Ahh keşke "yeni" değil de aklımızda ki olsaydıGunaydinlar efenim
Yorumum şurada dursun
Bazen aklındakinin olmaması senin hayrına oluyorAhh keşke "yeni" değil de aklımızda ki olsaydı
Haklısın. Yokuşu çıkasıya kadar sürünmeye devam ediyor beyinBazen aklındakinin olmaması senin hayrına oluyor
Akreplerin ilk 5 drcsine dikkat
Çileeeeeeeee aaaa aaaa çile bülbülüm Allah mı yaniAkreplerin ilk 5 drcsine dikkat
Pluton kare yapacak oraya 2023 ve 2024 de
Sana da geçmiş olsun
Bn alasını yaşıyorum inanÇileeeeeeeee aaaa aaaa çile bülbülüm Allah mı yani
Anacım be çektik be burcum oğlak bari ondan kurtuldumBn alasını yaşıyorum inan
Yay burcunda zaten daha Oğlak burcuna var
Yay burcunda zaten daha Oğlak burcuna var
Arkadaşınne demeye çalıştığı hakkında bi fikrim yok, gunes yay burcunda 8 drc de ilerliyorGüneş yay burcundayken yazıyor burda . Acaba bi sonrakini mi kastediyor anlamadımEki Görüntüle 3168841
Veee asla bitmiyorduuuuBende 2021 ocak ayından beri eğitim alıyorum bulaştık bi kere kurtulamıyoruz
benim 7. evim oğlakta ve neptün varHep evlilik göstergeleri konuşulurken değişiklik yapıp bugün sizlere evlenememe göstergelerini anlatmak istedim
Bildiğimiz natal haritalarda 7. Ev konuları ilk evliliği göstermekte
Genel olarak 7. Evde sıkıntılı gezegenler varsa yada 7. Evin yöneticisi sıkıntılı bi yerde ise problem yaratabiliyor
En belirgin özellik olarak 1. Eve yerleşen bir GAD ve engelleyici özelliği olan bir Satürn varsa, kişi bunu çok açık yaşayacak demektir
Yada işin içinde bir Uranüs varsa, kişinin dengesini bozup, kişiyi daha farklı bi duruma getirirçünkü Uranüs marjinallik verecektir.
Venüs Satürnden kare karşıt açı alıyorsa, bu kişi çok kolay soğuyup uzaklaşabilir...
Ve buna benzer bir çok detay haritalarda gizlidir..
Bazen hayatı tek başına yaşamak gerekir..
Unutmayın her harita içinde felsefe taşını barındırır
Keyifli okumalar dilerim
Sevgiler
Karma__Astrolog
benim 7. evim oğlakta ve neptün var
oğlak yöneticisi satürn, satürn de 8. evde kovadahicbir sey anlamadım