At gibisin?

hayır yani bunu mu dert ettin kendine? biz ne bilelim kadının niyetini, kadına soraydın ya at gibi mi o ne demek, bilmiyom ben diye.
Alessandra Ambrosio'ya benziyorsun demek istemiştir, gösterişliymişsin de.
hey Allah'ım ya, işiniz yok hakkaten ha! haftada en az bir tane sizce güzel miyim temalı bir konu açılmasa KK'yı kapatacaklar sanki

İki türlü de kullanılır.

At gibi aslında uzun boylu, endamlı hatunlar için güzel anlamında kullanılır.

Ya da çok uzun boyu bayana yakıştırmayanlar da' o ne öyle at gibi' der.

çıtı pıtı narin değilsin yani misal pınar altuğ için at gibi kadın diyen erkekler gördüm o da uzun boylu geniş omuzlu göşterişli seksi yani o anlamda söyleniyor.

Beygir gibinin kibarcası. At gibi garı. Şişmansan zayıfla, uzunsan incel. Yap işte bişeyler tay gibi ol:KK53:

At gibisinden sonra gösterişlisin dediyse soktuğu lafı örtmeye çalışmış:KK53:

Bodur tavuk her dem piliç derler o da kaba tabir ama var işte böyle iltifatlarımız

çoğunlukla iyi anlamda kullanılır anlamını bilmeden kullananları bilemem, hükümet gibi kadın da türevi olabilir ama daha içsel bir anlam taşır fizikselden ziyade

1.75 boyum var 65 kilom var bende anlamadım hepinizin yorumları cok guzel :) çok teşekkür ederim hepininz çok tatlısınız. konum kapatılırsa sevinirim sayın yöneticim :)) saygılar

Konu Sahibi nişanlısından ayrılmıştı ego yüklemesi istiyoda olabilir anlayış gösteririm kendi adıma

ama her konuya kendini sıkıştıran bazı tipler var ismi lazım değil, onlar çok daha fazla itici

Bacim durum aynen beyle:KK53:

Eklentiler

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 97
at gibisin hakaret
tay gibisin değil:)
tay gibi kız. dendimi ,zarif uzun ince hoş bir imaj.
ama at gibi kadın. işte bu bence hoş değil. hatta kötü bir betimleme.)

X