Nedenseee perşembeyş ayrı seviyorummmGünaydınninşallah cnm
Nasıl bakıyorsun canım?Maalesef artık böyle bakmıyorum
Danışan olarak çünkü burdaki amacım bakım değildi sonra nasıl oldu ben de anlamadım herkes bana da bak demeye başladı ama bi süre sonra içinden çıkılmaz hal aldı ben hftaiçi çalıştığım için haftasonu bakabiliyorum ama bu seferde haftasonu bana kalmıyordu ve bazıları bunu suistimal etmeye kadar gitti rahatsız oldum , kaç defa da uyardım ben zorunlu değilim bakmaya söz verdim yerine getirmeye çalışıyrm ve çok darlanıyorm diye sonunda bu şekilde bakmama kararı aldım zaten dersim bugün bitiyor artık danışanlara zaman ayırıcmNasıl bakıyorsun canım?
Anladım canım, yinede teşekkür ederim bana açıklama yapmak için zaman ayırdınDanışan olarak çünkü burdaki amacım bakım değildi sonra nasıl oldu ben de anlamadım herkes bana da bak demeye başladı ama bi süre sonra içinden çıkılmaz hal aldı ben hftaiçi çalıştığım için haftasonu bakabiliyorum ama bu seferde haftasonu bana kalmıyordu ve bazıları bunu suistimal etmeye kadar gitti rahatsız oldum , kaç defa da uyardım ben zorunlu değilim bakmaya söz verdim yerine getirmeye çalışıyrm ve çok darlanıyorm diye sonunda bu şekilde bakmama kararı aldım zaten dersim bugün bitiyor artık danışanlara zaman ayırıcm
Rica ederiimmAnladım canım, yinede teşekkür ederim bana açıklama yapmak için zaman ayırdın
Nedenseee perşembeyş ayrı seviyorummmperşembe ile ilgili yazım gün içinde gelecek
Vaayy niikii nerelerdesinSelaaaaam kızlaar
Yeni Ay Başak burcunda
Hastalık konularında takıntılık yapabiliriz
Temizlik canavarı olabiliriz
Çok titiz detaycı olabiliriz
bol bereketli bol mahsüllü günlermiz olsun
♥♥
Hhaahhaha herkes aynı şekilde mesaj atıı yaa içime canavr girdi heryeri temizledim diyeŞuan koptum gülmekten. Sabah kalktım ilk kızları yıkadım sonra evi yıkadım desem yeridirdemekki başaktanmış bende dedim noluyor rüyamda mı gördüm
Hhaahhaha herkes aynı şekilde mesaj atıı yaa içime canavr girdi heryeri temizledim diye
Ahahhaha sormaaa ben de fenalardayyımmm bugün ama işten dolayoŞuan kollarım ve bacaklarım kopuyor o canavar girdi ve pertim çıkararak çıktı. Ah başak ah neler ettin bizee
Kosturmaca bu aralar gunluk yorumlarini firsat buldukca okumaya giriyorumVaayy niikii nerelerdesin
Ooo hdi bakalımmm iyi ol da gerisi Hllolur ben de bugün son dersimi alıyorum şaka bi yna temel seviye bittiKosturmaca bu aralar gunluk yorumlarini firsat buldukca okumaya giriyorum
AyyCuel prrşembeyi yazacaktm değil mi yoğunluktan unuttum...
Perşembe yöneticisi jupiter
ne demektir perşembe hadi bakalım beraber
Eğitime başlamak yeni bişeyler öğrenmek için en güzel gün
Uzun yolculuklar için de en güzel gün
Bilgiyi fazla fazla alabiliriz bu güne özel
Bşarı elde edebileceğimiz bir gün
Zenginlik bolluk gelişme büyüme herşey jupiterde
ayrıca 9. Evi yönetir jupiter, yurt dışına gidebilir, uuuzzzuunn deniz yolculukları yapılabilir, değişik kültürler keşfedilebilir
WaaoowwwAyyy çok minnoş değil mi yamarsın hırçın etkilerinden sonra yrn açıköğretim fakültesine kayıt yaptırıcam