Evet maalesef. .
Günaydınnnnn
Hemennnn yazmaya geçiyorum
Temmuzun ilk haftasi sıkıntılı arkadslar
Ozellikle ege adalari yunanistan civari etkilesim soz konusi..
Oglak dolunayi da geliyor
Mars Satürn Uranüs bermuda şeytan ucgeni, savas çıkmazsa iyidir
Allah hepimizi dertlerden zevallerden korusun diyorum
Iyi bisey istyrsaniz Merkür retrodan cikmak uzere
Ama Jupiter retroya girdi bile=) nerden tutsam.elimde.kaliyo gokyuzu
Hayirlisi olsun diyelim ve izleyelim
Gunaydin pofucumGünaydınnnnn
Hemennnn yazmaya geçiyorum
Temmuzun ilk haftasi sıkıntılı arkadslar
Ozellikle ege adalari yunanistan civari etkilesim soz konusi..
Oglak dolunayi da geliyor
Mars Satürn Uranüs bermuda şeytan ucgeni, savas çıkmazsa iyidir
Allah hepimizi dertlerden zevallerden korusun diyorum
Iyi bisey istyrsaniz Merkür retrodan cikmak uzere
Ama Jupiter retroya girdi bile=) nerden tutsam.elimde.kaliyo gokyuzu
Hayirlisi olsun diyelim ve izleyelim
Evet aktif suan marmarada cok sakin degil zannimcaGünaydın pofum. Ege adaları Yunanistan derken deprem olarak mı
Ahah malesefff, her kotu durumda bana mesaja tan arkadaslarkm var, pofu sen dedin oluyor sanki ben bisey yapyrmGunaydin pofucum
felaketlerimiz az geliyordu biraz daha mi geliyor diyorsun
Gecen deprem olunca ben de yazdim sana ama valla kastim “bak dedigin cikti” demektiEvet aktif suan marmarada cok sakin degil zannimca
Ahah malesefff, her kotu durumda bana mesaja tan arkadaslarkm var, pofu sen dedin oluyor sanki ben bisey yapyrm
Ahahha cevremdeki herkesin ilk aklina ben geliyor olmam manidarGecen deprem olunca ben de yazdim sana ama valla kastim “bak dedigin cikti” demekti
Dedin canim konustuk burdaGecen dedim mi hatirlamiyorum, 12 adalar-Yunanistan-Ege denizi deprem olabilir diye.... mars Satürn Uranüs bermuda şeytan ucgeni hatti tam.orada kesişiyordu, geceden beri sallaniyor dedigim yerler, Allah beterinden saklasin herkesi
Evet ya konuşmuşuz, bi son depremlere bakayim dedm görünce şaşırdım bayaDedin canim konustuk burda
Korkuyorum sendenEvet ya konuşmuşuz, bi son depremlere bakayim dedm görünce şaşırdım baya
Ben en yakindan takip eden kisiyim, en cok benim korkmam lazim ansjabskbkssen bari yapma brütus
Ben en yakindan takip eden kisiyim, en cok benim korkmam lazim ansjabskbks
Pofum öncelikle iyi geceler balı. Benim 7.ev kova. Kısa küçük minnak bi örnek verir misin? Nasıldır? Nedir?Selamlaaarr
7. Ev ile ilgili bi kac bilgi yazmak istedim
7. Ev bizim ilk evlilik evimiz yada acik düşmanlarimizi anlatir
7.evde pluton var ise sıkıntılı bir esi yada baski altinda kalmayi ifade eser
Uranus var ise bosanma potansiyelini anlatir
7. Ev boş ise "ben hic evlenemiycem" kafasi yaratyr herkeste fakat o iş oyle degil, o evdeki burcun yöneticisine hatta yucelenine bakilir, basak burcu var ise ornegin, merkur nerde hangi aciliri aliyor bunla ilgilenilir,
7. Ev cift karakterli olan ,ornegin ikizler, bir burc tarafından kesilmisse, cift evlilik.potansiyeli vermekte
7. Evde şiron yada kiron var ise evlilikle alakali deneyimlemeniz gereken durumlarri anlatir
Ve yine 7. Evde GAD var ise yada evlendiginiz kisi ile 7. Eviniz uyumlu ise gecmis hayatinizdab buraya taşıdığınız eşiniz olam potansiyeli yuksektir...