HahhahahaKomayız guzummburaların en büyüğü bir başka pofu pofu çok yaşa
CanımsınızzzHer zaman burdayız pofumm
Pofu Hanım size merak ettiğim birşey sorabilir miyim?Merkür akrepte retrosuna devam edyr, uranüs boğada, gelsen retro merkür uranüse çattt gerilimi açı ver buyrun sonuçları
Evet dıdısının dıdısını Bile anlatyr haritalarPofu Hanım size merak ettiğim birşey sorabilir miyim?
Hayatımıza birinin girip girmeyeceğini, ne zaman gireceğini her doğum haritası gösterir mi?
Pofu Hanım günaydınGünayddıınnnkızcelerim ay bugün saat 9 a kadar boşlukta , elinizdekş işleri bu saate kadr toparlayın
GünydıınnnPofu Hanım günaydın
Sayfanızı ve sizi takip etmeye niyet ettim.
Yaşım sizden büyük ama koca kizçen olmayı çok isterim.
İşlerimi toparlamak için enerjimiz bol olsun.
Çok teşekkür ederim. Kahveye hiç hayır demem.Günydıınnnhoş geldiniz efenim buyrun ne demek ️ ️ ️ Bi kahve?
Yaşınız kaçtı mrk ettimben de küçük değilim yani
Ehem evet benden büyükmüşsünüz ama olsun kadının olgunu makuldürÇok teşekkür ederim. Kahveye hiç hayır demem.
Yaşım 51 pofucum. Koç burcunun dinamikligi sayesinde sanırım oldukça hareketli biriyim.
Hemen birkaç gün öncesine uçuyorum.Ehem evet benden büyükmüşsünüz ama olsun kadının olgunu makuldürkahve zamanım gelşyor benim de ufaktan
Sayfamda koç burcunu paylaşmıştım bi kaç gün Önce birazdan yerden yere vurdum sanırım
Ah yok burdan değil ama ekran görüntüsü alıp koyrımHemen birkaç gün öncesine uçuyorum.
Çok teşekkür ederimkoç olarak yerden yere vurulmak güzelmiş toz atarım biraz
Ah yok burdan değil ama ekran görüntüsü alıp koyrım
Çok teşekkür ederim. Ne kadar zarif bir insansın.Buyrunuz efenim koç burcu
Ben teşekkğr ederimÇok teşekkür ederim. Ne kadar zarif bir insansın.
Ne eksik ne fazla tam burcumun kadınıyım. Sevmediğim birkaç huyum var. Mesela çok sabirsizim düşünmeden hareket edebiliyorum bazen. Ani kararlar alıyorum. Üç sene önce Antalya'da yaşıyoruz evimize yakın bir okula tayin isteğinde bulunduk -eşim özellikle istediği için- iki ay sevemedim okulu...il dışı ikinci tayinler açıldı ne yapıp edip eşimi ikna ettim kendimizi Bursa' da bulduk. Bazen kendime ben de çok şaşırıyorum. Koç burcu mu yaptırıyor bunları bilmiyorum pofucum...Ben teşekkğr ederim