Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Ben de sevmem sanırım cocukluktaki ödev banyo günü olduğu için ben ödevlerimi bazen son güne bırakırdım
Hahahah evett bi de anam çamaşır yıkardı ayyy nefret ederdiimmm hala daha sevemiyorum, aslında en sevemdiğimiz günün pazarertesi olması gerek

Hahahah evett bi de anam çamaşır yıkardı ayyy nefret ederdiimmm hala daha sevemiyorum, aslında en sevemdiğimiz günün pazarertesi olması gerek
Çalışsam belki sevmezdim ama malesef çalışmıyorum o yüzden severim. Keşke sevdiğim işi yapsam da çalışsam severim yine de pazartesiyi o kıvama geldim

Çalışsam belki sevmezdim ama malesef çalışmıyorum o yüzden severim. Keşke sevdiğim işi yapsam da çalışsam severim yine de pazartesiyi o kıvama geldim
Ayyy bn çalışıyorum şuan evden çalışıyrm ona rağmen çok zor kalkıyrm sabahları derdim neyse

pofu Merhaba, ben şunu merak ediyorum bu yıldızı düşük ifadesi doğum haritası ile mi alakalı. Mesela bazı insanlar gerçekten çok şanslı. En zor zamanlarda bile bir şey olup işleri yoluna girer. Bazıları da benim gibi bahtsız bedevi Hayatta hiçbir şeyi kolay elde etmedim ben. Hep bir mücadele hala da öyle. Hiç doğum haritama baktırmadım ama bunu değiştirmek mümkün mü? Yoksa böyle geldik böyle mi gideceğiz?

Haritada gezegenlern konumuyla alakalı

Bn de mesela çok şanslı değilim ve bu benim gezegen ev dağılımımdan kaynaklı :) böyle geldik böyle gitmez ama farkındalık lazım bunun içim

Haritada gezegenlern konumuyla alakalı

Bn de mesela çok şanslı değilim ve bu benim gezegen ev dağılımımdan kaynaklı :) böyle geldik böyle gitmez ama farkındalık lazım bunun içim

ben internetten bakınca doğum haritamda 7. Evim yok. Bu hiç evlilik olmayacağı anlamına mı geliyor?

3 5 gun girmedim konu nerelere gelmiss bu ekim ,kasjmdan, araliktan bize hayir yok arkadaslarr 20 den umudu kestim ben umarim 21 daha iyi olur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…