Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Savaş gezegeni mars ve en hayırsız gezegen saturn gerilim ile geliyor akabinde ekimde oluşacak dolunay, tam güneş ile zıtyani bi gerilim de ordan geliyor.... bekleyelim görelim

Sonumuz hayrolsun o zaman canım

Savaş gezegeni mars ve en hayırsız gezegen saturn gerilim ile geliyor akabinde ekimde oluşacak dolunay, tam güneş ile zıtyani bi gerilim de ordan geliyor.... bekleyelim görelim
aaa anladim yandik deseneeee koronada bitmezzz,gerginliklerde,yangin felan offf tanidiklara diyorum iste gergin acilar var gokyuzunde aman kimseye bulasmayin ,sakin kalin falan filann yaa dalga geciyorlar resmen kimseyide uyarmaya gelmiyor bacim..

aaa anladim yandik deseneeee koronada bitmezzz,gerginliklerde,yangin felan offf tanidiklara diyorum iste gergin acilar var gokyuzunde aman kimseye bulasmayin ,sakin kalin falan filann yaa dalga geciyorlar resmen kimseyide uyarmaya gelmiyor bacim..
Aynen cnm maalesef öyle, gerilimler devam arttarak gelyr, bu arada sal ya millet ne hali varsa görsğn, sayfamada beklerim çekilişe katılın kızlaarr

Günnaayydddıınnnnn zaman ne kadar da çabuk geçiyor, haftanın ortasına geldik... herkese güzel günler olsunnn

Günnaayydddıınnnnn zaman ne kadar da çabuk geçiyor, haftanın ortasına geldik... herkese güzel günler olsunnn♥♥

Günaydın canımm sıkıntılardan, sorunlardan arındığımız, gerilimlere göğüs gerebildiğimiz bir gün olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…