Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

garip garip düşüncelerle boğuşuyorum-dolunay güneş karşıtlığı-zihnimle duyugularım alt üst oldu-ağlamaklı haldeyim :KK43:

Kuzum kıyamam ben sana ama toprağa, çiçeğe, suya falan dokun arındır enerjini. Sen güçlü ve çok neşeli birisin bu dolunayın seni yıkmasına izin verme💪

Kuzum kıyamam ben sana ama toprağa, çiçeğe, suya falan dokun arındır enerjini. Sen güçlü ve çok neşeli birisin bu dolunayın seni yıkmasına izin verme💪
ıı ıh su olmaz :))) ay suyu temsil eder :KK49: yok yok neşemden ödün vermem ama hayati kararlar yani bence "tamam" da... işte

neyse neyse :KK70: Cuel Cuel biri üye olmuş, astrolojiyle ilgilenen, eğitim almış falan burda konu açmış :KK70: herkes bana da bak diye yazıyo:KK70::KK70:

Canınız sağolsun siz haklısınız hangi birimize yetişecekslniz
aslında yetişmekten ziyade, ben çok yoğunum haftaiçi... ve burda çok densiz konuşanlar oldu..ben de bu şekilde bakmama kararı aldm..sonuçta hayır için yaptığım bişey değildi ve zaten sayfayı açış amacım da bakım değildi.. ama işin ucu bi kaçtı tut tutabilirsen..

ilerleyen günlerde bi çekiliş yapıcam...katılırsın sen de :)

aslında yetişmekten ziyade, ben çok yoğunum haftaiçi... ve burda çok densiz konuşanlar oldu..ben de bu şekilde bakmama kararı aldm..sonuçta hayır için yaptığım bişey değildi ve zaten sayfayı açış amacım da bakım değildi.. ama işin ucu bi kaçtı tut tutabilirsen..

ilerleyen günlerde bi çekiliş yapıcam...katılırsın sen de :)
Anlıyorm kolaylıklar diliyorum 🤗 birde başarılar

X