- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
Ewet 4.grubum bitiyo bu haftaHarita okuma çalışmaları için grup mu kuruyorsunuz bizde öğrenci olabilirmiyiz bu gruplarda
Yeni egitimler acacagim yakında
Öğrenci olabilirsiniz tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet 4.grubum bitiyo bu haftaHarita okuma çalışmaları için grup mu kuruyorsunuz bizde öğrenci olabilirmiyiz bu gruplarda
Benim haritamı yorumlarmısınız rica etsem 15.04.1990 saat 13:45 şanlıurfabu yeterli değil maalesef
saat yer doğum tarihi gerekli..
ahahha valla son tutulma ama fena geliyoHazırlanın yarın yine tutulmaya giriyoruz bitmiyoooordu çoook yoruyordu ve geliyor gelmekte olan
Bana bugun bi sey oldu pofucum. Her tutulmada uzulen ya da sinirlenen ben (gunes yengec, yukseken aslan) bi anda icim cekildi, umursamaz oldum bana etkisi boyle, yengecspor istanbuldan bildiriyor ahahahahaahahha valla son tutulma ama fena geliyo
Benim sinirlerim alınmış gibi bi esprili oldum anlatamam tadımdan yenmiyor o dereceahahha valla son tutulma ama fena geliyo
Bol bol dilek diliyorum valla inşallah olur çok isterimSelaammmm kizlaarrr
Kasım ayının en güzel günleri
13 14 15 Kasım
Dua dilek isteme adına ne varsa evrene yollayin mesajinizi
Aynenn dunden beri sürekli istyrm özellikle bugün tüm gün bol bol isteyinBol bol dilek diliyorum valla inşallah olur çok isterim
Bol bol şifa sabırAynenn dunden beri sürekli istyrm özellikle bugün tüm gün bol bol isteyin
nedennnBuraya çadır kurmaya geldim
Acı çekiyorum bu aralar. Gönderilerini okuyup umut biriktirmek içinnedennn
Oowww bu fenaymisAcı çekiyorum bu aralar. Gönderilerini okuyup umut biriktirmek için
2024? ah pofucum uzumlu kekimPlüton diğer adıyla yeraltı dünyasının lideri Hades, 20 Kasım 2024 itibariyle Kova burcuna geçiyor
♤yükselen veya güneş Kovalar
♤akrepler, aslanlar ve boğalar
♤kısacası sabit burçlar
Plütonun sert açıları biraz sizi değişime zorlayabilir. Dokunduğu ev neresi ise orada büyük krizler ve değişimler beraberinde küllerinizden doğacak yeni bir siz bekliyor olacak.
Plüton zordur evet ama değişimi kabul ederseniz doğuşunuz mükemmel olacaktır unutmayın.
Hangi gezegene dokunacaksa ve hangi evde olacaksa, o gezegen doğasını o ev konusuyla beraber değişime sürükleyecektir
Her kriz ruhunuzun tekamülü için yaşanması gerekmekte
Hepimize şifa olması dileğiyle
Sevgiler
Karma__Astrolog
Zorlu bir süreç beni bekliyor yani hadi hakkımızda hayırlısı hemen bakıyorum hangi evimde,vardı bir yerlerde kova hatırlıyorumPlüton diğer adıyla yeraltı dünyasının lideri Hades, 20 Kasım 2024 itibariyle Kova burcuna geçiyor
♤yükselen veya güneş Kovalar
♤akrepler, aslanlar ve boğalar
♤kısacası sabit burçlar
Plütonun sert açıları biraz sizi değişime zorlayabilir. Dokunduğu ev neresi ise orada büyük krizler ve değişimler beraberinde küllerinizden doğacak yeni bir siz bekliyor olacak.
Plüton zordur evet ama değişimi kabul ederseniz doğuşunuz mükemmel olacaktır unutmayın.
Hangi gezegene dokunacaksa ve hangi evde olacaksa, o gezegen doğasını o ev konusuyla beraber değişime sürükleyecektir
Her kriz ruhunuzun tekamülü için yaşanması gerekmekte
Hepimize şifa olması dileğiyle
Sevgiler
Karma__Astrolog
Ahahah ne kaldı surda 2024 e2024? ah pofucum uzumlu kekim
Ah sorma bnm 4. Evime gelecek ve 1. Evimde hem yukselenime hem Plütona kare yapacak yani anliycaganiz başıma neler gelecek mrkla beklyrmZorlu bir süreç beni bekliyor yani hadi hakkımızda hayırlısı hemen bakıyorum hangi evimde,vardı bir yerlerde kova hatırlıyorum