At gibisin?

At gibisin lafı hep kötü bir intiba bırakmıştır bende oldukça iri gibi.. ama gösterişlisin anlamında kullanmış herhalde o kişi. Takmayın.

1.75 boyum var 65 kilom var bende anlamadım hepinizin yorumları cok guzel :) çok teşekkür ederim hepininz çok tatlısınız. konum kapatılırsa sevinirim sayın yöneticim :)) saygılar
Şair burada egom tatmin oldu. Bütün derdim kederim gitti demek istemiş. Uğurlar olsun açık yürekli insan :KK70:

:KK70:
örneğin
141211horsewoman.jpg

at diye uzun boylu gösterişli kadınları kasteder erkekler ..
at gibi kız yani çok seksi demek ..

Fıstık isimli bir at vardı ya bir Yeşilçam filminde. Bineceksin sırtına, vuracaksin kirbaci diyor bence. Iyi niyetli değil. Şekere, karpuza kanmayin.

Bizde at gibi lafini yorulmak nedir bilmeyen caliskan kadinlar icin kullaniriz. Boyle bir komsumuz vardi da, ona derdik hep at gibisin diye, hosuna giderdi kizin.

"At gibisin, gösterişlisin" .. Söylemek istediğini belli etmiş zaten.. Neyin merakındasın ?

Valla bi tek ben mi hakaret olarak biliyomusum bu sozu..
Yorumlar hep iltifat seklinde de..
Benim bildigim "at gibisin"demek cok afedersiniz "tam ........"(yataga atmaliksin yani noktalarda argo var siz tamamlayin).
Biri bana boyle dicek hic iyi niyetli olarak algilamam agzina vururum yanii.

Valla bi tek ben mi hakaret olarak biliyomusum bu sozu..
Yorumlar hep iltifat seklinde de..
Benim bildigim "at gibisin"demek cok afedersiniz "tam ........"(yataga atmaliksin yani noktalarda argo var siz tamamlayin).
Biri bana boyle dicek hic iyi niyetli olarak algilamam agzina vururum yanii.
bende öyle biliyorum :KK70:

X