At gibisin?

Banada dehset, afet, tas, at horoz civciv gozlerin cok çüzel, agzini ballar yesin kuslar vs biseyler diyolar ama annamiyorum kizlar:KK53:

Ben de uzun boylu ve iri kadınlara söyleniyor diye biliyorum, at gibi bineyim sana demek için (binmek fiili, cinsel anlamında kullanılıyor sanki)

At gibi uzun boylu maskülen tiplere denir.

Bi de erkekler arasında cinsellikle ilgili olarak kullanılır.hatta binicen üstüne vurucan kırbacı diye devamı da gelebilir,bazı münasebetsizlerce.artık ne anlamda demiş sana bilemicem.ama bence hoş bi laf değil. Şeker falan vermeye kalkmasın.

bunu söyleyen kişi kadınsa ,şaka olarak alabilirsin. ama erkekse, sana ağır asılmış. çok çirkin bir tabir.hiç te "gösterişlisin" gibi hoş bir tabir değil. baya "çok seksisin. seninle birlikte olunur" demek..

kadınsa hakaret etmıs yarmagul demıs erkekse asılmıs sana bınmek ıstemıs yanı olay bu

Google" at gibi kadın" yaz çıkan ilk videoyu izle:KK70: :KK70:şaka bi yana gösterişli güçlü kuvvetli gibi falan sanırım.

Ayy bide bi düğüne gitmiştik eşim bi kadın görmüş höööööhh kadına bak korktum at gibi demişdi allah günah yazmasın korkunçduda.sonra yolda o kadını tekrar gördük eşim kaç kaç at kadın geliyor demişdi.bilmiyorum ben valla:KK33:

Benzer bir tabir annem kullanırdı, tay gibisin derdi , iyi niyetle yani güzel, gösterişli anlamında. Çok kafaya takılacak bir şey değil, hem atlar çok güzel hayvanlar
Şimdi tay daha narin:KK28: kibar geliyor.ceylan mesela ne kadar naif.ama At nedir şimdi ne atı diye sorasım geldi

Eveeeet hadii hep beraber ablayı şişirelim at gibisin abla çok gosterişlisin mikemmelsin şahanesin :KK70:

X