ahahah ee süper o zmnİşte ben bu kin ve nefreti geçtiğimiz 2 gün yaşadımöf içimi sıktı. Ama bugün Bi ayrı daha güçlü daha ben burdayım he heyy diye hissediyorum
bn senden tırsıyorumBen normalde hiç nefret kin beslemem
Ama dün kin tohumları yavaş yavaş yeşermeye başladı sankı pofu
ahahah ee süper o zmn
bn senden tırsıyorum
Bugünde benim iş yerinde sorunlar şuan stresten gerildim hiç çalışmak istemyrm çekip gidesim var gerildim çokEvet o neşem Bi yerimde patladıiş yerinden sağlam kazık yedim bakalım daha pek bişey belli değilde, hemen topladım kendimi neyseki o neşemin çeyreği alınmış bir şekilde devam
Bugünde benim iş yerinde sorunlar şuan stresten gerildim hiç çalışmak istemyrm çekip gidesim var gerildim çok
Ahahahah kaçıp gidemyrmmmÜzüldüm kuzum. Kapat gözlerini ve kaçtığını düşün. Mesela ben kapadım gözümü müdürün saçını başını yolduğumu ve karnının üstünde zıpladığımı düşündüm aman ne rahatladım
Ayyy yeminleee para gelse miras kalsa iş miş umrumda olmaz... nefret ettm artıkiyiki calismiyorumm is stresi yasamakuzun zaman olduu isi birakali halen tatil modundan cikamiyorumm ben
cokk haklisin canimm bende uzun seneler calistim ama artik yeter dedim..nasilsa prim gunlerimde tamam sayilir bundan sonrada emekli olmayi bekliyorum eyt cikarsa tabiiAyyy yeminleee para gelse miras kalsa iş miş umrumda olmaz... nefret ettm artık
Ah bi de o var ben de 10 sene falan snra prim doluyocokk haklisin canimm bende uzun seneler calistim ama artik yeter dedim..nasilsa prim gunlerimde tamam sayilir bundan sonrada emekli olmayi bekliyorum eyt cikarsa tabii
zaman geciyor canim bir sekilde yeterki saglik olsunn en azindan baslangicimiz varAh bi de o var ben de 10 sene falan snra prim doluyo((( ama yaştan zor
zaman geciyor canim bir sekilde yeterki saglik olsunn en azindan baslangicimiz varinsallah saglikla maaslarimizida yemek nasip olur..
buarada gokyuzunden haberler var mi ??2 ekim dolunayindan sonra astrologlar hic iyi bahsetmiyorlarda gokyuzunden ve olacak seneryolar dan
30 eylülyaaa 30 ekimm derkenolay mi var yine hay Allahh atlamisim bu tarihi
Ahahahah kaçıp gidemyrmmmkaldım burda maalesef neyse ki kapadım günü nevrim döndğ bi de sayfamda çekiliş postı hazırlamam lazım
ahaha hepsiniii halletttiimmmmKolay gelsin kuzumm. Senin iş bitmeyeninden bide astroloji var çok kolay gelsinama gün bitti rahatladım oyh benim ahalide uyudu gece bana kaldı
ahaha hepsiniii halletttiimmmmKolay gelsin kuzumm. Senin iş bitmeyeninden bide astroloji var çok kolay gelsinama gün bitti rahatladım oyh benim ahalide uyudu gece bana kaldı
ahaha hepsiniii halletttiimmmm
geliyor gelmekte olannn
Ammaaaaanahaha hepsiniii halletttiimmmm
geliyor gelmekte olannn
Gokyuzu bana calisiyor zaarahaha hepsiniii halletttiimmmm
geliyor gelmekte olannn