Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ateş elementisin belli sabit olamıyorsun olayı başlatıp gerisini izliyosun ayak uydurmaya çalışıyosun fakat anladığım kdrıyla adaptsyon sorunu var, evet ateş elemnetinde bi burcun baskın ise haritanda düşğnmeden ani kararlar verir patır kütür kendini atarNe eksik ne fazla tam burcumun kadınıyım. Sevmediğim birkaç huyum var. Mesela çok sabirsizim düşünmeden hareket edebiliyorum bazen. Ani kararlar alıyorum. Üç sene önce Antalya'da yaşıyoruz evimize yakın bir okula tayin isteğinde bulunduk -eşim özellikle istediği için- iki ay sevemedim okulu...il dışı ikinci tayinler açıldı ne yapıp edip eşimi ikna ettim kendimizi Bursa' da bulduk. Bazen kendime ben de çok şaşırıyorum. Koç burcu mu yaptırıyor bunları bilmiyorum pofucum...
Geldimmmmm boğa burcunu da yzdım ekliyorumTamam canım kolay gelsin
Teşekkür ederim canım. Boğazıma çok düşkün olduğum doğrudur. Bi de emziriyorum amann Allahım yediğim içtiğimin haddi hesabı yokBoğa burcunu yzdık buyrun efenim
Tabiki hepsi tutmayabiliyor herşey etkiliyorTeşekkür ederim canım. Boğazıma çok düşkün olduğum doğrudur. Bi de emziriyorum amann Allahım yediğim içtiğimin haddi hesabı yok
Yalnız kıskanç olduğum hiç doğru değil.
Acaba yükselen denilen mi etkiliyor pofu. Ben öğlen 12de doğmuşum acaba hangi burç oluyorum.
İntertten herhangi biyerden baktığım yükselen burç doğru mudur?Tabiki hepsi tutmayabiliyor herşey etkiliyor
Her yerde doğru sonucu alamayabilirsn ayrıca sadece yğkseln değil diğer faktörlerde var etkileynİntertten herhangi biyerden baktığım yükselen burç doğru mudur?
Gunaydiiiiiin canim, hepimize iyi calismalarGümayddıınnnnnm herkese güzel bi gün olması dileğiyle