- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.479
- 248
Evli ve hamile bir kadın olarak hayır bekarsaniz daha kolay olur diye düşünüyorum.Siz memnun kalmış mıydınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli ve hamile bir kadın olarak hayır bekarsaniz daha kolay olur diye düşünüyorum.Siz memnun kalmış mıydınız?
nasıYemek dahil olan da var bendekinde dahil değildi kendimiz yapıyorduk evet temizliği yurtta falan da kendin yapıyorsun zaten
Yatılı olarak hasta yanında kalan arkadaşlarım oluyor. Ben henüz hiçbir şeye başvurmadım, sınavı atlatmayı bekliyorum.Yaşlı hasta bakım şirketleri var onlara başvurmayı denediniz mi, yatılı işler de oluyor oralarda, tabi ki hemşirelik yapın ama evden uzaklaşmakiçin iyi bir alternatif olabilir. Yatılı olduğundan bütün paranız cebinize kalır
Evli ve hamile bir kadının açısından baktığımızda gerçekten de pek güzel bir tecrübe olmamalı yurtta yaşamak :)Evli ve hamile bir kadın olarak hayır bekarsaniz daha kolay olur diye düşünüyorum.
Benim kuzenim devlet yurdunda kalmıştı üniversitede. Ondan duyduğuma göre çoğu kendi temizlik yapıyormuş. Kuzenim, personelin tüm binayı ve lavaboları temizlediği kova ile odaları temizlemeye daldığını ve onların da bu yüzden kendilerinin temizlediğini söylemişti. Özel yurt ve aparatları ben de bilemiyorum ama yorum yapan hanımefendilerden öğrendimnası
temizliği öğrenciler mi yapıyor
ya ben de kızımı yurtta elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacaksın diye kandırıp yurtta kalmaya ikna etmeye çalışıyordumBenim kuzenim devlet yurdunda kalmıştı üniversitede. Ondan duyduğuma göre çoğu kendi temizlik yapıyormuş. Kuzenim, personelin tüm binayı ve lavaboları temizlediği kova ile odaları temizlemeye daldığını ve onların da bu yüzden kendilerinin temizlediğini söylemişti. Özel yurt ve aparatları ben de bilemiyorum ama yorum yapan hanımefendilerden öğrendim
Araştırdığım kadarıyla çok lüks yurtlar mevcut. Orada böyle sıkıntılar olmaz diye tahmin ediyorum. Kızınızın eli biraz sizin bütçeye bağlı galiba. :)ya ben de kızımı yurtta elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacaksın diye kandırıp yurtta kalmaya ikna etmeye çalışıyordum
Araştırdığım kadarıyla çok lüks yurtlar mevcut. Orada böyle sıkıntılar olmaz diye tahmin ediyorum. Kızınızın eli biraz sizin bütçeye bağlı galiba. :)
Oda temizliğini öğrenciler yapıyor genel banyo wc zaten görevli varnası
temizliği öğrenciler mi yapıyor
Ama o lüks yurtlar da gerçekten çok uçuk fiyatlar.Araştırdığım kadarıyla çok lüks yurtlar mevcut. Orada böyle sıkıntılar olmaz diye tahmin ediyorum. Kızınızın eli biraz sizin bütçeye bağlı galiba. :)