- 17 Mart 2012
- 5.257
- 1.454
- Konu Sahibi krrszkz-01
At gibisin lafı hep kötü bir intiba bırakmıştır bende oldukça iri gibi.. ama gösterişlisin anlamında kullanmış herhalde o kişi. Takmayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kentaurBacim durum aynen beyle
kafası direk at bencemisal çağla şikel at gibi kadın hem fizik hem yüz olarak
Şair burada egom tatmin oldu. Bütün derdim kederim gitti demek istemiş. Uğurlar olsun açık yürekli insan1.75 boyum var 65 kilom var bende anlamadım hepinizin yorumları cok guzel :) çok teşekkür ederim hepininz çok tatlısınız. konum kapatılırsa sevinirim sayın yöneticim :)) saygılar
at gibisin ne yaKızlar at gibisin gösterişlisin ne demek oluyor bugun bir komşumuz dedi merak ettım dert ettim (
şişmanlara değil uzun boylu zeyıf zarif olanlara at gibisin der erkekler ..Genelde uzun boylu ,hafif sisman ve surati irice olanlar icin at gibi derim.
o at değildi eşek yavrusu idi sıpa yaniFıstık isimli bir at vardı ya bir Yeşilçam filminde. Bineceksin sırtına, vuracaksin kirbaci diyor bence. Iyi niyetli değil. Şekere, karpuza kanmayin.
Ego tavan yaptı galiba1.75 boyum var 65 kilom var bende anlamadım hepinizin yorumları cok guzel :) çok teşekkür ederim hepininz çok tatlısınız. konum kapatılırsa sevinirim sayın yöneticim :)) saygılar
bende öyle biliyorumValla bi tek ben mi hakaret olarak biliyomusum bu sozu..
Yorumlar hep iltifat seklinde de..
Benim bildigim "at gibisin"demek cok afedersiniz "tam ........"(yataga atmaliksin yani noktalarda argo var siz tamamlayin).
Biri bana boyle dicek hic iyi niyetli olarak algilamam agzina vururum yanii.
şişmanlara değil uzun boylu zeyıf zarif olanlara at gibisin der erkekler ..
mesela maria sharapova at gibi kız derler ..