Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Ah kuzummm yazlık kışlık atraksiyonları yıka ütüle derken çığlık atasım var artık ama bugün bitti artık sonunda. Sen napıyorsun canım. Bugün bizi neler bekliyor
Ayyy başımın ağrısıyla uyandım bi kahve bi apranax umarım ii gelir

Merkür retroya giryor 3 haftalık, neler olur bekleyip görcz

Ayyy başımın ağrısıyla uyandım bi kahve bi apranax umarım ii gelir

Merkür retroya giryor 3 haftalık, neler olur bekleyip görcz

Geçmiş olsun canım ya benimde ağrıcak başım ağrıyamıyor değişik migren var bende de tutmaz umarım.

Haydi bakalım bu 3 haftada hayatımıza retroda olsa güzel şeyleri çekelim ya da güzel dersler alalım

Sizin şu merkür hangi evinizden geçiyor bş bakayım ya

Merkür akrep burcunda şuan, yengeçten geçtiğine emin misin? Transit merkür?
Haritama baktirdigim kisi oyle dmeisti daha sonra kendim uygulamadan da baktim ama boyle pofucum ☺

Eklentiler

• 6B9AC700-322C-4301-8305-14E2935CAA8C.jpeg
    167,8 KB · Görüntüleme: 28
Cok karisik ya yinede ben yanlis dusunuyormusum aydinlandim 9 evde olunca ne oluyor

dün çok uykum vardı ya ksra bakma, 9. Ev insanın inançlar dinler evi, uzak yolculuklar ticarteler evi, 2. Eş 2. Ortak evi, merkür iletşim demek bilgiyi yukardan alıp yaymak demek konuşmak yazmak ticaret aklına gelsin retrosunu düşünürsek ( sadece ev bazında ve merkür retorsu) iletşimdw kopukluk bozukluk, ticaret yapıyorsanız sorunlar , 2. Bir eş ya da ortak durumları varsa anlaşamamazlık ya da inanmamazlık, uzak yerlere gitmek gibi düşünceler vrsa uygun ortam değil...bir de yabancı dil öğrenmek istyrsanız şuan uzak durun size iyi dönüşğ olmayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…