi penceresinden bakar dünyaya
benim gibi düşünmedi diye tü kaka diyemem
ama bilerek kasti bir tavır var ortada
şuna da eminim oturup çalışılıyor ve hadi konu acalım deniyor
yoksa bu denli tahrik içerikli konuları bir insanın acmasının baska acıklaması olamaz
bunun bir caresi olmalı

mune ve kazen size sesleniyorum sadece ban yemek için veya uı olmak için hakaret kavga yetmemeli
weisin bu tavrı hakaretten daha agır
bir yaptırım yapılmalı
bu kadar insanın bir kişiden rahatsızlığı es geçilmemeli

suna da adım gibi eminim
bu tavır olmasa bu topik adı altında cok daha sakin paylasımlar olacaktır

lütfen bu propagandacı zihniyete bir çözüm bulalım artık

Bakin yine söylüyorum..
Konu Yapilan bir yanlis, sahtekarlik..
Bunu haber yapan gazeteci degilim:)
O olayi gerceklestiren de ben degilim..
Neden konuya yorum yapmak yerine israrla bana saldiriyorsunuz:)

Sarigül hata yapmis yada yapmamis deyip gecen bir insana kimse birsey diyor mu?
Ama neden rahatsiz ediyor bu sizi?

Evet ben tek kisilik dev bir orduyum:))))
Gercekler acidir..
Yutmaya calisirsin ama yutamazsin..
Girtlagini yirtar acitir..
Hissettiginiz o duygu sakin gerceklerin aci olmasindan dolayi olmasin:))

Simdi artik lütfen bana saldirmayi falan birakin, konuya yorum yazin, neden konuyu yorumlamak yerine bana saldiriyorsunuz?

Not: Mune ve Kazen, emir büyük yerden, bak benden cok rahatsiz olmus arkadas, beni halledin ya..
Türkiye de de yillarca ve hala yapilan bu degil mi?
Seninle ayni düsünmeyen, seninle ayni irki, dini, dili, düsünceyi, hayat görüsünü vb paylasmayan insani imha edeceksin, konusturmayacaksin:)) Bak arkadas sitedede ayni uygulamayi istiyor:)

Lütfen rica ediyorum artik konu dagitilmasin, konu basit, acik, konuya yorum yapilsin..
Yapilana yanlis deyin, dogru deyin, sahtekarlik deyin ne derseniz deyin ama konuya yorum yapin..

Son düzenleme:
Bende fark ettim bunları.Bakıyorum hükümetle ilgili olumsuz haber çıkıyor ses seda yok 3 gün sonra karşı partiden bir olumsuz haber bulunuyor gündem yaratmaya çalışılıyor.Ve sürekli kışkırtıcı cümleler paylaşımlar açıkça söylenmesede Atatürk ile ilgili anti söylemler andımız kalksın bu sadece bi şiir demeler.Kışkırtıcı tavırlar yani.Paralı eleman gibi çalışıyor kişi.Almanyalardan...

Son düzenleme:

:13::13::13: Düşüncelerime tercümansın...

Konuya yorum yapılsınları araya sıkıştır söyleyeceğindende geri kalma cevap yazılırsa dediklerine aaa konu lütfen de yine.Konuya cevap mı istiyorsun dur söyleyeyim bence adam zaten kendi resmini asacaktı konu böyle çarpıtıldı gündem yaratıldı oldu mu?
Tek kişilik orduymuş helal sana anca klavye ordusu olur senden...
Ayrıca o senin söylediğin düşünceleri imha edeceksin tavrını yapan biri var zaten kim söyleyeyim mi?Söyleyeceğimde pencereyi aç bir dakika.Ne oldu açılmadı demi, açılmaz yok çünkü.

Son düzenleme:

valla bende bıktım

Weis konuyla hiç alakası yok biliyorum ama sen öyle deyince Ata Demirerin Tek kişilik dev kadrosu geldi aklıma
Şaka maka ben kendi adıma senin bu forumda olmandan rahatsızlık duymadığımı belirtmek isterim ama sanki biraz daha ılımlı bir yol izleyebilirsin gibi geliyor bana sürekli ben doğruları konuşuyorum, ben şunu şu yüzden destekliyorum çünkü ben,ben,ben hep ben... bla blaa davranışların bize isim vermek istemediğimiz birilerini hatırlattığı için itici geliyor belkide bu yüzden açmış olduğun konu değilde sen daha fazla gündem yarattın

(Düşüncen,davranışın, ideolojin her ne olursa olsun düşünceleri nasıl dile getirdiğin de bence çok önemli)

Riv riv riv riv riv riv riv riv....vır vır vır vır vır...tam bir politikacısın..bence sen bir parti kur ve Almanya'da konuş !! konuyla ilgili yorum çok istemişsin ya bak senin yapamadığını yapıyorum..Çok büyük terbiyesizlik yazıklar olsun..bu kadarı fazla haddini aşmışş...oy moy yok sarıgüle...hadi sen de yapılan haksızlıklara karşı biraz olsun sesini çıkar..Tek inandığım ve kabul ettiğim siyaset adamı Atatürk'tür bunu da o kafana sok...!! Ben şucu bucu değilim..ben hakçıyım weiss hanım ayrıca lütfen burdan siyaset yapmayı biliyorsanız lütfen sorduğum tüm sorularıma da yanıt veriniz..!! size saldırmak haddimize değildir...! sadece sorularımıza yanıt arıyoruz..ne olacak bu ülkenin hali..var mı bir cevabınız..eğer birgün Başbakan olursanız güya refaha erişmiş olan ülkemizi daha da ileriye taşımak için planlarınız nelerdir..asgari ücret ve zamlar hakkında ne yapmayı planlıyorsunuz..weiss hanım ben konu hakkındaki düşüncelerimi söyledim..Sarıgül için ayıp etti kendini ilah gibi görüüyor diyebiliyorum siz başkaları için ne diyeceksiniz ?? diyemezsiniz çünkü siz burnu havada aşağılarda yaşayanları göremeyecek kadar yukarılardan bakıyorsunuz bizlere..o yüzden de anlayamazsınız..size saldırdığımızı düşünüyorsanız o zaman susun artık ve bir daha da böyle konuları açarak milletin sabrının sınırlarını zorlamayın bence..gidin sizin gibi düşünenlerle sohbet edin başka işiniz yok mu sizin ..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…