- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün içinde açıklıycm cnm o kadar saçma bi durumdayım ki şuan anlatamamPofu Hanım çekiliş sonuçlarını ne zaman açıklayacaksınız, bekliyoruz efenim
Dayım kuxenlerm yengem hepsi korona oldu
Cok gecmis olsun, umarim kolayca atlatirlarDayım kuxenlerm yengem hepsi korona oldu
Ay dayım baya kötü biz de test yaptrcaz karantinadayız maalesefCok gecmis olsun, umarim kolayca atlatirlar
Geçmiş olsunAy dayım baya kötü biz de test yaptrcaz karantinadayız maalesef
Tşk ederim cnmGeçmiş olsun
Yaa geçmiş olsunDayım kuxenlerm yengem hepsi korona oldu
Temasiniz var miydi kuzumAy dayım baya kötü biz de test yaptrcaz karantinadayız maalesef
inşallah cnm sabah 6 da sesne uyandım düşün ne kadar zor geçiriuor şuan kafam bulanıkYaa geçmiş olsun
umarım kolayca atlatırlar.
Babamın vardı, onlar şüphelenip test yaptırmadan 2 gün önce onlardaydı, ee ben de babamla aynı evdeyim.. sinirlerim bozuk 8 aydır evdeb adım atmadım dışarıya başıma gelene bakTemasiniz var miydi kuzum
Temasin yogunlugu da onemliymis saniyorum, cok uzun sure birlikte vakit gecirmedilerse endise etme. Bu arada babana test yaptilar miinşallah cnm sabah 6 da sesne uyandım düşün ne kadar zor geçiriuor şuan kafam bulanık
Babamın vardı, onlar şüphelenip test yaptırmadan 2 gün önce onlardaydı, ee ben de babamla aynı evdeyim.. sinirlerim bozuk 8 aydır evdeb adım atmadım dışarıya başıma gelene bak
O benim işte pofucum olayı başlatıp gerisini izlememek için yapmalıyım? Sabır dersen o bende çok zor işte...Ateş elementisin belli sabit olamıyorsun olayı başlatıp gerisini izliyosun ayak uydurmaya çalışıyosun fakat anladığım kdrıyla adaptsyon sorunu var, evet ateş elemnetinde bi burcun baskın ise haritanda düşğnmeden ani kararlar verir patır kütür kendini atar
Geçmiş olsun canım canım çok üzüldüm.inşallah cnm sabah 6 da sesne uyandım düşün ne kadar zor geçiriuor şuan kafam bulanık
Babamın vardı, onlar şüphelenip test yaptırmadan 2 gün önce onlardaydı, ee ben de babamla aynı evdeyim.. sinirlerim bozuk 8 aydır evdeb adım atmadım dışarıya başıma gelene bak