- 25 Aralık 2014
- 1.242
- 1.113
Tesekkur ediyorummmmnope öyle değil yazcm sana özelden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ediyorummmmnope öyle değil yazcm sana özelden
Daha iyiym cnm ama tamamen iyleşmedim konuşurken zorlanıyorum hala nefesim kesiliyorPofummm canım napıyorsun nasılsın? Tamamen iyileştin artık sanırım kuzum
Daha iyiym cnm ama tamamen iyleşmedim konuşurken zorlanıyorum hala nefesim kesiliyor
Çok teşekkür ederim cnmmm inşallah geçer de eski halime kavuşurummbuna da şükürCanımm günaydınn daha iyi olmana çook sevindim balımm, konuşurken zorlanmalarında tez zamanda geçicek inşallah
Merhaba, öncelikle teşekkür ederim, maalesef harita bakmıyorum bu şekilde artık, en başta da yazıuordu aslında, hesabım var evet orada paylaşımlarım oluyor özelden atıyorum size teşekkür ederim tekardanmerhaba öncelikle acil şifalar diliyorum size.Konunun başlarına baktığımda bir kaç arkadaşa yorum yaptığınızı gördüm tabi devamında bakabildiniz mi bilmiyorum ama .Müsait olduğunuz vakit bana da bir kaç yorum yaparsanız çok mutlu olurum.18.04.1994 18:30 Ağrı
Acaba burçlarla ilgili instgram hesabınız varmı varsa paylaşırsanız sevinirim.Oradanda sizi takip etmek isterim.Yaptığınız işte başarılar diliyorum.Tekrar çok geçmiş olsun.
Günyyddıınnnnn
İyiyim şekerm sen nasılsınPofumm tünaydın balım nasılsın
Nasıl sorular sormamiza izin varhuhu ben geldim kimsecikler var mı?
bugün sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışayım
aklındaki soru ne ona göreNasıl sorular sormamiza izin var
genellikle 9. eve bakılıyor..hangi gezegen hangi açılara maruz kaldığına göre olumlu-olumsuz yorum yapılıyorMerhaba kimse sormadi ben sorayim birinin yurt disinda ikamet edecegi genel olarak haritadaki hangi gostergelerden belli olur?
İkinci bebeği istiyorum şuan olurmu uygun zaman mi diye mesela :)aklındaki soru ne ona göre
haritdaki bazı gezegen ve evlere bakılıyo çocuk içinİkinci bebeği istiyorum şuan olurmu uygun zaman mi diye mesela :)
hangimiz normalizBir de şu ikizler adamları nasıl yola gelir onu anlatsan :) süper olacak manyak mı bu herifler ayol?