Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

24 temmuz 1987 saat: sabah 06.00 izmir
geride kalmış buldum ama :) ya bakacaktım seni çok beklettim, vallahi kahve bile içiyorum ama bugün sersem gibiyim bi ayılamadım :S akşam da projeyi yetiştirmeye debelendim herşey aksiydi tüm gün :S

Tam yazıcaktım sana oğlak stelyumum da var diye
Bi de Jupiterim de retroda gıcık oluyorum retro olmasına
sen ilişkilerde özgürlük istersn sanki :))) ve nedense böyle asi tavırlısın gibi geldi tabi yanlış yorum olabilir detay lazım tek bişeyden çıkartamayız

[QUOTE="pofu, post:

Ay başıma gelen
Mars'ım Koçta. Retroda Koc burcunda olcak sanirim
Ben de cok etkilencem dimi pofu?

geride kalmış buldum ama :) ya bakacaktım seni çok beklettim, vallahi kahve bile içiyorum ama bugün sersem gibiyim bi ayılamadım :S akşam da projeyi yetiştirmeye debelendim herşey aksiydi tüm gün :S

Hiç problem değil cnm hatta bugün bakma zaten bugün değişik Bi terslik var belki hayrına olan tersliktir. Mümkünse nasipse yarın müsait olursan bakarsın.

sen ilişkilerde özgürlük istersn sanki :))) ve nedense böyle asi tavırlısın gibi geldi tabi yanlış yorum olabilir detay lazım tek bişeyden çıkartamayız

Evet ozgurluk seviyorum iliskilerimde. Ama karsi tarafin da ozgur olmasini isterim , kisitlayip bunaltmam.
Asi degilim ama kafam atti mi kimse umrumda olmuyor o an, sevgimden olsem de geri donmem

Hiç problem değil cnm hatta bugün bakma zaten bugün değişik Bi terslik var belki hayrına olan tersliktir. Mümkünse nasipse yarın müsait olursan bakarsın.
tabiki cnm sözümü tutmam lazım bakacağım :)

Cuel sende yengeç stelyumu mevcut :) daha fazla yazmıycam :)) çok duygusal olduğunu diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…