Ewet 4.grubum bitiyo bu haftaHarita okuma çalışmaları için grup mu kuruyorsunuz bizde öğrenci olabilirmiyiz bu gruplarda
Benim haritamı yorumlarmısınız rica etsem 15.04.1990 saat 13:45 şanlıurfabu yeterli değil maalesef
saat yer doğum tarihi gerekli..
Hazırlanın yarın yine tutulmaya giriyoruzbitmiyoooordu çoook yoruyordu ve geliyor gelmekte olan
Bana bugun bi sey oldu pofucum. Her tutulmada uzulen ya da sinirlenen ben (gunes yengec, yukseken aslan) bi anda icim cekildi, umursamaz oldumahahha valla son tutulma ama fena geliyo
Benim sinirlerim alınmış gibi bi esprili oldum anlatamam tadımdan yenmiyor o dereceahahha valla son tutulma ama fena geliyo
Bol bol dilek diliyorum vallaSelaammmm kizlaarrr
Kasım ayının en güzel günleri
13 14 15 Kasım
Dua dilek isteme adına ne varsa evrene yollayin mesajinizi
Aynenn dunden beri sürekli istyrm özellikle bugün tüm gün bol bol isteyinBol bol dilek diliyorum vallainşallah olur çok isterim
Bol bol şifa sabırAynenn dunden beri sürekli istyrm özellikle bugün tüm gün bol bol isteyin
Acı çekiyorum bu aralar. Gönderilerini okuyup umut biriktirmek içinnedennn
Oowww bu fenaymisAcı çekiyorum bu aralar. Gönderilerini okuyup umut biriktirmek için
2024?Plüton diğer adıyla yeraltı dünyasının lideri Hades, 20 Kasım 2024 itibariyle Kova burcuna geçiyor
♤yükselen veya güneş Kovalar
♤akrepler, aslanlar ve boğalar
♤kısacası sabit burçlar
Plütonun sert açıları biraz sizi değişime zorlayabilir. Dokunduğu ev neresi ise orada büyük krizler ve değişimler beraberinde küllerinizden doğacak yeni bir siz bekliyor olacak.
Plüton zordur evet ama değişimi kabul ederseniz doğuşunuz mükemmel olacaktır unutmayın.
Hangi gezegene dokunacaksa ve hangi evde olacaksa, o gezegen doğasını o ev konusuyla beraber değişime sürükleyecektir
Her kriz ruhunuzun tekamülü için yaşanması gerekmekte
Hepimize şifa olması dileğiyle
Sevgiler
Karma__Astrolog
Zorlu bir süreç beni bekliyor yani hadi hakkımızda hayırlısıPlüton diğer adıyla yeraltı dünyasının lideri Hades, 20 Kasım 2024 itibariyle Kova burcuna geçiyor
♤yükselen veya güneş Kovalar
♤akrepler, aslanlar ve boğalar
♤kısacası sabit burçlar
Plütonun sert açıları biraz sizi değişime zorlayabilir. Dokunduğu ev neresi ise orada büyük krizler ve değişimler beraberinde küllerinizden doğacak yeni bir siz bekliyor olacak.
Plüton zordur evet ama değişimi kabul ederseniz doğuşunuz mükemmel olacaktır unutmayın.
Hangi gezegene dokunacaksa ve hangi evde olacaksa, o gezegen doğasını o ev konusuyla beraber değişime sürükleyecektir
Her kriz ruhunuzun tekamülü için yaşanması gerekmekte
Hepimize şifa olması dileğiyle
Sevgiler
Karma__Astrolog
Ahahah ne kaldı surda 2024 e2024?ah pofucum uzumlu kekim
Ah sorma bnm 4. Evime gelecek ve 1. Evimde hem yukselenime hem Plütona kare yapacak yani anliycaganiz başıma neler gelecek mrkla beklyrmZorlu bir süreç beni bekliyor yani hadi hakkımızda hayırlısıhemen bakıyorum hangi evimde,vardı bir yerlerde kova hatırlıyorum