- 30 Mart 2009
- 14.058
- 63.060
Yapabilirsin canim Havadan olabilir mi agirlik hissiBugün üzerimde aşırı bi ağırlık var gö zkapaklarımı bile zor açıyrm astroloji dersimi tekrar edyrm astrolojik tabanlı tarot çalışmam lazım ama İmknsız☹
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapabilirsin canim Havadan olabilir mi agirlik hissiBugün üzerimde aşırı bi ağırlık var gö zkapaklarımı bile zor açıyrm astroloji dersimi tekrar edyrm astrolojik tabanlı tarot çalışmam lazım ama İmknsız☹
Ayyy daha ders notlarını bitiremedim gıdım gııdm ilerlyrmm merkür akrepte retroda ya bi türlü konsantre olamıyrmYapabilirsin canim Havadan olabilir mi agirlik hissi
O bende klasikAyyy daha ders notlarını bitiremedim gıdım gııdm ilerlyrmm merkür akrepte retroda ya bi türlü konsantre olamıyrm
ıkına ıkına 1 saate indirdim hA gayret Dyrm kendimeO bende klasik
Kolay gelsin kuzum ne diyimıkına ıkına 1 saate indirdim hA gayret Dyrm kendime
Bana da baaaak bana daaaaaaaAyyy. Bugün astrolojik tabanlı tarot baktım tek kelimeyle bayıldılaarr
Hepimize minnosumGünayddıınnnn iyi güzel haftalar olsun herkese
Günayddıınnnn iyi güzel haftalar olsun herkese
Hepimiz için umarımmAmin canınm günaydın çok çok güzel Bi hafta olsun inşallah
Günayddıınnnn iyi güzel haftalar olsun herkese
Nasılsınız kızlar bu ara görüşemiyoruuzzzz
minnoşummmGünaydın canımm
Amin hepimizeeee
Ahahha haydi bakalım inşallah sahalarda göreceğiz seni2 haftadır ev işi yazlık kışlık yok yorgan battaniye derken öyg geldi ama nasipse bu hafta rahatım artık sen neler yapıyorsun kuzuş, yeni astroloji tarotun nasıl gidiyor
minnoşummm
Ahahha haydi bakalım inşallah sahalarda göreceğiz seni
Ayy süper giidyor inanılmaz bi ilgi var bi sürü insandan mesaj alıyorum çok iyi ya daha başındayım ama böyle olması mutlu etti beni, cuma günü soru Cvp yaptım astrolojil tarotla alakalı inanılmaz dönüşler aldım umarım daha da iyi gider
Bni buralarda yalnız komayınnAynen kuzuş sahalara tam dönüş yaptım
Yaa çok sevindim senin adına. İnanıyorum çok daha güzel olucak sen yapabilirsin canım
Bni buralarda yalnız komayınn