- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
Tabikii çok seviniriimmmBanada yazabilir misin hesabı?
Kırmadın baktın, Destek olmuş olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikii çok seviniriimmmBanada yazabilir misin hesabı?
Kırmadın baktın, Destek olmuş olalım
Ben de öyle düşündüm açıkçası yani ne bu sanki kaderini çiziyor çocuğun Bir de bir arkadaşın tanıdığı vardı. Kızım koç yükseleni başak dedim , ay Allah sana sabır versin,çok zor çocuk , bittiniz falan dedi Maşallah ağzından bal damlıyor dedim. Meslektaşların süper tuhaf.ukalalık
bu sadece koç başakla açıklanack bişy değil tabiki ama koç burcu biraz fenadr o ayrıBen de öyle düşündüm açıkçası yani ne bu sanki kaderini çiziyor çocuğun Bir de bir arkadaşın tanıdığı vardı. Kızım koç yükseleni başak dedim , ay Allah sana sabır versin,çok zor çocuk , bittiniz falan dedi Maşallah ağzından bal damlıyor dedim. Meslektaşların süper tuhaf.
TabikiiiBana da at hesaplarını balım
Birazdan uyumaya hazırlanıyorum
Sadece burca bakıp yorum yapmk çok net doğru sonuç vermiyor maalesefKova bebesi için neler diyebilirsin burdan canım:)
Bu arada hayırlı olsun danışan olarak'a geçmişsin o kadar ilerlettin yani tebrik ederim
Selaammm:) evet cnm retronun en kuvvetli dakkalarındayız maalesef
İnşallh bn de uyuycmŞimdiden iyi geceler canım bende yattım 10 dk kalmaz
İnşallh bn de uyuycm
Ayy bana da yollaaBenim kızlarıma açtığım ninni çok iyi geliyor tek gözüm kapanı bile
Ben de takibe almıştım seni ilk açtığında ama bebekten yetişememişim. Neyse sağlık olsun:).Sadece burca bakıp yorum yapmk çok net doğru sonuç vermiyor maalesef
tşk ederim elimden geldiğince ilerliyorum
belki bir gün burda da bi şanslı arkadaşa yorum yaparımBen de takibe almıştım seni ilk açtığında ama bebekten yetişememişim. Neyse sağlık olsun:).
İnşallahh cnmmmGünaydınnn çok güzel bir hafta olması dileğiyle
Merkür Akrepte adlı yazımdan ...Eki Görüntüle 2697500
Ben normalde hiç nefret kin beslememMerkür Akrepte adlı yazımdan ...Eki Görüntüle 2697500