Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

İşte ben bu kin ve nefreti geçtiğimiz 2 gün yaşadım öf içimi sıktı. Ama bugün Bi ayrı daha güçlü daha ben burdayım he heyy diye hissediyorum
ahahah ee süper o zmn
Ben normalde hiç nefret kin beslemem
Ama dün kin tohumları yavaş yavaş yeşermeye başladı sankı pofu
bn senden tırsıyorum

ahahah ee süper o zmn
bn senden tırsıyorum

Evet o neşem Bi yerimde patladı iş yerinden sağlam kazık yedim bakalım daha pek bişey belli değilde, hemen topladım kendimi neyseki o neşemin çeyreği alınmış bir şekilde devam

Evet o neşem Bi yerimde patladı iş yerinden sağlam kazık yedim bakalım daha pek bişey belli değilde, hemen topladım kendimi neyseki o neşemin çeyreği alınmış bir şekilde devam
Bugünde benim iş yerinde sorunlar şuan stresten gerildim hiç çalışmak istemyrm çekip gidesim var gerildim çok

Bugünde benim iş yerinde sorunlar şuan stresten gerildim hiç çalışmak istemyrm çekip gidesim var gerildim çok

Üzüldüm kuzum. Kapat gözlerini ve kaçtığını düşün. Mesela ben kapadım gözümü müdürün saçını başını yolduğumu ve karnının üstünde zıpladığımı düşündüm aman ne rahatladım

Ahahahah kaçıp gidemyrmmm kaldım burda maalesef neyse ki kapadım günü nevrim döndğ bi de sayfamda çekiliş postı hazırlamam lazım

iyiki calismiyorumm is stresi yasamak uzun zaman olduu isi birakali halen tatil modundan cikamiyorumm ben

Ayyy yeminleee para gelse miras kalsa iş miş umrumda olmaz... nefret ettm artık
cokk haklisin canimm bende uzun seneler calistim ama artik yeter dedim..nasilsa prim gunlerimde tamam sayilir bundan sonrada emekli olmayi bekliyorum eyt cikarsa tabii

cokk haklisin canimm bende uzun seneler calistim ama artik yeter dedim..nasilsa prim gunlerimde tamam sayilir bundan sonrada emekli olmayi bekliyorum eyt cikarsa tabii
Ah bi de o var ben de 10 sene falan snra prim doluyo((( ama yaştan zor

Ah bi de o var ben de 10 sene falan snra prim doluyo((( ama yaştan zor
zaman geciyor canim bir sekilde yeterki saglik olsunn en azindan baslangicimiz var insallah saglikla maaslarimizida yemek nasip olur..
buarada gokyuzunden haberler var mi ??2 ekim dolunayindan sonra astrologlar hic iyi bahsetmiyorlarda gokyuzunden ve olacak seneryolar dan

30 eylül var daha ekimden önce

yaaa 30 ekimm derken olay mi var yine hay Allahh atlamisim bu tarihi

Ahahahah kaçıp gidemyrmmm kaldım burda maalesef neyse ki kapadım günü nevrim döndğ bi de sayfamda çekiliş postı hazırlamam lazım

Kolay gelsin kuzumm. Senin iş bitmeyeninden bide astroloji var çok kolay gelsin ama gün bitti rahatladım oyh benim ahalide uyudu gece bana kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…