- 3 Şubat 2009
- 9.979
- 17.319
- 773
- 44
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Atananamamis kadin
yeni bi sosyal kavram yaratmislar. Ataninca şutla gitsin :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esimin bana söyleme nedeni "atan bak insanlar bile ne diyor" u dogrudan diyemedigi icin olabilir. Buyuk ihtimalle de böyle sanırım. Yoksa normal bi insan esime bunu soylersem üzülür diye düşünür onu uzmeyeyim diye düşünür. Insanlar her seyi konuşur ama esim normal gibi gelip bana anlatıyor. Sorun esimde sanirim
Bence siz türkiyede yaşamıyorsunuz memur kadın diye ölüp ölüp diriliyorlareşinizi hiç mi tanımıyor hangi niyetle size söylediğini tahmin edemiyorsunuz ..
ayrıca öğretmen maaşı ne ki erkekler bu yüzden evlenmek istesin bi kadınla , ya da eşine atan diye baskı yapsın . şaşırdım
İşte hem para kazandın hem evde,ev işlerinde verimli olsun mantığı modern kölelik aradıklarıAz iş yani saat olarak garanti maaş tam kadın mesleği haksız değiller![]()
"Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
Bu tarz konular açılınca sevilmediğimi hissediyorum. Siz olsaniz ne derdiniz bu insana?
Hala kadının calısmasınun zorunlu oldugunu düşünmüyorum asıl size sormak lazım calısmak zorunda olduğunuz bir evlilik yaptıgınız icin pişman Mısınız maddi durumunuzu bilmiyorum bu arada ama sizi bu sekilde konusmalarını esinizin anlatmasını asırı yanlıs buldum, yani hic atanmayın ne olacak? Erkek dediğin evine kadın olmasa da bakacak, bakabilecek. Nokta"Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
Bu tarz konular açılınca sevilmediğimi hissediyorum. Siz olsaniz ne derdiniz bu insana?
Tabii ağamız paşamız eve gelene kadar ev toplanmış, yemek hazırlanmış çocuklar okuldan alınmış olmalı, kendi işten gelir gelmez kanepede yayılabilmeliİşte hem para kazandın hem evde,ev işlerinde verimli olsun mantığı modern kölelik aradıkları
Öncelikle koca eline bakmak diye bisey yoktur siz evlendiğinizde aile olursunuz ve hersey ortak olur.. Ben 2 üniversite okudum, dernek kurdum, kendi arzumla 1 senedir calısmıyorum. 30 yasımda kendi evimi aldım,suan bosanma asamasındayım. Evliliğim süresince de onun kartını kullanmak diye bisey olmadı bizim! Kartımız! Önce algıları değiştirmekte fayda var. Ayrıca kadın calısıp sabah 6 da kalkıp ise gidiyır dimi? Cocugu olunca cocugunu büyütemiyor ve ne derseniz diyin annesi ile büyüyemeyen cocuklar hayata güven duygusu özbenliği daha gec olusuyor, anne ile büyüyen cocuk her zaman daha mutlu, siz gene calısın ama hic olmazsa 3 yasına kadar cocuga annesi bakmalı, 3 sene de sizin tabiriniz ile koca eline bakmıs mı oluyorsunuz? Cok saygısızca düsünce. İyiki atanmıssınız yani, ama emin olun hayatta daha büyük değerler var. 4 bin tl maastan daha da önemli, o da bu sözler aile kavramını yıkar, biz benliği ile hareket edebilmek gerekirBen ogretmen degilim ama evlenmeden once Babam devlete atanmadan evlenme elin adaminin eline bakma demisti. Senelerce ugrassamda atandim sonrasinda evlendim. Sukur ediyorum. Iyiki dinlemisim babamin sozunu.
konu sahibi icin uzgunum ama yil olmus 2021 hala kocadan harclik istemek, kazanci olmamak cidden kotu birsey. Esinizin yaptigi tabiki affedilmez ama sizde bir olumlama yapin. Ekmegimi kazanmaliyim kimse beni beslemek zorunda degil kocam bile laf soyluyor deyin. en kisa zaman da geliriniz olsun. Boyle laflar duymazsiniz.
Bir de meslegini kariyerini yoluna koymadan evlenen hanimlar gormeli sizin durumunuzu. Is bulamadim evleneyim kocam baksin devri kapanali cok oldu. Kimse bakmaz hanimlar, basa kalkar laf soyler yediniz bir lokmayi hor gorur. Ekmeginizi elinize almadan koca evine gitmeyin, koca eline bakmayin. Kimse size bakmaz.
Sizin bu konu da birisi caninizi sikmis sanirim. Durumunuza ozel bir yorum yapmadim. Ayrica siz evinizi alicak kadar gelir elde ettiyseniz zaten calismissiniz demektir. Kendinizi atanamadim evleniyim kocam baksin kafasiyla bir tutmayin. Anladigim kadariyla siz ev birikimi bile yapmissiniz. Peki suan bosanma asamasindaymissiniz. 1 yas alti cocugunuz olsaydi calisicak miydiniz yoksa evde cocugunuza mi bakicaktiniz? Bosandiktan sonra geciminizi calismadan nasil saglicaksiniz?Öncelikle koca eline bakmak diye bisey yoktur siz evlendiğinizde aile olursunuz ve hersey ortak olur.. Ben 2 üniversite okudum, dernek kurdum, kendi arzumla 1 senedir calısmıyorum. 30 yasımda kendi evimi aldım,suan bosanma asamasındayım. Evliliğim süresince de onun kartını kullanmak diye bisey olmadı bizim! Kartımız! Önce algıları değiştirmekte fayda var. Ayrıca kadın calısıp sabah 6 da kalkıp ise gidiyır dimi? Cocugu olunca cocugunu büyütemiyor ve ne derseniz diyin annesi ile büyüyemeyen cocuklar hayata güven duygusu özbenliği daha gec olusuyor, anne ile büyüyen cocuk her zaman daha mutlu, siz gene calısın ama hic olmazsa 3 yasına kadar cocuga annesi bakmalı, 3 sene de sizin tabiriniz ile koca eline bakmıs mı oluyorsunuz? Cok saygısızca düsünce. İyiki atanmıssınız yani, ama emin olun hayatta daha büyük değerler var. 4 bin tl maastan daha da önemli, o da bu sözler aile kavramını yıkar, biz benliği ile hareket edebilmek gerekir
Siz genel olarak konuştunuz galiba, size genelde katılıyorum ama bu konudaki adamı çalışmayan bir kadınla silah zoruyla evlendirmemişler. Herşey baştan belli, atanmak da kolay değil. İllet oluyorum bu tiplere, özel sektördekilerin canı yok galiba, gerçi onlara da seviniyorum bi yandan, holeyyyyy hem çalışıp para kazanıp hem de erkenden gelerek evde elimi suya sabuna sokmayacak hatun diye gelen adamlar olmayacak etraflarında. Şu an ben de genel konuştum sizin vesileniz ile, kişisel almayın.Ben ogretmen degilim ama evlenmeden once Babam devlete atanmadan evlenme elin adaminin eline bakma demisti. Senelerce ugrassamda atandim sonrasinda evlendim. Sukur ediyorum. Iyiki dinlemisim babamin sozunu.
konu sahibi icin uzgunum ama yil olmus 2021 hala kocadan harclik istemek, kazanci olmamak cidden kotu birsey. Esinizin yaptigi tabiki affedilmez ama sizde bir olumlama yapin. Ekmegimi kazanmaliyim kimse beni beslemek zorunda degil kocam bile laf soyluyor deyin. en kisa zaman da geliriniz olsun. Boyle laflar duymazsiniz.
Bir de meslegini kariyerini yoluna koymadan evlenen hanimlar gormeli sizin durumunuzu. Is bulamadim evleneyim kocam baksin devri kapanali cok oldu. Kimse bakmaz hanimlar, basa kalkar laf soyler yediniz bir lokmayi hor gorur. Ekmeginizi elinize almadan koca evine gitmeyin, koca eline bakmayin. Kimse size bakmaz.
Atanmayan bir ben kaldim sanirim. Dovuyorlar atanmayani. Ne var bu devlette ben anlamiyorum ki,ozel sektorde calismak zor mu geliyor acaba? Kafamda deli sorular.Siz genel olarak konuştunuz galiba, size genelde katılıyorum ama bu konudaki adamı çalışmayan bir kadınla silah zoruyla evlendirmemişler. Herşey baştan belli, atanmak da kolay değil. İllet oluyorum bu tiplere, özel sektördekilerin canı yok galiba, gerçi onlara da seviniyorum bi yandan, holeyyyyy hem çalışıp para kazanıp hem de erkenden gelerek evde elimi suya sabuna sokmayacak hatun diye gelen adamlar olmayacak etraflarında. Şu an ben de genel konuştum sizin vesileniz ile, kişisel almayın.
Evet özel sektör zor, ama heriflere daha zor skskjsjsjs. Hanım eve onunla bir mi girecek akşam, eve heriften sonra gelen kadın mı olurmuş, beyimin topalak elleri suya girer mazallah.Atanmayan bir ben kaldim sanirim. Dovuyorlar atanmayani. Ne var bu devlette ben anlamiyorum ki,ozel sektorde calismak zor mu geliyor acaba? Kafamda deli sorular.
Hic bir sekilde kisisel almadim. Zaten son kisimda neyden bahsettiniz anlasilmiyor.Siz genel olarak konuştunuz galiba, size genelde katılıyorum ama bu konudaki adamı çalışmayan bir kadınla silah zoruyla evlendirmemişler. Herşey baştan belli, atanmak da kolay değil. İllet oluyorum bu tiplere, özel sektördekilerin canı yok galiba, gerçi onlara da seviniyorum bi yandan, holeyyyyy hem çalışıp para kazanıp hem de erkenden gelerek evde elimi suya sabuna sokmayacak hatun diye gelen adamlar olmayacak etraflarında. Şu an ben de genel konuştum sizin vesileniz ile, kişisel almayın.
Suçlu kocanız hadi o patavatsızlık etmiş ya onun sana yetiştirmesi deki amaç ne niye karısının moralini bozuyo amaç ne"Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
Maddiyat herkes icin onemli bu inkar edilemez. Esinize kesin atacagim diye bir soz mu verdiniz? Niye buradan ignelemeye calisiyor? Igneliyor diyorum cunku siz bu atanma konusu esim icin onemli diyorsunuz. Size bu talebini dogrudan soylemesi gerekirken bu sekilde yoklamasi hos degil. Peki siz bu rahatsizliginizi esinize acikca soylediniz mi?Eşim patavatsız değildir konusmadan önce düşünür laf taşımaz dedikodu yapmaz pek fazla. Ama maddi mevzulara kafayi takar. Atanmis olmamı isterdi eminim. Kendi dusuncesi olduğunu da düşünmüyor değilim. Normalde bu bunu dedi şu şunu dedi diye anlatmaz çünkü