- 4 Haziran 2015
- 156
- 118
- 31
- Konu Sahibi krrszkz-01
Banada dehset, afet, tas, at horoz civciv gozlerin cok çüzel, agzini ballar yesin kuslar vs biseyler diyolar ama annamiyorum kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da DAŞ gibisin derlerBanada hep TAŞ gibisin derler ovunmek gibi olmasin
Bana da KAYA gibi derler ayıptır söylemesi.Banada hep TAŞ gibisin derler ovunmek gibi olmasin
enine boyuna kadınlar için kullanılır bu söz..yani dam gibi kadınKızlar at gibisin gösterişlisin ne demek oluyor bugun bir komşumuz dedi merak ettım dert ettim (
Bana da KAYA gibi derler ayıptır söylemesi.
Bak şimdi bana demiyorlar diye çok kıskandım.Ohoo o ne ki? Bana METEOR gibisin derler
Şimdi tay daha narin kibar geliyor.ceylan mesela ne kadar naif.ama At nedir şimdi ne atı diye sorasım geldiBenzer bir tabir annem kullanırdı, tay gibisin derdi , iyi niyetle yani güzel, gösterişli anlamında. Çok kafaya takılacak bir şey değil, hem atlar çok güzel hayvanlar
şimdi google dan arattıgım bır at gıbı kadın resmını paylaşacaktım ne yapsam paylaşmasam mıEveeeet hadii hep beraber ablayı şişirelim at gibisin abla çok gosterişlisin mikemmelsin şahanesin
Sakın aman sakınşimdi google dan arattıgım bır at gıbı kadın resmını paylaşacaktım ne yapsam paylaşmasam mı