Günaayyddıınnnn ☺☺
Merkür retrosu akrep burcunda arkadaşlar, natal haritanızda akrep burcu hangi evdeyse merkür şuan oraya etki yapacak
Mesela benim 1. Evimde pööfffkendimi ifde ederken zorlanıyorum karşımdaki insanlar beni ne anlıyor ne dinliyor dün cingaR çıkardım bu sebepten he bu arada mars da hala koç burcunda retroda
Çocuklar oyun hobi, aşk romantizm sevgi :) giyim kuşam bunalarda kararsızlık istemsizlik anlaşamamızlık olabilirKuzuşş günaydın bende şimdi baktım benim 5.evde aile çocuklar mı oluyor? Amaaan artık ben saldım çayıra retro retro gerildim valla
Çocuklar oyun hobi, aşk romantizm sevgi :) giyim kuşam bunalarda kararsızlık istemsizlik anlaşamamızlık olabilir
5. Evin burcu ne :)) başak mıAyh, neyse temizliktir yazlık kışlık ayarlamalarıydı bunlardan kararsızlıklara pek vakit kalmıyor
5. Evin burcu ne :)) başak mı
Ayyy bnmki de soru merkürbaşakta tabiki ööff kafam dağıldı ya5.ev akrep, merkürüm yengeç te belki o yumuşatıyor dur. Bende 1 başak var o da 3.evde
Ayyyyyyy şunu bile yanlış yazmışım akrepte yazcama ööfff ben bi gidem hava alaMAyyy bnmki de soru merkürbaşakta tabiki ööff kafam dağıldı ya
Ayyyyyyy şunu bile yanlış yazmışım akrepte yazcama ööfff ben bi gidem hava alaM
Ayyy valla bi yandan da çamaşır yıkıyorm asıyorum yarına iş kalmasn dinlenmek istyrm ve yarın kesin projem gelecekPofumm hemen bir kahve güzel bi hava derin bir nefes herşeyi çözer kuzum
Günaayyddıınnnn
Merkür retrosu akrep burcunda arkadaşlar, natal haritanızda akrep burcu hangi evdeyse merkür şuan oraya etki yapacak
Mesela benim 1. Evimde pööfffkendimi ifde ederken zorlanıyorum karşımdaki insanlar beni ne anlıyor ne dinliyor dün cingaR çıkardım bu sebepten he bu arada mars da hala koç burcunda retroda
Ayyy valla bi yandan da çamaşır yıkıyorm asıyorum yarına iş kalmasn dinlenmek istyrm ve yarın kesin projem gelecek
Hee seninde aşk romantizm oyunlar hobiler keyif köşeleri sıkıntılı olabilirğAaa o zaman ben yanlis baktimm pofu
Benim 5. Evimde akrep
NoldduuuHee seninde aşk romantizm oyunlar hobiler keyif köşeleri sıkıntılı olabilirğ
Noldduuu
Kız biz seni nasıl toparlıycaazzzz2 gundur hic enerjim yok
Kimseyle konusasim da
Yataktan zor kalkiyorum inan
Tünaydın cnımGünaydınlar herkese. Epeydir gelemedim . Iyi pazarlar