Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Merkür akrepte retrosuna devam edyr, uranüs boğada, gelsen retro merkür uranüse çattt gerilimi açı ver buyrun sonuçları

Eklentiler

• 778D1255-F60C-4BEE-A1F4-38B4C6F0B8B3.jpeg
    214,3 KB · Görüntüleme: 45
Merkür akrepte retrosuna devam edyr, uranüs boğada, gelsen retro merkür uranüse çattt gerilimi açı ver buyrun sonuçları
Pofu Hanım size merak ettiğim birşey sorabilir miyim?
Hayatımıza birinin girip girmeyeceğini, ne zaman gireceğini her doğum haritası gösterir mi?

Pofu Hanım size merak ettiğim birşey sorabilir miyim?
Hayatımıza birinin girip girmeyeceğini, ne zaman gireceğini her doğum haritası gösterir mi?
Evet dıdısının dıdısını Bile anlatyr haritalar

Nerde ne zmn nasıl olur söylüyor ayrıca

Kaç evlilik yapabilirsin
Eşin nasıl biri olabilir
Nerde yaşamaya devam edebilirsin
Kaç çocuğun olur
Çocuklarının karakterİ cinsiyeti

Mesela hocam bana %99 erkek olur senin çocuğun dedi

Günayddıınnn kızcelerim ay bugün saat 9 a kadar boşlukta , elinizdekş işleri bu saate kadr toparlayın
Pofu Hanım günaydın
Sayfanızı ve sizi takip etmeye niyet ettim.
Yaşım sizden büyük ama koca kizçen olmayı çok isterim.
İşlerimi toparlamak için enerjimiz bol olsun.

Günydıınnn hoş geldiniz efenim buyrun ne demek ️ Bi kahve?

Yaşınız kaçtı mrk ettim ben de küçük değilim yani
Çok teşekkür ederim. Kahveye hiç hayır demem.
Yaşım 51 pofucum. Koç burcunun dinamikligi sayesinde sanırım oldukça hareketli biriyim.

Çok teşekkür ederim. Kahveye hiç hayır demem.
Yaşım 51 pofucum. Koç burcunun dinamikligi sayesinde sanırım oldukça hareketli biriyim.
Ehem evet benden büyükmüşsünüz ama olsun kadının olgunu makuldür kahve zamanım gelşyor benim de ufaktan

Sayfamda koç burcunu paylaşmıştım bi kaç gün Önce birazdan yerden yere vurdum sanırım

Hemen birkaç gün öncesine uçuyorum.
Çok teşekkür ederim koç olarak yerden yere vurulmak güzelmiş toz atarım biraz

Buyrunuz efenim koç burcu

Eklentiler

• 67DF8C9E-3673-4CC8-A140-5D8D560E7C6C.jpeg
    161,2 KB · Görüntüleme: 42
Ben teşekkğr ederim
Ne eksik ne fazla tam burcumun kadınıyım. Sevmediğim birkaç huyum var. Mesela çok sabirsizim düşünmeden hareket edebiliyorum bazen. Ani kararlar alıyorum. Üç sene önce Antalya'da yaşıyoruz evimize yakın bir okula tayin isteğinde bulunduk -eşim özellikle istediği için- iki ay sevemedim okulu...il dışı ikinci tayinler açıldı ne yapıp edip eşimi ikna ettim kendimizi Bursa' da bulduk. Bazen kendime ben de çok şaşırıyorum. Koç burcu mu yaptırıyor bunları bilmiyorum pofucum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…