Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Ay bogada ilerliyor
Eee yeme içme modunuz nasil bakalim

Eklentiler

• Screenshot_20221206-154800_Instagram.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 63
Selamlar benim güneş balık,yükselen akrep,ay ikizlerde ve satürnümde balıkta 3. Evde. Yani satürn döngüsü bizi nasıl etkileyecek??

Ben saçlarımı kestirmek istiyorum da ne zaman kestirmek en dogru zaman olur bu aralar

Ben de çünkü ben görmeden yorum yapamam
görunce öyle bakmıstım da yazayım dedim
Özelden atsam haritamı bir sey diyebılır mısınız kısaca iyi kötu
Yoksa ücretli bir hizmetse emeğinize saygısızlık etmek istemem randevu olusturalım

Merhabaa astroloji dostlarımm
Bugün sizlere saç kesimi için ufak tüyolar vereceğim, hazırsanız başlayalımmm
Saç kestirmek istiyorsanız önceliğimiz Ay konumu olacak. Ay ikizler, Yay veya Balık burcunda konumlanmış olmalı
Ay, Başak burcunda olursa bize sıkıntı verebilir buraya dikkat
Eğer saçımız hızlı bir şekilde uzasın istiyorsak, Balık, Akrep veya Yengeç burçlarını takip etmeliyiz
Ay, yeni ay fazından dolunaya doğru gitmeli, ışığı yansıtması gerekmekte
Ve tabiki kişisel haritalarımızda, yükselenimizin efendisiyle iyi anlaşmalı
ama yok ben saçımı kestirdim ve uzun süre böyle kalsın diyorsanız, Ay,ikizler, Aslan ya da Başak burcuna yerleştirmeli, ve dolunaydan yeni aya doğru hareket etmeli, Satürn'den etkilenmelidir..

Yukarda anlattıklarım kişisel haritalar üzerinde Ay transiyitle alakalıdır
Deneyip sonuç almak sizin elinizde

Iyi okumalar

Sevgiler
Karma__Astrolog

Mars kavusumlu bir Dolunay yaşıyorsak

Ozellikle yay ikizler Başak ve Balıklar dikkatli olmalı

Eklentiler

• Screenshot_20221208-133222_Instagram.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 56
Gunayddinn
Haftanin son gününden mesajlarım

Eklentiler

• Screenshot_20221209-095509_Instagram.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 59
Sellaamm

Hadi 2023 de burçları neler bekliyormuş bi bakalimm

Oooo sevgili teraziler
Bolluk evlilikli bi yıl.olacaga benziyor
Jupiter ocak itibariyle ilişkiler evinizi canlandırma görevini alıyor
Ustune şubat sonu mart başı venus de işbirliği yapıyor tabiki mars hareketliliği katarak devam ediyor bu duruma bekar
Terazi gunes ve yükselen teraziler ballı olduğunuz bi 6 ay sizi bekliyor

Sevgili yükselen ve gunes boğalar
Uranusun o anı fevri etkilerine saturnden gelen etkiler bi sure daha devam.edecek ve sizi yıldırmak icin bütün gücünü yukluycek maalesef
Ocağın sonuna kadar gunes ve pluton kavuşumundan belki bi nebze etki alıp belinizı dogrultabilirsiniz fakat kariyer yada yurt dışı konulari sıkıntılı süreçler de bilginiz olsun

Yükselen ve gunes koç burcu olanlar
Aralık son haftası ile jupiteri ağırlamak size şans sunabilir, fakat eğer koc burcu 1. Evinizde yada gunesinizle kavusum yapacaksa vay halinize
Jupiterin büyüten genişleten enerjisini hic hafife almayın derim

Tabiki boş durmayacak ve sevgili akreplerin sağlık evinden yada gündelik hayatından vuracak... Ani gelişen durumlara açık olmamizda yarar var

Ikizlerde şanslı konumda aslinda daha çok sosyallik sosyal hayat gezme tozma bol dedikodulu bi dönem... mutluluk sizinle olsun sevgili ikizler

Kovalardan hic bahsetmiyorum bile hala bir Satürn döngüsünu atlatamadan Plüton da kendisine eşlik edecek bi sure zorlu bi surec maalesef, Plüton dokundugu yere degisim getirir ,Mart 2. Hafta itibariyle Satürn artık Balık burcuna geçiyor, vah ki ne vah sevgili balıklar... 2.5 sene zorlanmalar kisitlanmalar problemler ... Satürn yaşlı bunak çekilmez elinde bastonu olan huysuz ihtiyardir ,neler yaşatacak siz düşünün

Aslanlar için eğer evlilerse evlilikte krizler yaşanabilir yok evleneceklerse bnce dikkat etmeliler yada ortaklık gibi bi durumlari varsa kopabilirler, ayrica ameliyat yada ölüm temaları gündemde olabilir veya miras konulari gündeme gelebilir

Gunes ve asc yaylar Jupiterin güzel enerjisi size de yansıyacaktır, özellikle 5. Ev konularında güzel etkiler bekliyorum sizin için lakin yakın çevreye dikkat etmekte her daim fayda var malum Satürn balığa geçiyor

Yillik performansda sahneyi Balık ve kovalara bırakıyorum bir akrep olarak yeterince kare karşıt yaşadım zaten
Sevgiler

Karma__astrolog

Tüm burçlar için haftalik yorumlar keyifli okumalar

Eklentiler

• Screenshot_20221219-142812_Telegram.jpg
    153,6 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20221219-142755_Telegram.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20221219-142804_Telegram.jpg
    152 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20221219-142746_Telegram.jpg
    150,9 KB · Görüntüleme: 50
pofu herşeyin niyet ve enerjiyle gerçekleştiğine inanıyorum hatta çekim yasasına da fazlaca inanan bir insanım. Takip ettiğim tarot sayfalarında kollektif okumalar paylaşılıyor. Okuyunca diyorsun ki evet bu beni anlatıyor hatta hayret ediyorsun. Bi bakıyorsun yorumlara senin gibi nice insanlar var. Biraz kafam karıştı .
kollektif okumalarda çoklu insanlara odaklandığın için nasıl herkeste gerçekleşecek okumalar ve vade ile alakalı yorum yapılabiliyor? Genelde 3 lü burçları gruplardırıp ayrı ayrı paylaşım yapıyorlar ama herkesin hayatı farklı? Ümit mi basıyorlar insanlara çok anlamadım

Maalesef ümit basıyorlar ben pek sevmiyorum mesela burc yorumu yapmayi çünkü harita kişiye özel bisey, onun ne yaşaması gerektiğini o gösteriyor, diğer şeyler bana sadece insanları kandırmak gibi gelyr

Bu yaptığım yorumlar evet genele hitaben herkese uymasini beklemiyorum ama kimseye deli gibi umut satamam

Gökyüzü raporu

Seni zorlayan, manipule eden,ne düşündüğünü önemsemeyen, ne hissettiğini bilmeyen, yeri gelince seni kıskanan ,sana zarar vermek isteyen dişil enerjilere karşı, sabrettigin için, artık güçlenme sırası sende, içindeki gücü dışarı çıkartma zamanı, ne yapman gerektiğini bildiğin sürece daha da güçlenip yıkılmaz olacağını unutma

...

Eklentiler

• Screenshot_20221223-144323_Instagram.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 43
Günün ozeti

Eklentiler

• Screenshot_20221224-105351_Instagram.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…