neyse neyseCuel biri üye olmuş, astrolojiyle ilgilenen, eğitim almış falan burda konu açmış herkes bana da bak diye yazıyo
Yandıkolay gelsin diyelim kuzum ama bi yerden sonra pes edicek. Müthiş enerji alıyor dayanması zor.
ıı ıh su olmaz :))) ay suyu temsil ederyok yok neşemden ödün vermem ama hayati kararlar yani bence "tamam" da... işte
bi an ilk gün burda sayfayı açtığımda gece bilmem kaçta başıma gelenleri hatırladım "bana daa baaakkkk" baktıklarım kayboldu teker teker insan arada gelip bi nasılsın der ama dimi neyse
ben de kendisine kolay gelsin dedim
özelden yazayım burdan yazamıyorum :)Tabi o kadarını bilmiyorum. Ama bana hep iyi gelen yatıştırıcı su olmuştur. Aslanım ya ateşim anca sönüyorbence bu ara hayati kararları ertelenen mi? Enerjini tazele öyle düşün kuzum
Hayır şuan ki dolunay transit halinde koç burcunda koç burcu hangi evdeyse ona balılıyor, dolunay iyi kötü demek için yaptığı açılara bulunduğu burca ve eve bakmak şlazım
ooowww direkt kariyerrr eviKoç burcu, 10. Evde Mars , benim haritamda
Ki Carsamba gunu birisi ile bu nedenle kavga ettim. Hakkimi yemeye calistiooowww direkt kariyerrr evi
kariyer için savşma potansiyeli yüksek
Ki Carsamba gunu birisi ile bu nedenle kavga ettim. Hakkimi yemeye calisti
HAhahahdavaylan vuraydın kafasına
Sana da canimmmherkese musmutlu huzurlu gecelerrr
Nasılssıınnnnn efenimmmGünaydın balımmm
Günaydın evet bugün hüzünlüGnayyddıınnnnhaftasonun en hüzünlü gününden
Ahahah aynı kaderi paylaşıyorz ve ben çocukluğumdan beri şu pazarları sevemedimGünaydın evet bugün hüzünlü