Bıktık cidden
yoksa ben hükümet taraftarı diye asla kimseye birsey diyemem
herkes kendi penceresinden bakar dünyaya
benim gibi düşünmedi diye tü kaka diyemem
ama bilerek kasti bir tavır var ortada
şuna da eminim oturup çalışılıyor ve hadi konu acalım deniyor
yoksa bu denli tahrik içerikli konuları bir insanın acmasının baska acıklaması olamaz
bunun bir caresi olmalı
mune ve kazen size sesleniyorum sadece ban yemek için veya uı olmak için hakaret kavga yetmemeli
weisin bu tavrı hakaretten daha agır
bir yaptırım yapılmalı
bu kadar insanın bir kişiden rahatsızlığı es geçilmemeli
suna da adım gibi eminim
bu tavır olmasa bu topik adı altında cok daha sakin paylasımlar olacaktır
lütfen bu propagandacı zihniyete bir çözüm bulalım artık
bu nasıl bir taleptir yahu
ben ve başka arkadaşlarda sizinle aynı şeyi düşünmüyor,weiss'in yazdıklarını keyifle okuyor olamazmıyız,bunun bir önemi yokmu ?
herkes yorumlarını beğenmediği,hoşlanmadığı kişilere yöneticilere seslenerek ekstra yaptırım istesin,varmı böyle bir mantık ?
burada kaç kişinin,kimden,ne derece hoşlanıp hoşlanmadığını nerden biliyoruz ?
hee forum kuralları değişir,daha fazla ceza sebebi olursa,bundan etkilenen tek bir kişi olmaz
forumda herkesın sevmedıği hoslanmadığı en az bir kişi vardır ama neden hepsi için değilde sadece weiss için böyle bı ıstekte bulunuluyo e bunu da bı düşünmek lazım
bu nasıl bir taleptir yahu
ben ve başka arkadaşlarda sizinle aynı şeyi düşünmüyor,weiss'in yazdıklarını keyifle okuyor olamazmıyız,bunun bir önemi yokmu ?
herkes yorumlarını beğenmediği,hoşlanmadığı kişilere yöneticilere seslenerek ekstra yaptırım istesin,varmı böyle bir mantık ?
burada kaç kişinin,kimden,ne derece hoşlanıp hoşlanmadığını nerden biliyoruz ?
hee forum kuralları değişir,daha fazla ceza sebebi olursa,bundan etkilenen tek bir kişi olmaz
forumda herkesın sevmedıği hoslanmadığı en az bir kişi vardır ama neden hepsi için değilde sadece weiss için böyle bı ıstekte bulunuluyo e bunu da bı düşünmek lazım
Peki siz ve başka arkadaşlarınız için neden böyle bir talepte bulunulmuyor birde bunu düşünmek gerek bence.
Demekki bizimle aynı düşünmediğiniz için değil bu talep.
yıllardır herkes için geçerli olan forum kuralları neden var ? Bunlar ihlal edilmişse kiblenir,hee kiblenmeye rağmen ceza gelmiyorsa demekki yönetici sizinle aynı fikirde değildir.Bunu kabul etmek lazım üzgünüm...Bir üyeden ötekilere kıyasla daha çok hoşlanmıyorsunuz diye size özel kural çıkartılamaz,ve bu onu gerçekten kötü yapmaz
Ben buraya daha sık ve uzun uzun yazsam emin olun bendende rahatsız olunurSiyaset topiğine yazan size karşıt çok fazla üye yok,olanlar içindede weiss kadar uzun ve detaylı yazan yok.Haliyle dikkat çekmesi çok normal.Ama ne kadar ve ne şekilde yazacağı onun tercihi.Kurallara uyduğu takdirde sorun varmı ? uymadığnda herkes gibi ceza alıyor zaten.Hele oy kullanmayacaksın,neden savunuyorsun kadar saçma bir düşünce olamaz.
Emin olun ata mız kalksa mezarından en büyük tokatı Cemaatin Halk Partisine atardı. Ne yapıyorsunuz siz diye
yıllardır herkes için geçerli olan forum kuralları neden var ? Bunlar ihlal edilmişse kiblenir,hee kiblenmeye rağmen ceza gelmiyorsa demekki yönetici sizinle aynı fikirde değildir.Bunu kabul etmek lazım üzgünüm...Bir üyeden ötekilere kıyasla daha çok hoşlanmıyorsunuz diye size özel kural çıkartılamaz,ve bu onu gerçekten kötü yapmaz
Ben buraya daha sık ve uzun uzun yazsam emin olun bendende rahatsız olunurSiyaset topiğine yazan size karşıt çok fazla üye yok,olanlar içindede weiss kadar uzun ve detaylı yazan yok.Haliyle dikkat çekmesi çok normal.Ama ne kadar ve ne şekilde yazacağı onun tercihi.Kurallara uyduğu takdirde sorun varmı ? uymadığnda herkes gibi ceza alıyor zaten.Hele oy kullanmayacaksın,neden savunuyorsun kadar saçma bir düşünce olamaz.
Mustafa Sargıgül'ün aday toplantısında "Atatürk posteri asacağız" diyen ekip bakın ne yaptı...
CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesiş'ne ait Ataköy Sinan Erdem Spro Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenlendi.
"ATATÜRK POSTERİ ASACAĞIZ" DEDİLER, SARIGÜL POSTERİ ASTILAR
Toplantı devam ederken CHP'liler salonda sabit bulunan İBB ve Spor AŞ bayraklarının arasına Atatürk posteri asmak istediklerini söylediler. Salon görevlileri bu makul talebe izin verdikten sonra CHP'liler Ataatürk posteri değil, Sarıgül posteri astılar.
İLK KEZ BÖYLE BİR SAHTEKARLIĞA TENEZZÜL EDİLİYOR
Sarıgül'ün uyanık ekibinin çabası "daha önce bu salonda yüzlerce benzer toplantı yapıldı ama bir poster için sahtekarlık yapmaya tenezzül edildiğine ilk kez şahit olunuyor" yorumlarına yol açtı.
Bu paylaşımdaki amacınız nedir weiss?
Neden böyle yaptılar, ben Atatürk'ün posterini görmek isterdi orda diye düşünüp büyük bir üzüntü mü yaşadınız?
Mustafa Sarıgül'e bir gıcığınız var, fırsat bu fırsat mı dediniz?
Yoksa, paylaşım olsun torba dolsun, diye mi açtınız konuyu?
Amacınızı açıklarsanız ya da bu haberle ilgili yorumunuzu yazarsanız, bir şeyler söyleyebilirim.
Atatürk posteri görememenizin üzüntüsüne mi yazacağız?
Bu haberle M.Sarıgül nefretinize mi ortak ya da karşı olacağız?
Haberle ilgili bir yorumunuzu alayım önce.
Erdogan a " Allah in Tüm vasiflarini üzerinde topluyor" demis biri, biri " dokunmak ibadet " demis..
Yahu ben bunlara neden katilayim..
Bakin, nutuk icin "vayhedilen son kutsal kitap" demisti bir.. Yani birileri birseyler diyebilir..
Erdogan cikip kendini yüceltiyor mu?
Burada Sarigül bizzat kendini yüceltiyor, "ben Allah in size gönderdigi bir lütüfum, Allah size, beni göndermis, daha ne yapsin" diyor:))
Yani olay farkli anladin mi?
Hayir, hic anlamadim.... Erdogan'a yapilan yakistirmalar her yerde yazildi cizildi. Videolari yayinlandi. Senin burada iddia ettigin Sarigul'un bizzat kendini yucelttigi laflari "ben Allah in size gönderdigi bir lütüfum, Allah size, beni göndermis, daha ne yapsin" dedigini hic bir yerde ne okudum, ne de videodan izledim. Kaynagini yazarsan sana inanirim. Yalandan yakistirma yapiyorsan gene, soyledigin hic birseyin gercekligine inanmam ve seni kaale almam mumkun degil.
Ille de konuya yorum istiyorsun oyle mi? Hayatimda duydugum en sacma, en karalamaya yonelik konularindan biri olsa da hadi bu sefer seni kirmayayim, bu kadar israr karsisinda bir yorum yapayim.
Oncelikle posterin asili oldugu yere dikkatinizi cekmekle ise baslayayim. Koca bir stadyumun giris kapisi... Yanindaki koca levhada IBB, yani Istanbul Belediye Baskanligi yaziyor. Bu CHP'nin halihazirda belirlenmis ve tek olan Istanbul Belediye Baskan adayini aciklama ve tanitma toplantisi....Anlayamayanlar icin bir daha ve ustune basa basa yaziyorum: Bu toplanti Mustafa Sarigul'u CHP Istanbul Belediye Baskani olarak resmen aciklamak ve tanitmak icin CHP'nin parti uyeleri ile ve taraftarlari ile yaptigi bir toplanti. Bu, Ataturk'u Belediye Baskani adayi olarak aciklama ve (eskaza!) Ataturk'u tanimayanlara tanitma toplantisi degil! Oraya kimin posterinin asilmasi daha yakisik alir sizce?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?