Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Günydın kızcelerin

Anca vakit buldum yzmaya

Mars hala koç burcunda retro normaldir baş ağrıları

Selamlarrrr kızlarrr dün akşam paylaştığım bilinç altı ve ikizler burcunu sizle de paylaşayım🥰🥰🥰👇🏻👇🏻İyi okumalaarrr

Eklentiler

• 072B2A0F-537A-49DD-98B8-F12DE451FFB2.jpeg
    072B2A0F-537A-49DD-98B8-F12DE451FFB2.jpeg
    260,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 084F4C99-E93B-4FD7-B28B-F47A099AA8D3.jpeg
    084F4C99-E93B-4FD7-B28B-F47A099AA8D3.jpeg
    233,6 KB · Görüntüleme: 31
Pofu Hanım çekiliş sonuçlarını ne zaman açıklayacaksınız, bekliyoruz efenim😊

Yaa geçmiş olsun🥺
umarım kolayca atlatırlar.🙏
inşallah cnm sabah 6 da sesne uyandım düşün ne kadar zor geçiriuor şuan kafam bulanık

Temasiniz var miydi kuzum 😔😔😔
Babamın vardı, onlar şüphelenip test yaptırmadan 2 gün önce onlardaydı, ee ben de babamla aynı evdeyim.. sinirlerim bozuk 8 aydır evdeb adım atmadım dışarıya başıma gelene bak

inşallah cnm sabah 6 da sesne uyandım düşün ne kadar zor geçiriuor şuan kafam bulanık

Babamın vardı, onlar şüphelenip test yaptırmadan 2 gün önce onlardaydı, ee ben de babamla aynı evdeyim.. sinirlerim bozuk 8 aydır evdeb adım atmadım dışarıya başıma gelene bak
Temasin yogunlugu da onemliymis saniyorum, cok uzun sure birlikte vakit gecirmedilerse endise etme. Bu arada babana test yaptilar mi

Ateş elementisin belli sabit olamıyorsun olayı başlatıp gerisini izliyosun ayak uydurmaya çalışıyosun fakat anladığım kdrıyla adaptsyon sorunu var, evet ateş elemnetinde bi burcun baskın ise haritanda düşğnmeden ani kararlar verir patır kütür kendini atar
O benim işte :KK60: pofucum olayı başlatıp gerisini izlememek için yapmalıyım? Sabır dersen o bende çok zor işte...

Geçmiş olsun canım canım çok üzüldüm.

X