- 11 Kasım 2014
- 3.896
- 7.447
- 37
Pofucumm napıyorsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
garip garip düşüncelerle boğuşuyorum-dolunay güneş karşıtlığı-zihnimle duyugularım alt üst oldu-ağlamaklı haldeyimPofucumm napıyorsun canım
garip garip düşüncelerle boğuşuyorum-dolunay güneş karşıtlığı-zihnimle duyugularım alt üst oldu-ağlamaklı haldeyim
ıı ıh su olmaz :))) ay suyu temsil eder yok yok neşemden ödün vermem ama hayati kararlar yani bence "tamam" da... işteKuzum kıyamam ben sana ama toprağa, çiçeğe, suya falan dokun arındır enerjini. Sen güçlü ve çok neşeli birisin bu dolunayın seni yıkmasına izin verme
nezaman??pofu sana özelden mesaj da attım fakat beni yorumlamadın
Baya oldu üzüldüm açıkcasınezaman??
yani bilemedim, nickini de hatırlamıyorum, ben yazan herkese baktım cnm..Baya oldu üzüldüm açıkcası
Hatta başlığım merhaba pofuydu mesajları daha bugun sildimyani bilemedim, nickini de hatırlamıyorum, ben yazan herkese baktım cnm..
şimdi özel mesajlara baktım inan mesaj göremedim...Hatta başlığım merhaba pofuydu mesajları daha bugun sildim
Tekrar atayım mı o zamanşimdi özel mesajlara baktım inan mesaj göremedim...
üzgünüm cnm bakmıyorum artık bu şekilde..şimdi sana tamam dersem inan kaç kişi bana da bak diye gelir bilmiyorum...sonradan da sıkıntı yaşıyorumTekrar atayım mı o zaman
Tamam teşekkür ederimüzgünüm cnm bakmıyorum artık bu şekilde..şimdi sana tamam dersem inan kaç kişi bana da bak diye gelir bilmiyorum...sonradan da sıkıntı yaşıyorum
ksra bakma tekrardan..Tamam teşekkür ederim
Canınız sağolsun siz haklısınız hangi birimize yetişecekslnizksra bakma tekrardan..
aslında yetişmekten ziyade, ben çok yoğunum haftaiçi... ve burda çok densiz konuşanlar oldu..ben de bu şekilde bakmama kararı aldm..sonuçta hayır için yaptığım bişey değildi ve zaten sayfayı açış amacım da bakım değildi.. ama işin ucu bi kaçtı tut tutabilirsen..Canınız sağolsun siz haklısınız hangi birimize yetişecekslniz
Anlıyorm kolaylıklar diliyorum birde başarılaraslında yetişmekten ziyade, ben çok yoğunum haftaiçi... ve burda çok densiz konuşanlar oldu..ben de bu şekilde bakmama kararı aldm..sonuçta hayır için yaptığım bişey değildi ve zaten sayfayı açış amacım da bakım değildi.. ama işin ucu bi kaçtı tut tutabilirsen..
ilerleyen günlerde bi çekiliş yapıcam...katılırsın sen de :)
tşk ederimmmAnlıyorm kolaylıklar diliyorum birde başarılar