2021 için bi şey diyemyrm3 5 gun girmedim konu nerelere gelmissbu ekim ,kasjmdan, araliktan bize hayir yok arkadaslarr 20 den umudu kestim ben umarim 21 daha iyi olur insallah..
Yhaaa çok tatlıııı
Yhaaa çok tatlııııGünaydınnnnn çok güzel gelişmelerin olduğu on numara haberler aldığımız içimizin ferahladığı bir hafta olsun
ayneeen mars hep ya huysuz burçta ya da geri gidiyor..yaramaz gezegenler akilli uslu dursalarda yerlerinde, hersey gulluk gulustanlik olsaaa herhafta bir aksiyonn yeminle yildim..
mars,merkur,saturnnayneeen mars hep ya huysuz burçta ya da geri gidiyor..
haritaya bakmadam böyle böyle diyemem kihellöööastrolog hanım size bir sorum olucaktı:d
benim yükselenime kavuşan gezegenler Neptün ve Uranüs.. daha çok kova ve balık etkisinde gibiyim..
kendimi oğlak yükselen hissetmememin sebebi bu olabilir mi
yaramaz gezegenler akilli uslu dursalarda yerlerinde, hersey gulluk gulustanlik olsaaa herhafta bir aksiyonn yeminle yildim..
merkür notr canım nere çekersen oraya gidermars,merkur,saturnnhepsi birbirinden huysuzzzve uyuzz
Ahahh bn deaaa merkurrtam kuzumm ozaman marsla saturn fenaaa diyoruzz ..
yonetici gezegenim mars ve pluton tipik akrep burcuyum benseviyorum burcumu
Sana yazmıstım özelden yorumlamıstın tekrar yazıyımharitaya bakmadam böyle böyle diyemem ki
daha bitmeddiiii 20 yılda bir kavuşan bir döngü ve 200 yılda bir olan bir duruma doğru giidyoz
merkür notr canım nere çekersen oraya gider
Sana yazmıstım özelden yorumlamıstın tekrar yazıyım
arkadaşlar bn bu şekilde bakım yapmıyoru kipofu Özelden mesaj attım banada bakar mısınız rica etsem :)
kanim bosuna kaynamamisti sana, meger burctasmisiz
Önemli değilpofu Kusura bakmayın pardon