Atatürk ü kullandilar...

bu nasıl bir taleptir yahu

ben ve başka arkadaşlarda sizinle aynı şeyi düşünmüyor,weiss'in yazdıklarını keyifle okuyor olamazmıyız,bunun bir önemi yokmu ?

herkes yorumlarını beğenmediği,hoşlanmadığı kişilere yöneticilere seslenerek ekstra yaptırım istesin,varmı böyle bir mantık ?

burada kaç kişinin,kimden,ne derece hoşlanıp hoşlanmadığını nerden biliyoruz ?

hee forum kuralları değişir,daha fazla ceza sebebi olursa,bundan etkilenen tek bir kişi olmaz

forumda herkesın sevmedıği hoslanmadığı en az bir kişi vardır ama neden hepsi için değilde sadece weiss için böyle bı ıstekte bulunuluyo e bunu da bı düşünmek lazım

Peki siz ve başka arkadaşlarınız için neden böyle bir talepte bulunulmuyor birde bunu düşünmek gerek bence.
Demekki bizimle aynı düşünmediğiniz için değil bu talep.

weiss doğruları yazdığı için bu kadar taşlanıyo ama ister beğenin ister beğenmeyin yazdıklarını hepsi

" DOĞRU"

Emin olun ata mız kalksa mezarından en büyük tokatı Cemaatin Halk Partisine atardı. Ne yapıyorsunuz siz diye

Son düzenleme:
forumda herkesın sevmedıği hoslanmadığı en az bir kişi vardır ama neden hepsi için değilde sadece weiss için böyle bı ıstekte bulunuluyo e bunu da bı düşünmek lazım

yıllardır herkes için geçerli olan forum kuralları neden var ? Bunlar ihlal edilmişse kiblenir,hee kiblenmeye rağmen ceza gelmiyorsa demekki yönetici sizinle aynı fikirde değildir.Bunu kabul etmek lazım üzgünüm...Bir üyeden ötekilere kıyasla daha çok hoşlanmıyorsunuz diye size özel kural çıkartılamaz,ve bu onu gerçekten kötü yapmaz

Peki siz ve başka arkadaşlarınız için neden böyle bir talepte bulunulmuyor birde bunu düşünmek gerek bence.
Demekki bizimle aynı düşünmediğiniz için değil bu talep.

Ben buraya daha sık ve uzun uzun yazsam emin olun bendende rahatsız olunur Siyaset topiğine yazan size karşıt çok fazla üye yok,olanlar içindede weiss kadar uzun ve detaylı yazan yok.Haliyle dikkat çekmesi çok normal.Ama ne kadar ve ne şekilde yazacağı onun tercihi.Kurallara uyduğu takdirde sorun varmı ? uymadığnda herkes gibi ceza alıyor zaten.Hele oy kullanmayacaksın,neden savunuyorsun kadar saçma bir düşünce olamaz.

bu soyledıklerınıze sadece üslup vardır bide başka türlü bi üslüp vardır dıyerek cevap verip başka cevap vermek istemiyorum sanmayınkı verılecek cevabım yok var ama konumuz weiss değil weiss yuzunden ban yemek ıstemıyorum bız bazı şeyleri açık açık yazıyoruz ama sız ya ıstedıgınız sekılde anlıyosunuz yada anlamk ıstemıyosun

NEDEN Bu kadar tahamülsüz bazıları,BENCE nedeni ise kendiyle aynı görüşe sahip olmamaları. Yazışıp gidiyoruz işte kardeş kardeş kimse kimseyi değiştiremiyeceğine göre kazen e falnşikayet te neyin nesi be

Son düzenleme:
Aferin size, çok güzel karıştırmışsınız topiği.
Konu o kadar ikazlarıma rağmen kişisel yorumlara dönmüş.
Yine konuşturacaksınız beni, hissiyatlarınız karşılıklı, kimse kimseye meraklı değil, madem karşılıklı o zaman ne diye yazıp çizersiniz, yazacak konu mu yoktu demezler mi insana?
Kusura bakmayın ama cevap verip verip duruyor sonra da öfkenize yeniliyorsunuz.
Öfkenize yenildiyseniz alacağınız cezalara da hazırsınızdır.

Azıcık yağ çekeyim değil mi ama

Amirim buyur

valla canım benim ben durumla ilgili düşüncemi söyledim. Her insanın kendince elbetteki doğruları vardır ama kişilere göre değişir bu doğrular ben çıksam desemki ben şunun şöyle olduğunu düşünüyorum bu doğrudur başkada bir doğru yoktur emin ol bende bulunduğum toplumda kabul görmem kimse görmez. Weis ile ilgili kişisel yorumumu zaten yapmıştım yine söylemek istiyorum bence sorun yok zerre rahatsızlık duymuyorum onun varlığından zaten böyle bir hakkı da kendimde görmüyorum. Ama weisin deyimiyle bunca kişi ona saldırıyorsa bunun tek nedeni düşünceleriyle ilgili değildir o yüzden diğer arkadaşları da anlayabiliyorum.
Konu siyaset olunca zaman zaman hepimiz dilimize pek hakim olamıyoruz ister istemez geriliyoruz. Söylediğimiz doğruda olsa onu öyle bir savunuyoruz ki başka bir doğrunun varlığına tahammül edemiyoruz. O yüzden aslında bu tarz konular hep bir kısır döngüde tıkanıp kalıyor düşüncelerimiz doğru olsa da tavırlarımız yanlış olduğundan üstelik.

Bu paylaşımdaki amacınız nedir weiss?

Neden böyle yaptılar, ben Atatürk'ün posterini görmek isterdi orda diye düşünüp büyük bir üzüntü mü yaşadınız?

Mustafa Sarıgül'e bir gıcığınız var, fırsat bu fırsat mı dediniz?

Yoksa, paylaşım olsun torba dolsun, diye mi açtınız konuyu?

Amacınızı açıklarsanız ya da bu haberle ilgili yorumunuzu yazarsanız, bir şeyler söyleyebilirim.

Atatürk posteri görememenizin üzüntüsüne mi yazacağız?

Bu haberle M.Sarıgül nefretinize mi ortak ya da karşı olacağız?

Haberle ilgili bir yorumunuzu alayım önce.

Sarıgül, istanbul'da ciddi ilk rakip..ve gerçekten güçlü.. o nedenle her yoldan karalama kampanyası devam ediyor. Dürüst bir mücadele beklemiyoruz zaten..

Bu arada Sarıgül'ü günahım kadar sevmem..ama yürütülen karalama kampanyasını görmemek de mümkün değil

Ya da Atatürk e karşı olan inanılamaz sevgini ve bağlılığını kullandılar da çok madur mu oldu weiss hanım anlamadıkki

Hayir, hic anlamadim.... Erdogan'a yapilan yakistirmalar her yerde yazildi cizildi. Videolari yayinlandi. Senin burada iddia ettigin Sarigul'un bizzat kendini yucelttigi laflari "ben Allah in size gönderdigi bir lütüfum, Allah size, beni göndermis, daha ne yapsin" dedigini hic bir yerde ne okudum, ne de videodan izledim. Kaynagini yazarsan sana inanirim. Yalandan yakistirma yapiyorsan gene, soyledigin hic birseyin gercekligine inanmam ve seni kaale almam mumkun degil.

Ille de konuya yorum istiyorsun oyle mi? Hayatimda duydugum en sacma, en karalamaya yonelik konularindan biri olsa da hadi bu sefer seni kirmayayim, bu kadar israr karsisinda bir yorum yapayim.

Oncelikle posterin asili oldugu yere dikkatinizi cekmekle ise baslayayim. Koca bir stadyumun giris kapisi... Yanindaki koca levhada IBB, yani Istanbul Belediye Baskanligi yaziyor. Bu CHP'nin halihazirda belirlenmis ve tek olan Istanbul Belediye Baskan adayini aciklama ve tanitma toplantisi....Anlayamayanlar icin bir daha ve ustune basa basa yaziyorum: Bu toplanti Mustafa Sarigul'u CHP Istanbul Belediye Baskani olarak resmen aciklamak ve tanitmak icin CHP'nin parti uyeleri ile ve taraftarlari ile yaptigi bir toplanti. Bu, Ataturk'u Belediye Baskani adayi olarak aciklama ve (eskaza!) Ataturk'u tanimayanlara tanitma toplantisi degil! Oraya kimin posterinin asilmasi daha yakisik alir sizce?????

Eger birilerinin oraya Ataturk'un posterini asma emelleri var idiyse, ve bu Sarigul tarafindan engellendiyse o zaman Sarigul burada gayet isabetli bir karar almistir. Ortaya atilan iddia gercek ise onu bu kararindan dolayi tebrik etmek duser bana. Zira oraya o gun Sarigul yerine Ataturk'un posteri asilsa idi o zaman "CHP Ataturk'u kullaniyor" diye bas bas bagirip bunun ustunden siyaset yapanlara cok guzel bir malzeme vermis olurdu, nokta. Ben zaten bu icinde MANTIK olmayan sahtekarlik iddiasina hic inanmadim bile o yuzden... Sonucta CHP'nin Belediye Baskan adayi Mustafa Sarigul'dur, Mustafa Kemal Ataturk degil. Ataturk, hic bir partinin tekelinde degildir, hic bir partinin toplantisinin giris kapisina o partinin lideri varken, adayi varken, sanki koca partinin basinda hic kimse yokmus gibi acz icinde Ataturk posteri asmasi taraftari degilim. Salonun icinde olabilir, liderle yan yana icerlerde asilmis olabilir, sonucta o partiyi Ataturk kurmustur. Ama hersey yakistigi gibi yapilmali, asirilik hic bir yerde prim yapmaz. Zaten salon icinde Ataturk'un posteri her zamanki gibi vardi, bugune kadar butun partilerin yaptigi gibi, ANAP'in, DYP'nin, CHP'nin de her zaman astigi gibi.. Normali neyse o.

Normal olmayan AKP'nin Ataturk'e olan cekememezligi ve dusmanligidir. Bugune kadar Turkiye'nin basina gelmis bunca iktidar partisi icinde Ataturk'e boylesine kin besleyen, her ortamda bunu dile getirmekten cekinmeyip bunla da kalmayarak "Ayyas" gibi hakaret sozleriyle yadeden bir parti cikmamistir. CHP nin ya da Sarigul'un yaptiginda dunden farkli olan hic bir uygulama yok. Farki yaratan sizlersiniz! Sahtekari, dusmani siz kendi icinizde arayin once..

O yuzden, buraya icinde kin ve cekememezlikten, karalama kampanyalarina malzeme aramaktan dolayi umutsuzca uretilmis sacma sapan iddialarla gelerek ille de bu konuya yorum yapin demen cok manidar olmus... Dogal olarak, arkadaslarin da yogun tepkisini cekmen anlasilamayan birsey degil. Uzulerek onlara katildigimi soylemek isterim.

Sarıgül'den çok fena korkuyorsunuz.. :) Bu kadar belli etmeyin, karalama kampanyası başlattınız resmen..
Ordan burdan şurdan, 'yalan' ya da doğru, bir yerden vuralım da adamı; nerden olursa olsun modundasınız..

Bir arkadaşım söylemiş, Atatürk resmi olsa, Atam'ı kullanıyorlar diyecektiniz, yok olduğunda, neden yok..
Çok sağlam bir tabir vardır: sevmeye de öpmeye de gelmiyorsunuz, diye kibarlaştırayım bari..

Biraz sakin olun, şuraya oturup az soluklanın ve bu adamı karalamaktan vazgeçin lütfen..

Videosunu ekleyeyim , geçen gün izlemiştim .

Dk. 2.15 den sonra '' Allah size Sarıgülü göndermiş daha ne yapsın , daha ne yapsın , daha ne yapsın ? '' demektedir .

Ha benim için bir sakıncası yok , sormuşsunuz , yalan haber olduğunu düşünmüşsünüz diye ekledim . Siyasi konjonktür içinde doğal söylemler bunlar bence , çoşma , çoşturma olmalı illa ki seçmene seslenişte .

Bir diğer konuda bahsi geçen toplantı CHP nin Mustafa Sarıgülün adaylığını açıkladığı bir toplantı değil , 21 adayını açıkladığı bir toplantıdır , Sinan Erdem Spor Salonunda yapılan . 21 aday içinde en güçlü adayımızın resmini asalım yerine parti genel başkanın resminin asılması diğer adaylar üzerinde de olumlu bir etki oluştururdu , bu anlamda parti içinde yanlış bir çalışma olmuş bence .
Ve sanırım sadece Sarıgül resminin tüm adayların tanıtıldığı bir toplantıda asılması , parti içinde de çatlak ses çıkaracağı için , Sarıgül ün iş güzar partilileri önce Atatürk resmi demiş , icazeti bu şekilde almış , sonra Sarıgül ü asmış . Tabii bu son yazdığım sadece varsayım , habere yaptığım yorum . Ama onun dışındaki bilgiler yorum değil gerçek .

<strong>[video=youtube;ojmwBWRynS4]http://www.youtube.com/watch?v=ojmwBWRynS4[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…