Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaaayyddıınnnnn ♥♥♥♥♥
Mars saturn geriliminden önceki son güntadını çıkartın
Ammiinnn cnmm inşallaahhGünaydınn bu gerilime rağmenn çok mutlu çok güzel haberler aldığımız bir gün olsun
Ammiinnn cnmm inşallaahh
Tek korkum savaş çıkması
Savaş gezegeni mars ve en hayırsız gezegen saturn gerilim ile geliyor akabinde ekimde oluşacak dolunay, tam güneş ile zıtyani bi gerilim de ordan geliyor.... bekleyelim görelimAy Allah korusun
Savaş gezegeni mars ve en hayırsız gezegen saturn gerilim ile geliyor akabinde ekimde oluşacak dolunay, tam güneş ile zıtyani bi gerilim de ordan geliyor.... bekleyelim görelim
gunaydin ne savasi canim hayirdirr.. adi bile urkutuyor beniAmmiinnn cnmm inşallaahh
Tek korkum savaş çıkması
aaa anladim yandik deseneeee koronada bitmezzz,gerginliklerde,yangin felan offf tanidiklara diyorum iste gergin acilar var gokyuzunde aman kimseye bulasmayin ,sakin kalin falan filann yaa dalga geciyorlar resmen kimseyide uyarmaya gelmiyor bacim..Savaş gezegeni mars ve en hayırsız gezegen saturn gerilim ile geliyor akabinde ekimde oluşacak dolunay, tam güneş ile zıtyani bi gerilim de ordan geliyor.... bekleyelim görelim
Aynen cnm maalesef öyle, gerilimler devam arttarak gelyr, bu arada sal ya millet ne hali varsa görsğn, sayfamada beklerim çekilişe katılın kızlaarraaa anladim yandik deseneeee koronada bitmezzz,gerginliklerde,yangin felan offf tanidiklara diyorum iste gergin acilar var gokyuzunde aman kimseye bulasmayin ,sakin kalin falan filann yaa dalga geciyorlar resmen kimseyide uyarmaya gelmiyor bacim..
cok haklisin hayatim inanmayinca artik biraktim soylemeyi..tam kuzumAynen cnm maalesef öyle, gerilimler devam arttarak gelyr, bu arada sal ya millet ne hali varsa görsğn, sayfamada beklerim çekilişe katılın kızlaarr
ahahah ee süper o zmn
bn senden tırsıyorum
kendine de yapmahahahha tirsma genelde zararim kendime
Günnaayydddıınnnnn zaman ne kadar da çabuk geçiyor, haftanın ortasına geldik... herkese güzel günler olsunnn♥♥
Ammiinnn inşallaahhhh amaa saturn direkt yönde şuan eskileri kapatma yenş sayfalar açma dönemine girdik, aralığa kadar da böyle Devam edecekGünaydın canımm sıkıntılardan, sorunlardan arındığımız, gerilimlere göğüs gerebildiğimiz bir gün olsun inşallah
Burda da bi çekiliş mi yapsakkk acabaa