Cuel nerdesiinn kızceemmm
Ayyy başımın ağrısıyla uyandım bi kahve bi apranax umarım ii gelirAh kuzummm yazlık kışlık atraksiyonları yıka ütüle derken çığlık atasım var artıkama bugün bitti artık sonunda. Sen napıyorsun canım. Bugün bizi neler bekliyor
Ayyy başımın ağrısıyla uyandım bi kahve bi apranax umarım ii gelir
Merkür retroya giryor 3 haftalık, neler olur bekleyip görcz
Sizin şu merkür hangi evinizden geçiyor bş bakayım ya
Merkür akrep burcunda şuan, yengeçten geçtiğine emin misin? Transit merkür?6 evimden geçiyor merkürüm yengeçte
Haritama baktirdigim kisi oyle dmeisti daha sonra kendim uygulamadan da baktim ama boyle pofucum ☺Merkür akrep burcunda şuan, yengeçten geçtiğine emin misin? Transit merkür?
Budediğin natal haritan, merkür şuan akrep burcunda transitte, akrep burcu hangi evindeyse onu tetikliyckHaritama baktirdigim kisi oyle dmeisti daha sonra kendim uygulamadan da baktim ama boyle pofucum ☺
Akrep9 da sanırım 9. Evinde merkür transitte şuanHaritama baktirdigim kisi oyle dmeisti daha sonra kendim uygulamadan da baktim ama boyle pofucum ☺
Cok karisik ya yinede ben yanlis dusunuyormusum aydinlandimAkrep9 da sanırım 9. Evinde merkür transitte şuan
Cok karisik ya yinede ben yanlis dusunuyormusum aydinlandim9 evde olunca ne oluyor
3. Ev akrabak komşu kardeşler, bizim mhallenin kasabı