Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Çekim yasası der ki;
♤söylediğin ve odaklandığin her ne ise evren onu sana verir
♤Eğer gün içinde sürekli mutsuzsan, şikayet ediyorsan, isyan ediyorsan, daha da fazlasını yaşatacaktır
♤gün içinde nasıl bir modun varsa, hayatına da o türde insanları cekeceksindir, çünkü insanlar senin yansimandir
♤kendini ne kadar mutlu ve sevgi dolu hissedersen, o kadar ışık dolu olur yanina o frekansta insanları çekersin...

Hepinize güzel bir gün diliyorum

Benimki bu geliyor mu gelmekte olan pofu cum noluyom ben?

Eklentiler

• F407C9F6-4D97-4674-BE7E-4DF5648A2E6C.jpeg
    108,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 43059CC2-89C1-46C7-AAEC-5332D6DC7A48.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 53
Dogum haritasi nedir neler görülür
Aslinda benim her zaman söylediğim doğum haritasi bizim kaderimiz yada altın diskimiz
Neler görülür kısmına gelecek olursak
Evlilikten sağlığa
Dış görünüşten ameliyata
Çocuklardan sevgili flörte
Is hayatından parayı nasıl.kazanırıza kadarki herşeyi söyler haritalarimiz bize
Bu yüzden doğru okunması dogru yorumlanması cok cok önemlidir
Asla bir fal değil aksine ilimdir
Ve gerçekten hayatinizda ne nasil neden sorularının cevabını icerir

Eklentiler

• 0_bh81iOQ4GELXogj7.jpg
    168 KB · Görüntüleme: 52
pofu güneş yay burcuna ne zaman geçecek? 22 kasımda olmuş galiba . Bi sonra ki ne zaman olur ki?

Sistemin 2023 için hazırlıkları var hepimiz için
Haritasında Balık burcunda Satürn, Jupiteri Boğa olanlar özellikle
Satürn Mart 2023 itibariyle Balık burcuna geçiş için hazırlıklarını yapıyor Plütonun zıt enerjisine maruz kalan yengeçler için Satürn desteği iş başında iken, mayıs 2023 ile beraber Jupiterin Boğaya geçmesi ile şans kapılarını iki kez tıklatacak, hadi iyisiniz sevgili Yengeçler

Oğlak burçları bu esnada fazla sevinmeyin, Plüton bi ayağı dışarıda tam çıkacakken tekrar sizlerle son görevini tamamlamak icin geri dönecek 2024 itibariyle artık derin bi ohh çekebileceksiniz

Biraz daha dişimizi sıkmaya devam edelim
Kimimiz sevinip huzura doğru yol alırken, bazılarımız daha da gerilemeye devam edecek maalesef..

Sevgiler
Karma__Astrolog

Hep evlilik göstergeleri konuşulurken değişiklik yapıp bugün sizlere evlenememe göstergelerini anlatmak istedim

Bildiğimiz natal haritalarda 7. Ev konuları ilk evliliği göstermekte

Genel olarak 7. Evde sıkıntılı gezegenler varsa yada 7. Evin yöneticisi sıkıntılı bi yerde ise problem yaratabiliyor

En belirgin özellik olarak 1. Eve yerleşen bir GAD ve engelleyici özelliği olan bir Satürn varsa, kişi bunu çok açık yaşayacak demektir

Yada işin içinde bir Uranüs varsa, kişinin dengesini bozup, kişiyi daha farklı bi duruma getirir çünkü Uranüs marjinallik verecektir.

Venüs Satürnden kare karşıt açı alıyorsa, bu kişi çok kolay soğuyup uzaklaşabilir...

Ve buna benzer bir çok detay haritalarda gizlidir..
Bazen hayatı tek başına yaşamak gerekir..

Unutmayın her harita içinde felsefe taşını barındırır

Keyifli okumalar dilerim

Sevgiler
Karma__Astrolog

benim 7. evim oğlakta ve neptün var
oğlak yöneticisi satürn, satürn de 8. evde kovada hicbir sey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…