Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

leylekcim tabiki hatırlıyorum seniŞeniz çok teşekkürler tatlıma.s.
babam son 9 aydır tek başına yaşıyorbenneyaptımki...çok yalvarmama dil dökmeme rağmen istanbulda kalmadı ayağa kalkınca evimde ölmek istiyorum diyerek geri döndü:gitme:

leylekçim inşallah sana da iyi gelir :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende spriluna almak istiyorum ama ben zayıfım çok. alma maksadım hem kilo almak hemde halsizliğime çare olması ve daha biçok güzel etkisi.. ama genel olarak araştırdığımda gördümki kilo vermek isteyenler için ideal bi hap bu . sizce tok karnına içmiş olsam yinede zayıflatırmı beni eğer zaıflarsam maf olurum ya zaten zor kilo alıyorum. cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

kaydirigubbakcemile5

:enbuyukkk:​

zambakcım merhaba....

tok karınla yani yemeklerden 1 saat sona aldığın zaman zayıflatma etkisi (tok tutma) azalır ya da yok olur...

ve zambakcım "omega 9" kullanmayı neden düşünmüyorsun....omega 9 sağlıklı bir şekilde kilo almana ve ayrıca bir çok şeye faydası olacaktır...

kullanmaya karar verirsen, omega 9 u günde 1 kez alacaksın...ve 3 hafta kullanıp 1 hafta dinleneceksin....

çok teşekkür ederim canım cevabın için ben yosun hapını her derda deva gibi bişey olduğu için kullanmak istemiştim yani cildi yenilemesi hücreleri yenilemesi uzun yaşam sırrı vs vs bu sebeplerden dolayı istemiştim sanıyorumki omega 9 vitamin çeşidi yani bi ilaç bu bitkisel olduğu için düşünmüştüm. nette omega 9 olarak göremiyorum araştırdığımda omega 3 ve 6 hep karşıma çıkıyor acaba omega 9 un ne gibi faydaları ve zararları vardır vücuda bilgin varmı ?

benim buğün beşinci günüm
gelişmeleri 10 gün olunca yazacam
fakat düşüncelerim olumlu yönde

hacerim çok teşekkürlera.s...demek babacığımda ki değişimi gördünkaydirigubbakcemile3

evet tatlım yararı var zararı yok....saçına kaşına faydası olur mu bilmiyorum fakat cildine çok yararı olacağına inanıyorum...

ve sevgili hacerim saçın kaşın için neden biotin kullanmıyorsunyerimseniben

zambakçım "omega" somon balığı yağıdır...ve omega serisi 3 - 6 - 9 diye devam eder...

yani anlayacağın "kimyasal" değil tamamen "hayvansal" bir besindir.

Sarduşum biotinin de B grubu vitaminler ile kullanılması gerekiyormuş.
Spirulina B vitaminince çok zengin, ikisine birden başlasam mı acep delikafadulden
Başlamadan önce sağlık ocağında kan tahlili yaptırsam iyi olacak, sonrasında oluşan farkı görmüş olurum

işte sana süper bir setkaydirigubbakcemile5 bundan iyisi şam da kayısı zemuszemus

gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorumŞeniz

bnmde babamda b12 eksikliği var sık sık halsizleşiyor hemen gidip bunları ona anlatayım belki onun içinde faydalı olur hatta bndede var halsizlik çokca..
bu güzel bilgiler için teşekkürler..

Gerçekten önemli bir değişiklik yok sadece giyim olarak dğeişiklik görüyorum onun dışında ten olarak 2.resim daha canlı bilemiyorum.Tabiki babanızın düzelmesi önemli olan siz daha iyi bilirsiniz ben resimden bakınca harikalar çıkmış birşey göremedim gördüğümü söyledim sadece.

peki canım o zaman sen spirulina kullanmavereliniortak

değişimi görenler görebilenler kullansınkaydirigubbakcemile3

bnmde babamda b12 eksikliği var sık sık halsizleşiyor hemen gidip bunları ona anlatayım belki onun içinde faydalı olur hatta bndede var halsizlik çokca..
bu güzel bilgiler için teşekkürler..

çok geçmiş olsuna.s.

gelişmeler den haberdar edersen çok sevinirizopuyorumnanaktan

sardunyacım geçen gün yeğenim geldi bize teyze cildin parlamış bi de seni bugün formunda gördüm dedi
ben de spirulina alıyorum dedim
eşim de söylüyo sen parladın diyo
daha 4 gün oldu ama eskiye nazaran daha enerjim fazla tabi çok erken ilerliyen günlerde daha iyi olucak inşallah eminim
bu arda zayıflatcağını sanmam arkadaşlar ben biraz güçlenince iştahım bile açıldı valla
ama sardunyacım benim bağırsaklar da çok çalışıyo her gün bi iki kez çıkıyorum
bu normal midir
benim işime geldi gelçi çünkü çok fazla kabızlık vardı

Son düzenleme:

evet canım aynen gören herkes öyle diyor hele birde banyodan sonra bebek gibi oluyor ne güzel degilmi bir ton para vermiştim cilt ürünlerine hiç birine gerek kalmadı sadece duru su yeterli ..bazen evde makyaj yapmışşam tonikle siliyorum o kadar ..yaşasın sipirulan ..:lepi::lepi: tabi sardunya aklımıza düşürmeseydi duruyordu dolapta öylesine..teşekkürler sardunyacım ..

bende alacam kismetse gelismeleri size yazacamm..opuyorumnanaktan olumsuz ve yan etkisi olan bisey okumadim ben hatta cok artilari olan bir hap bakalim kullanip gorecegizz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…