- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Ben de ogretmenlik mezunuyum 1 2 sene gercekten cok calistim atanmak icin ama bolum alimi az puani yuksek olunca atanamadim cok uzuldum ugraatim olmadi sonra annem buyuk hastalik gecirdi 2 sene evle ben ilgilendim anneme baktim bebek gibi iyilesti cok sukur o donem kpss hic calismadim ugrasmadim annem iyilesince farkli bi sektorde 1 yil calistim sonra esimle tanistim is konusunu hic sorun etmeyen biridir esnaf zaten 2 isi var bi isletme acmisti yeni kafe restorant insaat isiyle de ugrasiyordu 15 yildir isletme yuzunden pek kendi isine adapte olamiyodu ben nisanliligimizdan itibaren kafenin isletmesini yapiyorum nasil yaparim nasil idare ederim diye dusunurken simdi her seyiyle ben ilgileniyorum o da bu sayede kendi isine adapte olabiliyo cogu zaman kafenin gelirine bu senin paran senin kazancin benim degil der hicbir zaman para lafi yapmamistir eslerin birbirine emanet oldugunu dusunur hayat bizim hayatimiz birbirimizi tamamlayarak yola devam ediyoruz evlilik ne zamandir kucuk hesaplar pesinde koşulan bir muessese oldu anlayamiyorum her seyin hayirlisini versin Allah