Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görunce öyle bakmıstım da yazayım dedimBen de çünkü ben görmeden yorum yapamam
Bununla ilgili bi yazım vardi tekrar atayimBen saçlarımı kestirmek istiyorum da ne zaman kestirmek en dogru zaman olur bu aralar
Maalesef ümit basıyorlar ben pek sevmiyorum mesela burc yorumu yapmayi çünkü harita kişiye özel bisey, onun ne yaşaması gerektiğini o gösteriyor, diğer şeyler bana sadece insanları kandırmak gibi gelyrpofu herşeyin niyet ve enerjiyle gerçekleştiğine inanıyorum hatta çekim yasasına da fazlaca inanan bir insanım. Takip ettiğim tarot sayfalarında kollektif okumalar paylaşılıyor. Okuyunca diyorsun ki evet bu beni anlatıyor hatta hayret ediyorsun. Bi bakıyorsun yorumlara senin gibi nice insanlar var. Biraz kafam karıştı .
kollektif okumalarda çoklu insanlara odaklandığın için nasıl herkeste gerçekleşecek okumalar ve vade ile alakalı yorum yapılabiliyor? Genelde 3 lü burçları gruplardırıp ayrı ayrı paylaşım yapıyorlar ama herkesin hayatı farklı? Ümit mi basıyorlar insanlara çok anlamadım