- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
söylerm yahu 14 ekime var dahaNe demek merkur geri vitese gidiyor lafi soyleyip kacamazsin, gel buraya cabuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söylerm yahu 14 ekime var dahaNe demek merkur geri vitese gidiyor lafi soyleyip kacamazsin, gel buraya cabuk
Offff offffff
Çok mrk ettn ama bnm suçum yokOffff offffff
14’unde mi baslayacak peki? Olamaz ama yaaa
Evet 14 ünde başlayıp yanlış hatrlamıyorsam 3 hafta sürecek14’unde mi baslayacak peki? Olamaz ama yaaa
Kendimi eve hapsedeyim bari bi de 21 aralikta bi sey var sanirim. Yoksa maya takviminin degisim, kiyamet dedigi yil bu yil miEvet 14 ünde başlayıp yanlış hatrlamıyorsam 3 hafta sürecek
yaa uçak eve düşerseKendimi eve hapsedeyim bari bi de 21 aralikta bi sey var sanirim. Yoksa maya takviminin degisim, kiyamet dedigi yil bu yil mi
Selam kuzuumm iyiyim sen nasılsınselam pofummm
nabersiniz kizlarr
töbe töbeanaa okurken gördüm uçak yolculuğu yapacam tam da dönüş için
Ahahahha pofu yaaayaa uçak eve düşerse
Selam kuzuumm iyiyim sen nasılsın
töbe töbe
olabilmesi ihtimalAhahahha pofu yaaa
Allah korusun artik ne diyelim. Bunlarin lokasyonunu bilemiyoruz di mi? Yani kesin tr mi yoksa yurtdisi mi belli degilolabilmesi ihtimal
tatildeyim hala dönemedim 2 hafta bittiyaa uçak eve düşerse
Selam kuzuumm iyiyim sen nasılsın
töbe töbe
Biliniyo cnm ama ben henğz dünya tr hritasını okuymıyorumAllah korusun artik ne diyelim. Bunlarin lokasyonunu bilemiyoruz di mi? Yani kesin tr mi yoksa yurtdisi mi belli degil
Hngi retro:) biri bitmeden biri bşldıpofu Retro bittimi inş
O çok belliydi sesin çıkmıyodu kızzz sayfamda çekiliş açtım katılsanatatildeyim hala dönemedim 2 hafta bitti
Hngi retro:) biri bitmeden biri bşldı