Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Venüs Akrepte Kasım ayı başladıysa keyifli okumalar
Nefret, kıskançlık, takıntılık, öfke, krizler gibi çürümüş duygular sunacak size
Affedemem, yapılanı sindiremem
Yoğun gel git duyguları ile başımız ağrıyacak
Uyumak¿ çook zor
Kişilere takıldın mı? Evet fazlasıyla
Peki ya olaylar? Aklıma gelmesin lütfen , modunda olacağız

Fakat güzel yanı bitmesi gereken laçka/toksik ne derseniz bu ilişkiler bitecek ve siz kişilerden uzaklaşıp kendinizi özgür bırakacaksınız, harika değil mi
Özellikle Boğa-Aslan-Akrep-Kova dalton kardeşler, bu değişimi kabul edin

Çünkü hem ay tutulması hem mars retrosu, inanılmaz farklı olaylar sunacak hayatınıza
"Hayatımda ilk defa" diyeceğiniz durumlar, kadersel döngüler, bitti-yolun sonu kavramlarını size sunacak gökyüzü
Kaderinizde revize edilecek noktalar sizleri bekliyor
sen sevgili Boğa , Aslan, Akrep Ve Kova
Güneş'in/Ay'ın/yükselenin fark etmez
Bitişleriniz ve yeni yollarınız güzel olsun
Unutmayın hiç bişey yada hiç kimse tesadüf değildir kim geldiyse öylesine değildir kapınızı açıp bütün değişimleri kabul edin

Sevgiler
Karma Astrolog

Gunayyddiinnnnb
Bu haftaki yorumlarimdan bi tanesini size bırakıyorum
Keyifli okumalar efenimm

Eklentiler

• Screenshot_20221107-100656_Instagram.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 52
Hazırlanın yarın yine tutulmaya giriyoruz bitmiyoooordu çoook yoruyordu ve geliyor gelmekte olan

ahahha valla son tutulma ama fena geliyo
Bana bugun bi sey oldu pofucum. Her tutulmada uzulen ya da sinirlenen ben (gunes yengec, yukseken aslan) bi anda icim cekildi, umursamaz oldum bana etkisi boyle, yengecspor istanbuldan bildiriyor ahahahaha

Selaammmm kizlaarrr
Kasım ayının en güzel günleri
13 14 15 Kasım
Dua dilek isteme adına ne varsa evrene yollayin mesajinizi

Plüton diğer adıyla yeraltı dünyasının lideri Hades, 20 Kasım 2024 itibariyle Kova burcuna geçiyor

♤yükselen veya güneş Kovalar
♤akrepler, aslanlar ve boğalar
♤kısacası sabit burçlar

Plütonun sert açıları biraz sizi değişime zorlayabilir. Dokunduğu ev neresi ise orada büyük krizler ve değişimler beraberinde küllerinizden doğacak yeni bir siz bekliyor olacak.

Plüton zordur evet ama değişimi kabul ederseniz doğuşunuz mükemmel olacaktır unutmayın.

Hangi gezegene dokunacaksa ve hangi evde olacaksa, o gezegen doğasını o ev konusuyla beraber değişime sürükleyecektir

Her kriz ruhunuzun tekamülü için yaşanması gerekmekte

Hepimize şifa olması dileğiyle

Sevgiler
Karma__Astrolog

2024? ah pofucum uzumlu kekim

Zorlu bir süreç beni bekliyor yani hadi hakkımızda hayırlısı hemen bakıyorum hangi evimde,vardı bir yerlerde kova hatırlıyorum

2024? ah pofucum uzumlu kekim
Ahahah ne kaldı surda 2024 e
Zorlu bir süreç beni bekliyor yani hadi hakkımızda hayırlısı hemen bakıyorum hangi evimde,vardı bir yerlerde kova hatırlıyorum
Ah sorma bnm 4. Evime gelecek ve 1. Evimde hem yukselenime hem Plütona kare yapacak yani anliycaganiz başıma neler gelecek mrkla beklyrm

Ustelik suan saturn saturn karesini iliklerime kadar yasyrken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…