Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

İçimdeki "ben" i tanimayi çok istiyorum .Sayfanızdan çok şey öğreneceğimi hissediyorum. :KK68:

Ne eksik ne fazla tam burcumun kadınıyım. Sevmediğim birkaç huyum var. Mesela çok sabirsizim düşünmeden hareket edebiliyorum bazen. Ani kararlar alıyorum. Üç sene önce Antalya'da yaşıyoruz evimize yakın bir okula tayin isteğinde bulunduk -eşim özellikle istediği için- iki ay sevemedim okulu...il dışı ikinci tayinler açıldı ne yapıp edip eşimi ikna ettim kendimizi Bursa' da bulduk. Bazen kendime ben de çok şaşırıyorum. Koç burcu mu yaptırıyor bunları bilmiyorum pofucum...:KK14:
Ateş elementisin belli sabit olamıyorsun olayı başlatıp gerisini izliyosun ayak uydurmaya çalışıyosun fakat anladığım kdrıyla adaptsyon sorunu var, evet ateş elemnetinde bi burcun baskın ise haritanda düşğnmeden ani kararlar verir patır kütür kendini atar

Ben facebook ve instagram kullanmıyorum canım rica etsem boğa burcu için çalışmanı görebilir miyim?:)

Boğa burcunu yzdık buyrun efenim 👇🏻👇🏻👇🏻

Eklentiler

• 0911A8DD-BD10-416A-A056-9AFE0F1F11B2.jpeg
    0911A8DD-BD10-416A-A056-9AFE0F1F11B2.jpeg
    194 KB · Görüntüleme: 28
Boğa burcunu yzdık buyrun efenim 👇🏻👇🏻👇🏻
Teşekkür ederim canım. Boğazıma çok düşkün olduğum doğrudur. Bi de emziriyorum amann Allahım yediğim içtiğimin haddi hesabı yok😆
Yalnız kıskanç olduğum hiç doğru değil.
Acaba yükselen denilen mi etkiliyor pofu. Ben öğlen 12de doğmuşum acaba hangi burç oluyorum.

Teşekkür ederim canım. Boğazıma çok düşkün olduğum doğrudur. Bi de emziriyorum amann Allahım yediğim içtiğimin haddi hesabı yok😆
Yalnız kıskanç olduğum hiç doğru değil.
Acaba yükselen denilen mi etkiliyor pofu. Ben öğlen 12de doğmuşum acaba hangi burç oluyorum.
Tabiki hepsi tutmayabiliyor herşey etkiliyor

pofu pofu
Benim de bugün başım çok ağrıdı, ağrı kesici olmasa mahvolmuştum ama sanırım 2. Ağrı kesiciyi içicem 😕
🌸

X