Ben de sevmem sanırım cocukluktaki ödev banyo günü olduğu için ben ödevlerimi bazen son güne bırakırdımAhahah aynı kaderi paylaşıyorz ve ben çocukluğumdan beri şu pazarları sevemedim
Hahahah evett bi de anam çamaşır yıkardı ayyy nefret ederdiimmm hala daha sevemiyorum, aslında en sevemdiğimiz günün pazarertesi olması gerekBen de sevmem sanırım cocukluktaki ödev banyo günü olduğu için ben ödevlerimi bazen son güne bırakırdım
Hahahah evett bi de anam çamaşır yıkardı ayyy nefret ederdiimmm hala daha sevemiyorum, aslında en sevemdiğimiz günün pazarertesi olması gerek
Ayyy bn çalışıyorum şuan evden çalışıyrm ona rağmen çok zor kalkıyrm sabahları derdim neyseÇalışsam belki sevmezdim ama malesef çalışmıyorum o yüzden severim. Keşke sevdiğim işi yapsam da çalışsam severim yine de pazartesiyi o kıvama geldim
Ne güzelAyyy bn çalışıyorum şuan evden çalışıyrm ona rağmen çok zor kalkıyrm sabahları derdim neyse
Valllaa çok sıkıcı be insan yüzü göremyrsun ama bi yandan ii toplu taşıma kullanmyrsn iş yetişmesi lazımsa gece bile çalışıuosunNe güzelevden çalışmayı da isterdim de istemekle olmuyor işte
Yaaa çok isterdm düzgün şeyler söylemeyi mesela şuan bile ters açılar mevcut
Bana guzel seyler soyle yoksa hic cevap vermeYaaa çok isterdm düzgün şeyler söylemeyi mesela şuan bile ters açılar mevcuthenüz yorumlamadım
ZBana guzel seyler soyle yoksa hic cevap vermeEvet kadin delirmisti sonunda ahahahah
Ahahahahha sen de haklisin kardeeeesssssZben napamm bennnnn gezeenler sapıttıı
Haklıyım tabikiissiiiAhahahahha sen de haklisin kardeeeesssss
Ben bu şekilde yorum yapmıyorum artık cnmm ama forumda biri konu açmış o bakım yapıyorAy çok hoş astrolojiyi hep sevmişimdir bana da yorum yapar mısın
Haritada gezegenlern konumuyla alakalıpofu Merhaba, ben şunu merak ediyorum bu yıldızı düşük ifadesi doğum haritası ile mi alakalı. Mesela bazı insanlar gerçekten çok şanslı. En zor zamanlarda bile bir şey olup işleri yoluna girer. Bazıları da benim gibi bahtsız bedevi Hayatta hiçbir şeyi kolay elde etmedim ben. Hep bir mücadele hala da öyle. Hiç doğum haritama baktırmadım ama bunu değiştirmek mümkün mü? Yoksa böyle geldik böyle mi gideceğiz?
Haritada gezegenlern konumuyla alakalı
Bn de mesela çok şanslı değilim ve bu benim gezegen ev dağılımımdan kaynaklı :) böyle geldik böyle gitmez ama farkındalık lazım bunun içim
Ahahhaha hayırrrr tabikiiii deee öyle bi şey yok, orda hesaplamalar giriyor işin içindben internetten bakınca doğum haritamda 7. Evim yok. Bu hiç evlilik olmayacağı anlamına mı geliyor?