Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Dün eczacı ile konuştum
Egert mi Solgar mı dedim. Tiroidi olanların spirulina kullanması yasakmış, ancak Solgar hipotiroidi olanlara öneriliyormuş. Egert için böyle bir şey söz konusu değil dedi. Spirulina'yı ilk üreten ve satışa sunan firmanın Egert olduğunu, bu nedenle daha güvenilir olduğunu söyledi. Bir diğer eczacı ise Solgar üründen çok isminden dolayı satılıyor dedi.

Biotin konusunu da sordum. Biotinin sürekli aynı tür B vitamini ile kullanılmaması gerekliymiş. Mesela 1 ay B12 vitamini ile 1 ay B2 vitamini ile gibi kullanılması gerekliymiş ve etileri uzun vadede belli oluyormuş. Bu nedenle biotin almadım.

sardunyacm babam çok yaşlı diil 51 yaşında daha yerimsenibensanırım stres den bitkin düşüyor o ama son günlerde fazla halsizliği kalmadı kendide söyledi hatta az daha iyi olduğunu düzenli weremememe gelincede öğünleri her zaman düzenli olmuyor bnde yemek saatlerine göre vermiştm o yüzden yani :)
teşekkür ederim ilgineopuyorumnanaktan

sahilcim yemek saatlerini unut...babacına düzenli olarak baştan 1 ay düzenli olarak günde 4 tablet ver...sonra günde 3 e hatta 2 ye düşürürsün...

gelişmeleri bekliyoruma.s.

ayrıca bazı sitelerde troit hastalarının spirulinayı kullanmamaları konusunda bazı yazılar vardı bende terettüt ettim açıkçası solğara mail attım gelen cevabı aynen kopyalıyorum terettüt eden arkadaşlara belki yardımcı olur
Spirulina mavi-yeşil su yosunudur. Tatlı su yosunu olduğu için içerisinde iyot bulunmamaktadır. Spirulina adlı ürünü tiroid hastalarının kullanmasında hiçbir sakınca bulunmamaktadır.

Spirulina mavi-yeşil su yosunlarından elde edilen bir takviyedir. Spirulina içerdiği klorofil, protein ve vitaminlerle enerji artırmak, çevresel kirliliklere karşı vücudu detoksifiye etmek, antioksidan koruma sağlamak ve cildi güzelleştirmek, kilo kontrolü için yapılan diyetlerde besin desteği sağlamak gibi amaçlarla kullanılmaktadır. ıçeriğinde bulunan fenilalanin aminoasidi yemeklerden önce kullanıldığında tokluk hissi yaratmaya ve metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olabilir. Sürekli diyet yapan kişilerde karşılaşılan en önemli problem vitamin, mineral, amimoasitler gibi besin öğelerinin yeterli miktarda alınamamasıdır. Bunun önüne geçmek için en uygun yol bu besin öğelerini içeren ve iştahı açmayacak olan bir gıda takviyesi kullanmaktadır. Bu amaçla kullanılabilecek en uygun takviye ise Spirulina olacaktır. Spirulina yemeklerden yarım saat önce günde 3 ya da 4 tablet, 4 aylık kürler halinde kullanılabilir.

Saygılarımla,

Ecz. Dilge Koçak

Solgar Vitamin

dingiltere kraliçem, qwert arkadaşımız araştırma yapmış...bilmiyorum gördün mü?

ben de egert aldım ve bu sabah içtim
hiç de kokusu yoktu, hele de kapağı açar açmaz mide bulandıracak bir koku asla yoktu
son kullanma tarihine baktınız mı ?

merhaba son kullanma tarihi 4 mayıs 2010 cnm. kapağını açınca kötü bi kokusu var ağzıma alıp yuttuğumda koku hissetmiyorum ama kapağını açar açmaz tuhaf bi koku salgılıyor yani bu arada ben öncelikle bunu kilo almak cilt güzelliği ve halsizliğime iyi gelmesi açısından aldım ilk kez egert marka bi ürün kullanıyorum umarım isteklerime karşılık verir.

zambak canım bana dediler ki
eğer kilonu korumak istiyorsan yemeklerden yarım saat önce al
kilo almak için bir şey demediler malesef :gitme:

zambak canım bana dediler ki
eğer kilonu korumak istiyorsan yemeklerden yarım saat önce al
kilo almak için bir şey demediler malesef :gitme:

hadi yaa !!!! ama ben çoğu yerde okudum almak istersen eğerki tok karnına alacakmışsın hapı eğerki zayıfklamak istersende yemeklerden yarım saat önce yani aç karnına alacakmışsın yaa bide beni zayıflatmasın güzelleşeyim derken kilomdanda olmayayım birde
o kdarda para verdim şimdi bu şişeyi bitirmem lazım gerçi iştahımı falan hiç kapamadı ama içten içe erimiyim birde :)

sarduşum sana ne kadar dua etsem az.geçen gece 3'e kadar ütü yaptım.ertesi gün evimi temizledim rahat rahat.tabi arada kendimi dinlendiriyorum.ama enerjim bayağı bi değişti.sana sorum var canım.ben solgarın multivitaminini de kullanıyodum ikisini bi allıyodum yani
şimdi vitaminim bitti yenisini alıyımmı yoksa spirulina sadece yeter mi

sarduşum sana ne kadar dua etsem az.geçen gece 3'e kadar ütü yaptım.ertesi gün evimi temizledim rahat rahat.tabi arada kendimi dinlendiriyorum.ama enerjim bayağı bi değişti.sana sorum var canım.ben solgarın multivitaminini de kullanıyodum ikisini bi allıyodum yani
şimdi vitaminim bitti yenisini alıyımmı yoksa spirulina sadece yeter mi

spirulina tek başına yeterli:lepi:

arkadaşlar her türlü yabancı tanınmış markanın her türlü vitamin ek besin vs. ürününü kullandım...

hiç birisin de ama hiç birisin de spirulina da gördüğüm yaşadığım açık net bariz olumlu etkiyi görmedim yaşamadımopuyorumnanaktan

hadi yaa !!!! ama ben çoğu yerde okudum almak istersen eğerki tok karnına alacakmışsın hapı eğerki zayıfklamak istersende yemeklerden yarım saat önce yani aç karnına alacakmışsın yaa bide beni zayıflatmasın güzelleşeyim derken kilomdanda olmayayım birde
o kdarda para verdim şimdi bu şişeyi bitirmem lazım gerçi iştahımı falan hiç kapamadı ama içten içe erimiyim birde :)

arkadaşlar spirulina ne kilo aldırır ne de kilo verdir...

spirulina cilt güzelliği sıkılık dirilik ve enerji verir

:dance::sm_cool::teytey:kaydirigubbakcemile2 delikafadulden zemuszemus sositososito

zambakçım kilo aldırmaz demedim aman yanlış anlama
benim kilo alma gibi bir ihtiyacım olmadığından hiç sormadım kilo aldırır mı diye
onlar da bir şey demedi
konu hakkında bilgim yok demek için söyledim ama sanırım yanlış kelimeler kullandım a.s.

ben de egert aldım ve bu sabah içtim
hiç de kokusu yoktu, hele de kapağı açar açmaz mide bulandıracak bir koku asla yoktu
son kullanma tarihine baktınız mı ?

ay ben bu nick e çok güldüm ya dün gece ev resimlerine bakıyodum senin baba evini de gördüm kraliçe benim öyle baba evim olsa ömrümün sonuna dek bekar kalırdım vallaaa..şaka tabikide ..allah huzurlu etsin yuvanızda ..

arkadaşlar spirulina ne kilo aldırır ne de kilo verdir...

spirulina cilt güzelliği sıkılık dirilik ve enerji verir

:dance::sm_cool::teytey:kaydirigubbakcemile2 delikafadulden zemuszemus sositososito

canım ya senide çok yordum çok uğraştırdım gibime geldi kusurabakma valla bilgilerin için çok teşekkürler umarım dediğin gibi olur zayıflamam ve güzel bir cilde sahip olurum ve umarım herkes bu mucizevi besin sayesinde isteklerine kavuşur.

canım ya senide çok yordum çok uğraştırdım gibime geldi kusurabakma valla bilgilerin için çok teşekkürler umarım dediğin gibi olur zayıflamam ve güzel bir cilde sahip olurum ve umarım herkes bu mucizevi besin sayesinde isteklerine kavuşur.

hiçte öyle olmadı..büyük bir keyifle seve seve yardımcı olmaya çalışıyorumopuyorumnanaktan

yanaklarında dolgunluk olacak kilo aldığını sanma:1rolleyes:

ay ben bu nick e çok güldüm ya dün gece ev resimlerine bakıyodum senin baba evini de gördüm kraliçe benim öyle baba evim olsa ömrümün sonuna dek bekar kalırdım vallaaa..şaka tabikide ..allah huzurlu etsin yuvanızda ..

çok teşekkürler canım benim aminn :Saruboceq:
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

Tableti berbat kokuyordu ben de kokuya çok hassasım sırf bu yüzden yarım bırakıp bir arkadaşıma vermiştim ;yerine yeşil çay-üzüm çekirdeği tüketiyorum metobolizma yenileme,bagışıklık sistemi güçlendirmede aynı amaca hızmet verir içerikteler

AYNEN BEN DE GÜLDÜM HAYAT GÜLÜNCE GÜZEL TEŞEKKÜRLER dİNGİLTERE KRELİÇESİ

Tableti berbat kokuyordu ben de kokuya çok hassasım sırf bu yüzden yarım bırakıp bir arkadaşıma vermiştim ;yerine yeşil çay-üzüm çekirdeği tüketiyorum metobolizma yenileme,bagışıklık sistemi güçlendirmede aynı amaca hızmet verir içerikteler

o dediklerinizden ve daha onlarcasından kutularca tükettim ama hiç birisinde "spirulina" da gördüğüm yaşadığım deneyimi yaşamadım.a.s.

merhaba kızlar,
buradaki yorumlarınızdan ve birazda internet araştırmamdan
sonra bende spirulina almaya karar verdim ama çok ilginç ki
Ankara gibi biryerde üstelilk Çankayada bulamadım :bbo:
solgar satan eczanelerde bile yok..sipariş üzerine getiriyorlarmış
ama ben egert almaya karar verdim,çünkü bende çok ciddi düzeyde
demir eksikliği anemisi var,ilaçlarla filan geçmeyen beslenmeyle düzelmeyen..
belki spirulina benim bu konuda mucizem olur kaydirigubbakcemile5

X