Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Bugün üzerimde aşırı bi ağırlık var gö zkapaklarımı bile zor açıyrm :KK43: astroloji dersimi tekrar edyrm astrolojik tabanlı tarot çalışmam lazım ama İmknsız☹
Yapabilirsin canim ☺️ Havadan olabilir mi agirlik hissi

Aşka yelken açanlara gelsin👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Eklentiler

• C21210A7-8F53-42A2-90F8-529FA6F6BADB.jpeg
    C21210A7-8F53-42A2-90F8-529FA6F6BADB.jpeg
    167,7 KB · Görüntüleme: 33
Nasılsınız kızlar bu ara görüşemiyoruuzzzz

2 haftadır ev işi yazlık kışlık yok yorgan battaniye derken öyg geldi🙄 ama nasipse bu hafta rahatım artık🤗 sen neler yapıyorsun kuzuş, yeni astroloji tarotun nasıl gidiyor

Günaydın canımm
Amin hepimizeeee 🙏🏻🙏🏻
😍😍😍 minnoşummm

2 haftadır ev işi yazlık kışlık yok yorgan battaniye derken öyg geldi🙄 ama nasipse bu hafta rahatım artık🤗 sen neler yapıyorsun kuzuş, yeni astroloji tarotun nasıl gidiyor
Ahahha haydi bakalım inşallah sahalarda göreceğiz seni😂

Ayy süper giidyor inanılmaz bi ilgi var bi sürü insandan mesaj alıyorum çok iyi ya daha başındayım ama böyle olması mutlu etti beni, cuma günü soru Cvp yaptım astrolojil tarotla alakalı inanılmaz dönüşler aldım😂😂😂😂 umarım daha da iyi gider

Bu arada şifacılık kısmına adım atmaya hazırlanıyorum😎😎😎😎 hocamla konuştum kendimde deneyimlediğim şeyler de var tabi, hocam da doğuştan bi yeteneğin var dedi haritamda da şuan tam o konumda herşey🤩🤩🤩

😍😍😍 minnoşummm

Ahahha haydi bakalım inşallah sahalarda göreceğiz seni😂

Ayy süper giidyor inanılmaz bi ilgi var bi sürü insandan mesaj alıyorum çok iyi ya daha başındayım ama böyle olması mutlu etti beni, cuma günü soru Cvp yaptım astrolojil tarotla alakalı inanılmaz dönüşler aldım😂😂😂😂 umarım daha da iyi gider

Aynen kuzuş sahalara tam dönüş yaptım🤓
Yaa çok sevindim senin adına. İnanıyorum çok daha güzel olucak sen yapabilirsin canım🤗🥰

X