- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
2021 için bi şey diyemyrmumarım bi 2020 olmaz3 5 gun girmedim konu nerelere gelmiss bu ekim ,kasjmdan, araliktan bize hayir yok arkadaslarr 20 den umudu kestim ben umarim 21 daha iyi olur insallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2021 için bi şey diyemyrmumarım bi 2020 olmaz3 5 gun girmedim konu nerelere gelmiss bu ekim ,kasjmdan, araliktan bize hayir yok arkadaslarr 20 den umudu kestim ben umarim 21 daha iyi olur insallah..
aammiinnGunaydin canimm
Insallah haftamiz cok guzel gecer
Yhaaa çok tatlıııı Günaydınnnnn çok güzel gelişmelerin olduğu on numara haberler aldığımız içimizin ferahladığı bir hafta olsunGünayyddıınnnnn tam da şu moddayımEki Görüntüle 2700400
mendebur pazartesinfen snra inşallahhhYhaaa çok tatlıııı Günaydınnnnn çok güzel gelişmelerin olduğu on numara haberler aldığımız içimizin ferahladığı bir hafta olsun
ayneeen mars hep ya huysuz burçta ya da geri gidiyor..yaramaz gezegenler akilli uslu dursalarda yerlerinde, hersey gulluk gulustanlik olsaaa herhafta bir aksiyonn yeminle yildim..
mars,merkur,saturnn hepsi birbirinden huysuzzzve uyuzzayneeen mars hep ya huysuz burçta ya da geri gidiyor..
haritaya bakmadam böyle böyle diyemem kihellöööastrolog hanım size bir sorum olucaktı:d
benim yükselenime kavuşan gezegenler Neptün ve Uranüs.. daha çok kova ve balık etkisinde gibiyim..
kendimi oğlak yükselen hissetmememin sebebi bu olabilir mi
daha bitmeddiiii 20 yılda bir kavuşan bir döngü ve 200 yılda bir olan bir duruma doğru giidyozyaramaz gezegenler akilli uslu dursalarda yerlerinde, hersey gulluk gulustanlik olsaaa herhafta bir aksiyonn yeminle yildim..
merkür notr canım nere çekersen oraya gidermars,merkur,saturnn hepsi birbirinden huysuzzzve uyuzz
Ahahh bn deaaa merkurr tam kuzumm ozaman marsla saturn fenaaa diyoruzz ..
yonetici gezegenim mars ve pluton tipik akrep burcuyum ben seviyorum burcumu
Sana yazmıstım özelden yorumlamıstın tekrar yazıyımharitaya bakmadam böyle böyle diyemem ki
daha bitmeddiiii 20 yılda bir kavuşan bir döngü ve 200 yılda bir olan bir duruma doğru giidyoz
merkür notr canım nere çekersen oraya gider
kanim bosuna kaynamamisti sana, meger burctasmisizAhahh bn de
Sana yazmıstım özelden yorumlamıstın tekrar yazıyım
arkadaşlar bn bu şekilde bakım yapmıyoru kipofu Özelden mesaj attım banada bakar mısınız rica etsem :)
su grubuysan büyük ihtimalkanim bosuna kaynamamisti sana, meger burctasmisiz
Önemli değilpofu Kusura bakmayın pardon