Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Günaayyddıınnnn

Merkür retrosu akrep burcunda arkadaşlar, natal haritanızda akrep burcu hangi evdeyse merkür şuan oraya etki yapacak

Mesela benim 1. Evimde pööfff kendimi ifde ederken zorlanıyorum karşımdaki insanlar beni ne anlıyor ne dinliyor dün cingaR çıkardım bu sebepten he bu arada mars da hala koç burcunda retroda

Son düzenleme:

Kuzuşş günaydın bende şimdi baktım benim 5.evde aile çocuklar mı oluyor? Amaaan artık ben saldım çayıra retro retro gerildim valla

Kuzuşş günaydın bende şimdi baktım benim 5.evde aile çocuklar mı oluyor? Amaaan artık ben saldım çayıra retro retro gerildim valla
Çocuklar oyun hobi, aşk romantizm sevgi :) giyim kuşam bunalarda kararsızlık istemsizlik anlaşamamızlık olabilir

Çocuklar oyun hobi, aşk romantizm sevgi :) giyim kuşam bunalarda kararsızlık istemsizlik anlaşamamızlık olabilir

Ayh, neyse temizliktir yazlık kışlık ayarlamalarıydı bunlardan kararsızlıklara pek vakit kalmıyor

Aaa o zaman ben yanlis baktimm pofu
Benim 5. Evimde akrep

Ayyy valla bi yandan da çamaşır yıkıyorm asıyorum yarına iş kalmasn dinlenmek istyrm ve yarın kesin projem gelecek

Ayy çamaşır deme bana artık görmek istemiyorum. Pertim çıktı kolay gelsin canım sana

Bugün üzerimde aşırı bi ağırlık var gö zkapaklarımı bile zor açıyrm astroloji dersimi tekrar edyrm astrolojik tabanlı tarot çalışmam lazım ama İmknsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…