4 7 8 nasil kova canm imkansızPofum baktım önüm arkam sağım solum kovaalçalan,7. Ve 8. Evler
Kuzum sadece 7. Evin kova
Hic yuzum gulmeyecek di miKuzum sadece 7. Evin kova
4.ev akrep 8. Ev balik
Evde ki burçları nasıl buluyoruzZorlu bir süreç beni bekliyor yani hadi hakkımızda hayırlısıhemen bakıyorum hangi evimde,vardı bir yerlerde kova hatırlıyorum
Ayrica oglum kova, saylanmaz mi oKuzum sadece 7. Evin kova
4.ev akrep 8. Ev balik
Googledan doğum haritasi çıkartma diye aratirsan bedava Türkçe siteler mevcutEvde ki burçları nasıl buluyoruz
Teşekkür ederim. Bir de birşeyi merak ediyorum. Doğum haritasına birden fazla kez farklı kişilere baktırmak doğru mu? Nedenini bilmiyorum ama sanki her bakan bi farklı yorumluyor. Evler sabit açılar aynı değişen ne ki?Googledan doğum haritasi çıkartma diye aratirsan bedava Türkçe siteler mevcut
kişinin aldığı eğitime göre yorum degisirTeşekkür ederim. Bir de birşeyi merak ediyorum. Doğum haritasına birden fazla kez farklı kişilere baktırmak doğru mu? Nedenini bilmiyorum ama sanki her bakan bi farklı yorumluyor. Evler sabit açılar aynı değişen ne ki?
Anladım. Baktırırken alınan eğitimle alakalı neyi sorgulayalım peki? Bir sürü paralar gidiyorkişinin aldığı eğitime göre yorum degisir
Mesela bati klasik de Plüton venus 5. Evinde kavuşur aşk meşk para der
Biz karmacilar para kaybı ,şans oyunu oynama, biri gelirse eger dikkat et manipülasyon yapar, takintidir falan deriz
Aslinds neyi merak ettiğinle alakali ve kişinin eğitimiyle alakali cvbiAnladım. Baktırırken alınan eğitimle alakalı neyi sorgulayalım peki? Bir sürü paralar gidiyor
Senin evin yok ki senin evin yok repliği geldi aklımaKuzum sadece 7. Evin kova
4.ev akrep 8. Ev balik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?