- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
ayyy bende şu cildimi nasıl etsemde bebek kimin yapsam diyodum hihoyyyt
kızımın yanında çok sönük kalıyorumm yaaa:umursamaz:
kocamı bi şeklde ikna edip onada kullandırtayımm çok zayıffff:jeyyar:
187 boy taş çatlasın 70 kilo beli benimkinden incemafoldumben
resman yarıışıyo benle yaa:mymeka:
hemm günde bi paket sigara içiyo çok erken yoruluyomafoldumben
dua edinde ikna edeyim eşimi nedense çok heycanlandırdı benni bu tabletkaydirigubbakcemile5
sibutramin içeren Lida markadır...lidanın içindeki yosunda zaten spirulina yosunu değil.!
"kesinlikle şişmanlatacağını düşünüyorsan" kullanma yasakkelime
çünkü kendiliğinden alacağın bir kaç kiloyu spirulinadan bileceksinyerimseniben
artı kasların da sıkılaşmaya dirileşmeye sebep olacağı için kilo aldığını sanacaksın
Doğru haklısınız yanlış okumuşum subitramin Spirulinada yokmuş... Bu hapı 1 aydan uzun süredir kullanan var mı? Ben yüzümün dolgunlaşmasını istiyom. Beren Saat gibi olmak istyom laelaelaelaelae
işte bu spirulina tam senlikkaydirigubbakcemile5
babamın yüzünün dolduğunu cildinin parladığını görünce :1shok:kilo almak istemeyen ama yüzümün dolmasını isteyen ben hemen kullanmaya başladım...
DÜZENLİ olarak 1 hafta kullanımdan sonra aynada ki görüntüme inanamadımopuyorumnanaktan
hadi bakiimm doruuu eczaneye "solgar spirulina" almayakaydirigubbakcemile
Ben de bugün aldım sarduşum
Egert mi solgar mı diye eczacıya bile sordum, ikisi de olabilir dedi
Egert ile denemeye başlamaya karar verdim, onu aldım.
Ege Üniversitesi'nin üretimi bu spirulina, 22 TL'ye aldım.
Güzel sonuçları paylaşmak dileğiyle a.s.
ınternetten satın alırsam bana eski mal gönderirler mi? Offff hangi siteyi tavsiye edersnz?
günaydın arkadaşlar bende akşam aldım eczaneden egert marka olanını yanlız arkadaşlar çok kötü kokuyor ya nasıl içebiliyorsunuz benim midem kalka kalka içtim valla bakalım işallah bi faydasını görürüz eşimde kızıp duruyor bana bilmediğin şeyleri ne alır içersin diyor ona göre zararları muhakkak vardır diyo ne kdr anlatsamda ben bu ilacı araştırdım zararı yok desemde dinlemiyor neyse aldım bir kere bitirene kdr içicem bakalım 85 tablet var içinde ama nasıl içicem yaa kokusu beni maf ediyor
canım arkadaşım benimŞeniz
bu yosun tamamen bitkisel ve solgar markası almanı tavsiye ederimyerimseniben
günaydın arkadaşlar bende akşam aldım eczaneden egert marka olanını yanlız arkadaşlar çok kötü kokuyor ya nasıl içebiliyorsunuz benim midem kalka kalka içtim valla bakalım işallah bi faydasını görürüz eşimde kızıp duruyor bana bilmediğin şeyleri ne alır içersin diyor ona göre zararları muhakkak vardır diyo ne kdr anlatsamda ben bu ilacı araştırdım zararı yok desemde dinlemiyor neyse aldım bir kere bitirene kdr içicem bakalım 85 tablet var içinde ama nasıl içicem yaa kokusu beni maf ediyor
zambakcım bizim tabletlerde koku felan yok valla zaten koksaydı ben asla içemezdim birde solgar marka olanını içinde 100 tane var ..bu arada egert marka dahamı iyi acaba ya sardunyada bayagı aramış ..