- 8 Haziran 2013
- 56.246
- 149.328
Ellerine sağlık canım, Allah kabul etsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım, Allah kabul etsin :)
Amin sagol canim:)Ellerine sağlık canım, Allah kabul etsin :)
Gunduzden gidip aldim herseyini.. icine cok karisik koymuyorum ben ama uzerine cok malzeme seviyorum. Herkesin zevkine kalmis bisey:)Süslemen süper, ben bir tutam tarçın ve finduk-fistukla servis yapayım, değişiklik olsun
Sagol hayatim:)Canim ellerine sağlık
Allah kabul etsin
Amin canım, sağolasın.Canim ellerine sağlık
Allah kabul etsin
canım baktım da istanbul da yaşıyormuşsun valla aynı şehirde olsaydık ben sana tabaklarca getirirdimYapan biri bana da getirsin nolur yok mu buraya üye olan bir komşum
canım baktım da istanbul da yaşıyormuşsun valla aynı şehirde olsaydık ben sana tabaklarca getirirdim
Yaaa çok teşekkür ederim bunu duymak bile çok mutlu etti :) dün komşum 2 kase getirdi Allah razı olsun
Aşure diye buna derim bennn ohhh misss misss bol malzemeden.. ellerine sağlık süper görünüyor:))Eki Görüntüle 2191262 Eki Görüntüle 2191263 Aşurem neredeyse hazıııırrr
Sağolasın canım benimAşure diye buna derim bennn ohhh misss misss bol malzemeden.. ellerine sağlık süper görünüyor:))
Eline saglik canimmmm:))
Sağolasın TontrimEline saglik canimmmm:))
Eki Görüntüle 2191262 Eki Görüntüle 2191263 Aşurem neredeyse hazıııırrr
Ellerine sağlık Yasmin'imHarika görünüyorAllah kabul etsin
Sağolasın canım benim Amin, inşallahEllerine sağlık Yasmin'imHarika görünüyorAllah kabul etsin