- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
-
- Konu Sahibi Halikarnas
sardunyacm babam çok yaşlı diil 51 yaşında daha yerimsenibensanırım stres den bitkin düşüyor o ama son günlerde fazla halsizliği kalmadı kendide söyledi hatta az daha iyi olduğunu düzenli weremememe gelincede öğünleri her zaman düzenli olmuyor bnde yemek saatlerine göre vermiştm o yüzden yani :)
teşekkür ederim ilgineopuyorumnanaktan
ayrıca bazı sitelerde troit hastalarının spirulinayı kullanmamaları konusunda bazı yazılar vardı bende terettüt ettim açıkçası solğara mail attım gelen cevabı aynen kopyalıyorum terettüt eden arkadaşlara belki yardımcı olur
Spirulina mavi-yeşil su yosunudur. Tatlı su yosunu olduğu için içerisinde iyot bulunmamaktadır. Spirulina adlı ürünü tiroid hastalarının kullanmasında hiçbir sakınca bulunmamaktadır.
Spirulina mavi-yeşil su yosunlarından elde edilen bir takviyedir. Spirulina içerdiği klorofil, protein ve vitaminlerle enerji artırmak, çevresel kirliliklere karşı vücudu detoksifiye etmek, antioksidan koruma sağlamak ve cildi güzelleştirmek, kilo kontrolü için yapılan diyetlerde besin desteği sağlamak gibi amaçlarla kullanılmaktadır. ıçeriğinde bulunan fenilalanin aminoasidi yemeklerden önce kullanıldığında tokluk hissi yaratmaya ve metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olabilir. Sürekli diyet yapan kişilerde karşılaşılan en önemli problem vitamin, mineral, amimoasitler gibi besin öğelerinin yeterli miktarda alınamamasıdır. Bunun önüne geçmek için en uygun yol bu besin öğelerini içeren ve iştahı açmayacak olan bir gıda takviyesi kullanmaktadır. Bu amaçla kullanılabilecek en uygun takviye ise Spirulina olacaktır. Spirulina yemeklerden yarım saat önce günde 3 ya da 4 tablet, 4 aylık kürler halinde kullanılabilir.
Saygılarımla,
Ecz. Dilge Koçak
Solgar Vitamin
ben de egert aldım ve bu sabah içtim
hiç de kokusu yoktu, hele de kapağı açar açmaz mide bulandıracak bir koku asla yoktu
son kullanma tarihine baktınız mı ?
zambak canım bana dediler ki
eğer kilonu korumak istiyorsan yemeklerden yarım saat önce al
kilo almak için bir şey demediler malesef :gitme:
sarduşum sana ne kadar dua etsem az.geçen gece 3'e kadar ütü yaptım.ertesi gün evimi temizledim rahat rahat.tabi arada kendimi dinlendiriyorum.ama enerjim bayağı bi değişti.sana sorum var canım.ben solgarın multivitaminini de kullanıyodum ikisini bi allıyodum yani
şimdi vitaminim bitti yenisini alıyımmı yoksa spirulina sadece yeter mi
hadi yaa !!!! ama ben çoğu yerde okudum almak istersen eğerki tok karnına alacakmışsın hapı eğerki zayıfklamak istersende yemeklerden yarım saat önce yani aç karnına alacakmışsın yaa bide beni zayıflatmasın güzelleşeyim derken kilomdanda olmayayım birde
o kdarda para verdim şimdi bu şişeyi bitirmem lazım gerçi iştahımı falan hiç kapamadı ama içten içe erimiyim birde :)
ben de egert aldım ve bu sabah içtim
hiç de kokusu yoktu, hele de kapağı açar açmaz mide bulandıracak bir koku asla yoktu
son kullanma tarihine baktınız mı ?
arkadaşlar spirulina ne kilo aldırır ne de kilo verdir...
spirulina cilt güzelliği sıkılık dirilik ve enerji verir
:dance::sm_cool::teytey:kaydirigubbakcemile2 delikafadulden zemuszemus sositososito
canım ya senide çok yordum çok uğraştırdım gibime geldi kusurabakma valla bilgilerin için çok teşekkürler umarım dediğin gibi olur zayıflamam ve güzel bir cilde sahip olurum ve umarım herkes bu mucizevi besin sayesinde isteklerine kavuşur.
ay ben bu nick e çok güldüm ya dün gece ev resimlerine bakıyodum senin baba evini de gördüm kraliçe benim öyle baba evim olsa ömrümün sonuna dek bekar kalırdım vallaaa..şaka tabikide ..allah huzurlu etsin yuvanızda ..
ay ben bu nick e çok güldüm ya dün gece ev resimlerine bakıyodum senin baba evini de gördüm kraliçe benim öyle baba evim olsa ömrümün sonuna dek bekar kalırdım vallaaa..şaka tabikide ..allah huzurlu etsin yuvanızda ..
Tableti berbat kokuyordu ben de kokuya çok hassasım sırf bu yüzden yarım bırakıp bir arkadaşıma vermiştim ;yerine yeşil çay-üzüm çekirdeği tüketiyorum metobolizma yenileme,bagışıklık sistemi güçlendirmede aynı amaca hızmet verir içerikteler
AYNEN BEN DE GÜLDÜM HAYAT GÜLÜNCE GÜZEL TEŞEKKÜRLER dİNGİLTERE KRELİÇESİ