• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atanmamış kadınla evlendiğin için pişman mısın?

Atanmış öğretmenler de koca bulmak üstüne kocayı maaşı bağlamak için evleniyordu zaten 🤦🏻‍♀️ Hey allahım ya ne adamlar var 😒

Ben olsam gece gündüz çalışır , gerekirse tüm kitapları ezberler , atanır ama bir kuruşumu vermezdim . Hadsiz şey .
Allahım biri der artık kadın , biri der açık kadın , biri der kapalı kadın , biri el değmemiş kadın , atanmış kadın , atanmamış kadın , memesi küçük kadın , evlenilecek kadın , eğlenilecek kadın ....
Ne çok şey olduk ama bir insan olamadık bu erkeklerin ve toplumun gözünde . Offfff çıkarın bu insanları hayatınızdan .

Toplum erkekleri berbat. Erkeklerimiz ne zaman bu kadar tıynetsiz, çıkarcı ve materyalist oldu😶 İnsan insanla değil, maaş kartıyla evleniyor artık😶

Sanırım bizim ülkemiz dışında evlenme kriterleri arasında "atanmış" olması yer alan başka ülke yoktur. Düşünsene adama soruyorlar eşinin nesini seviyorsun, hoca durur mu yapıştırıyor cevabı "atanmasını".

Vah o densizin karısına. Adam karısını düzenli yatan maaş olarak görüyor. Kocanız da bunu ima ediyor ya da bu kafada yaşıyor ise kusura bakmayın itici adamlar listesinde ilk sırada yer alıyor. Hani belki beyaz donla denize giren dayılar liste başı olabilir ama altında muhakkak atanmış eş isteyen adam var.

Ne desem bilemedim. Ben olsam ne yapardım, ben en başta böyle bir modelle evlenmezdim ama oldu da evlendim, atanınca boşanma ihtimalim yüksek olurdu. Atanınca ama, kiralar çok yüksek.
bir kac ay once bir arkadasimi biriyle tanistirmak istedim. tanistirmak istedigim kisi de ablamin is yerinden birinin ogluydu. daha dogrusu ilk fikir ablamdan cikti; senin arkadasinla tanistiralim diye. arkadasim 1.77 boyunda, cocuk ise 1.90 boylarinda yani ablamla ikimiz cok yakistirmistik :) arkadasim ozel sektorde calisan bir ogretmen. fakat ozel derslere gidiyor ve aylik 8 bin e yakin geliri var. tanistirmak istedigimiz cocuk avukat ve bürosu var. neyse biz heyecan yaptik tanistiracagiz diye. ablam benim arkadasimdan bahsetti bu cocuga. daha cocuk arkadasimi gormeden "kadrolu mu" diye soruyor. ablam da ben de şok gecirdik. kadina sadece para gozu ile bakan heriften ne koy olur ne kasaba dedik. su devirde benim anlattigim ornek gibi o kadar cok var ki.. cok iyi meslek sahibi olup veya cok iyi geliri olup ilk ilgilendikleri seyin 'kadro 'olmasi gunumuz erkeklerinin ozeti..

Toplum erkekleri berbat. Erkeklerimiz ne zaman bu kadar tıynetsiz, çıkarcı ve materyalist oldu😶 İnsan insanla değil, maaş kartıyla evleniyor artık😶
Aynen resmen evrimleştiler , eskiden karı parası yenmez diyen adamlar şimdi çalışsın kredi ödesin derdindeler .

bir kac ay once bir arkadasimi biriyle tanistirmak istedim. tanistirmak istedigim kisi de ablamin is yerinden birinin ogluydu. daha dogrusu ilk fikir ablamdan cikti; senin arkadasinla tanistiralim diye. arkadasim 1.77 boyunda, cocuk ise 1.90 boylarinda yani ablamla ikimiz cok yakistirmistik :) arkadasim ozel sektorde calisan bir ogretmen. fakat ozel derslere gidiyor ve aylik 8 bin e yakin geliri var. tanistirmak istedigimiz cocuk avukat ve bürosu var. neyse biz heyecan yaptik tanistiracagiz diye. ablam benim arkadasimdan bahsetti bu cocuga. daha cocuk arkadasimi gormeden "kadrolu mu" diye soruyor. ablam da ben de şok gecirdik. kadina sadece para gozu ile bakan heriften ne koy olur ne kasaba dedik. su devirde benim anlattigim ornek gibi o kadar cok var ki.. cok iyi meslek sahibi olup veya cok iyi geliri olup ilk ilgilendikleri seyin 'kadro 'olmasi gunumuz erkeklerinin ozeti..
Tanıştılar mi peki?

E şimdi hem para getirip hem üremesi, pipilinin soyunu devam ettirmesi lazım. Özel sektörde para var ama izin yok. Kim bakacak çocuğa? Özel günlerde izin kısıtlı, kim gidecek kaynana evine akraba karşılamaya, dolma börek açmaya? Kadrolu demek sadece para değil ki. Evinin karısı, anasının gelini, çocuklarının anası da olabiliyor kadrolu olunca. Özelde öyle mi? Ne saati belli ne mesaisi. Adam eve gelecek yemek yok. Kadın dediğin hem düzenli maaş alır hem eve erken gelip üç tencere yemek yapar. Özel sektörde akşama kadar çalışacak sonra dışarıdan yemek söyleyecek. Olmaz öyle. Kadro önemli.

E şimdi hem para getirip hem üremesi, pipilinin soyunu devam ettirmesi lazım. Özel sektörde para var ama izin yok. Kim bakacak çocuğa? Özel günlerde izin kısıtlı, kim gidecek kaynana evine akraba karşılamaya, dolma börek açmaya? Kadrolu demek sadece para değil ki. Evinin karısı, anasının gelini, çocuklarının anası da olabiliyor kadrolu olunca. Özelde öyle mi? Ne saati belli ne mesaisi. Adam eve gelecek yemek yok. Kadın dediğin hem düzenli maaş alır hem eve erken gelip üç tencere yemek yapar. Özel sektörde akşama kadar çalışacak sonra dışarıdan yemek söyleyecek. Olmaz öyle. Kadro önemli.
Pipili napicak o sirada? Dolmalar, borekler, 3 tencere yemekler piserken?

o kadarrr net ozetlemissiniz ki. gunumuzdeki talepler gercekten bu. bir de dogum izni var. dogum izninden donunce kadin isini kaybetmeden ayni sekilde devam ediyor. pipili :D :D

o kadarrr net ozetlemissiniz ki. gunumuzdeki talepler gercekten bu. bir de dogum izni var. dogum izninden donunce kadin isini kaybetmeden ayni sekilde devam ediyor. pipili :KK70: :KK70:

O önemli bir detay. Çocuğu uzun uzun emzirip analık yapacak sonra işe dönecek. Yok öyle süt sağıp, özel sektörün pis dolaplarında saklayıp akşam eve götürmek. Herkes kadrosu kadar anadır. Herkes yerini bilecek!!!1!

Pipisi var onun, başka ne yapacak. Senin var mı, yok. Çalışıp yoruluyor el kapılarında. Kolay mı pipili olmak. Erkek sonuçta, pipiniz yok hala konuşuyorsunuz.
Harbiden ya 😐 musluk hortumu mu taktirsam acaba diye düşünmedim degil simdi

Harbiden ya 😐 musluk hortumu mu taktirsam acaba diye düşünmedim degil simdi

Ay onlar eskiden tuvaletlerde portatif taharet musluğu olarak kullanılıyordu. Bence müthiş bir icattı. Sonuçta istediğin bölgede tazyikli-tazyiksiz olarak kullanabiliyorsun. Tam hijyen. Klozet geldi mertlik bozuldu.

Ay onlar eskiden tuvaletlerde portatif taharet musluğu olarak kullanılıyordu. Bence müthiş bir icattı. Sonuçta istediğin bölgede tazyikli-tazyiksiz olarak kullanabiliyorsun. Tam hijyen. Klozet geldi mertlik bozuldu.
Skdkfkfldldld yeter artık yorum yapma çatladım gülmekten :D

O önemli bir detay. Çocuğu uzun uzun emzirip analık yapacak sonra işe dönecek. Yok öyle süt sağıp, özel sektörün pis dolaplarında saklayıp akşam eve götürmek. Herkes kadrosu kadar anadır. Herkes yerini bilecek!!!1!
krediyi unutmuşsunuz. evlenmeden once ev alamayan kadrolu veya kadrosuz pipili evlendikten sonra atar cebine 2 maas kartini, kredi de cektirir, ev alir. boylece karisi sayesinde ev de almis olur. hayat standartlari yukselmis olur.

Yalniz ona pipi diycem ben, taharet muslugu diyerek dakka bir gol bir, pipimin karizmasinin icine ettin, musluk hortumjndan devam edeydin bari 😂

krediyi unutmuşsunuz. evlenmeden once ev alamayan kadrolu veya kadrosuz pipili evlendikten sonra atar cebine 2 maas kartini, kredi de cektirir, ev alir. boylece karisi sayesinde ev de almis olur. hayat standartlari yukselmis olur.
Evet bi de cogu kadin maas kartindan yol parasi, bi cimcik harclik bile alamiyo burda okudugum, kendi kazandigi parada hukmu de yok

Genelde doblo alıyorlar araba olarak. Özel bir sebebi var mı acaba?

Back
X