Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
sardunyacım geçen gün yeğenim geldi bize teyze cildin parlamış bi de seni bugün formunda gördüm dedi
ben de spirulina alıyorum dedim
eşim de söylüyo sen parladın diyo
daha 4 gün oldu ama eskiye nazaran daha enerjim fazla tabi çok erken ilerliyen günlerde daha iyi olucak inşallah eminim
bu arda zayıflatcağını sanmam arkadaşlar ben biraz güçlenince iştahım bile açıldı valla
ama sardunyacım benim bağırsaklar da çok çalışıyo her gün bi iki kez çıkıyorum
bu normal midir
benim işime geldi gelçi çünkü çok fazla kabızlık vardı

leylekçim paylaştığın için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

bağırsak düzenini normale getirmiş yerimseniben

paylaşmaya devam edeceğini umuyoruma.s.

evet canım aynen gören herkes öyle diyor hele birde banyodan sonra bebek gibi oluyor ne güzel degilmi bir ton para vermiştim cilt ürünlerine hiç birine gerek kalmadı sadece duru su yeterli ..bazen evde makyaj yapmışşam tonikle siliyorum o kadar ..yaşasın sipirulan ..:lepi::lepi: tabi sardunya aklımıza düşürmeseydi duruyordu dolapta öylesine..teşekkürler sardunyacım ..

nalancım paylaştığın için çok teşekkürleropuyorumnanaktan

a.s.​

bende alacam kismetse gelismeleri size yazacamm..opuyorumnanaktan olumsuz ve yan etkisi olan bisey okumadim ben hatta cok artilari olan bir hap bakalim kullanip gorecegizz zemuszemus

morscum kendine kocaman bir iyilik yapacaksınkaydirigubbakcemile5

deneyimini paylaşmanı bekliyoruza.s.

evet canım haklısın boş yere krem falan hikaye
çok canlılık verdi cildime
ama benim için en güzel yanı uzun zamandır çok çabuk yoruluyodum en azından artık işlerimi yapabiliyorum yavaş yavaş bu çok güzel
evet canım aynen gören herkes öyle diyor hele birde banyodan sonra bebek gibi oluyor ne güzel degilmi bir ton para vermiştim cilt ürünlerine hiç birine gerek kalmadı sadece duru su yeterli ..bazen evde makyaj yapmışşam tonikle siliyorum o kadar ..yaşasın sipirulan ..:lepi::lepi: tabi sardunya aklımıza düşürmeseydi duruyordu dolapta öylesine..teşekkürler sardunyacım ..

evet canım haklısın boş yere krem falan hikaye
çok canlılık verdi cildime
ama benim için en güzel yanı uzun zamandır çok çabuk yoruluyodum en azından artık işlerimi yapabiliyorum yavaş yavaş bu çok güzel

Leylekçiğim inan çok sevindim cildinden daha çok yorgunluğun gitmeye başlamış ya nasıl duygulandım bilemezsinsenağlama:Saruboceq:

arkadaşım ben kilolu biri olarak zayıflama ürünü olarak aldım bunu ilk ama ..inan tık yokk

tamam o zaman bende bugün alıyorum bide 35 kilo kalırsam o zaman yandım :))))
şuan 47yimde. neyse bende tok karnına alırım artık bakaım baktım iştahımı kesiyo bende içmem o kdr basit dimi ama ?

zemus şekerim selam canım yakaladım seni ..kullanıyonmu sipirulanı ..valla zemus herşey bir yana dinç tutması felan ama cildim sürülmemiş tarla gibiydi sivilce basmıştı resmen ya aslında tam sivilcede diil böyle kırmızı büyük şeyler ..ama şimdi yok oldular ..hadi çok öptüm canım bby

eveet buğün benim 10. günüm
ilk olarak beni sevindiren şey 10 gündür artık yüzümde sivilce çıkmıyor
ayrıca cildimde bir parlaklık oluştu
bende haşimato var ve bu yüzden çok çabuk yoruluyordum ve erkenden uykum geliyordu
artık çabuk yorulmuyorum ve geç saatlere kadar oturabiliyorum
zayıflatmasını çok istemiştim ama maalesf öle bir etki görmedim henüz
şimdilik bu kadar
sardunyacığım sana çok teşekkür ediyorum

ayrıca bazı sitelerde troit hastalarının spirulinayı kullanmamaları konusunda bazı yazılar vardı bende terettüt ettim açıkçası solğara mail attım gelen cevabı aynen kopyalıyorum terettüt eden arkadaşlara belki yardımcı olur
Spirulina mavi-yeşil su yosunudur. Tatlı su yosunu olduğu için içerisinde iyot bulunmamaktadır. Spirulina adlı ürünü tiroid hastalarının kullanmasında hiçbir sakınca bulunmamaktadır.

Spirulina mavi-yeşil su yosunlarından elde edilen bir takviyedir. Spirulina içerdiği klorofil, protein ve vitaminlerle enerji artırmak, çevresel kirliliklere karşı vücudu detoksifiye etmek, antioksidan koruma sağlamak ve cildi güzelleştirmek, kilo kontrolü için yapılan diyetlerde besin desteği sağlamak gibi amaçlarla kullanılmaktadır. ıçeriğinde bulunan fenilalanin aminoasidi yemeklerden önce kullanıldığında tokluk hissi yaratmaya ve metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olabilir. Sürekli diyet yapan kişilerde karşılaşılan en önemli problem vitamin, mineral, amimoasitler gibi besin öğelerinin yeterli miktarda alınamamasıdır. Bunun önüne geçmek için en uygun yol bu besin öğelerini içeren ve iştahı açmayacak olan bir gıda takviyesi kullanmaktadır. Bu amaçla kullanılabilecek en uygun takviye ise Spirulina olacaktır. Spirulina yemeklerden yarım saat önce günde 3 ya da 4 tablet, 4 aylık kürler halinde kullanılabilir.

Saygılarımla,

Ecz. Dilge Koçak

Solgar Vitamin

eveet buğün benim 10. günüm
ilk olarak beni sevindiren şey 10 gündür artık yüzümde sivilce çıkmıyor
ayrıca cildimde bir parlaklık oluştu
bende haşimato var ve bu yüzden çok çabuk yoruluyordum ve erkenden uykum geliyordu
artık çabuk yorulmuyorum ve geç saatlere kadar oturabiliyorum
zayıflatmasını çok istemiştim ama maalesf öle bir etki görmedim henüz
şimdilik bu kadar
sardunyacığım sana çok teşekkür ediyorum

cilt diriliği güzelliği bir yana sağlığa iyi gelmesine öyle çok seviniyor ve duygulanıyorum ki:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

ayrıca bazı sitelerde troit hastalarının spirulinayı kullanmamaları konusunda bazı yazılar vardı bende terettüt ettim açıkçası solğara mail attım gelen cevabı aynen kopyalıyorum terettüt eden arkadaşlara belki yardımcı olur
Spirulina mavi-yeşil su yosunudur. Tatlı su yosunu olduğu için içerisinde iyot bulunmamaktadır. Spirulina adlı ürünü tiroid hastalarının kullanmasında hiçbir sakınca bulunmamaktadır.

Spirulina mavi-yeşil su yosunlarından elde edilen bir takviyedir. Spirulina içerdiği klorofil, protein ve vitaminlerle enerji artırmak, çevresel kirliliklere karşı vücudu detoksifiye etmek, antioksidan koruma sağlamak ve cildi güzelleştirmek, kilo kontrolü için yapılan diyetlerde besin desteği sağlamak gibi amaçlarla kullanılmaktadır. İçeriğinde bulunan fenilalanin aminoasidi yemeklerden önce kullanıldığında tokluk hissi yaratmaya ve metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olabilir. Sürekli diyet yapan kişilerde karşılaşılan en önemli problem vitamin, mineral, amimoasitler gibi besin öğelerinin yeterli miktarda alınamamasıdır. Bunun önüne geçmek için en uygun yol bu besin öğelerini içeren ve iştahı açmayacak olan bir gıda takviyesi kullanmaktadır. Bu amaçla kullanılabilecek en uygun takviye ise Spirulina olacaktır. Spirulina yemeklerden yarım saat önce günde 3 ya da 4 tablet, 4 aylık kürler halinde kullanılabilir.

Saygılarımla,

Ecz. Dilge Koçak

Solgar Vitamin

harikasınŞeniz paylaştığın için çok teşekkür ederima.s.

zemus şekerim selam canım yakaladım seni ..kullanıyonmu sipirulanı ..valla zemus herşey bir yana dinç tutması felan ama cildim sürülmemiş tarla gibiydi sivilce basmıştı resmen ya aslında tam sivilcede diil böyle kırmızı büyük şeyler ..ama şimdi yok oldular ..hadi çok öptüm canım bby

nalancım senin adına çok ama çok sevindimopuyorumnanaktan

paylaşım için çok teşekkürlera.s.

merhabalar bnm sanırım 5. günümdü bgn tam anlamıyla değil ama yinede az daha zinde hissediyorum kendimi birde bn başladığımdan beri niyetliyim o yüzden anca sahurda ve iftarda birer tane kullanıyorum yemeden 10 dk önce fln bununda etkisini tam göremememde payı olduğunu düşünüyorum ayrıca cildimde gerçekten bir parlama oluştu bunda son günlerde cildime uyguladığım gül yağının etkiside olabilir tabi ama yinede spirulinanın bana iyi geleceğini hissediyorumopuyorumnanaktan
bn özellikle babama yaramasını istiyorum aslında tam anlamıyla düzenli olamasada günde 2 kez babamada veriyorum henüz bnde bi değişiklik yok diyor ama ilerde bnce oda farkına varıck değişimin..
gelişmeleri yazıcam :)
bu arada düzensiz kullanım etkilerini geç görmeye sebep olur mu birde babmda kilo kaybı fln olmasın die tok karna veriyorum ona..

Mrb ben internet satış sitesinden baktm Spirulinaya. Çok marka var..Kafam karıştı.. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Sanırım ege üniv onaylısı iyimiş. Diğerlerinde zararlı maddeler olabilirmiş. Nette öyle yazıyo.. Ege üniv onaylı olanın marka adı ne? B,len varsa cevaplandırırsa sevineceğim. Bide dr onayı almadan kullanacam yaşım 26. Umarım zararı olmaz.. kıLomda var. Bu kadar çok aminoasit vitamin protein içeren hapın kesinlikle şişmanlatacağını düşünüyorum. Kilo vermeye yardımcı mardımcı diye sitede yazıyo ama kilo vermeye yardımcı sibutramin diye bi madde varmış içinde. Yani sadece 1 tane kilo vermeye yardımcı madde var die kilo aldrmaz diye kakalamaya kalkıyorlar.. Halbuki o içindeki a. b, c, e ve daha bir çok vitamin ve proteinler hesap ediliyomu? Keşke kilo aldırmasa ama ümitsizim... Neyse herşeye rağmen kullancam. Lütfen hangi marka onaylısını alcaz ve nerden alcaz yardımcı olursanız sevincem...

Mrb ben internet satış sitesinden baktm Spirulinaya. Çok marka var..Kafam karıştı.. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Sanırım ege üniv onaylısı iyimiş. Diğerlerinde zararlı maddeler olabilirmiş. Nette öyle yazıyo.. Ege üniv onaylı olanın marka adı ne? B,len varsa cevaplandırırsa sevineceğim. Bide dr onayı almadan kullanacam yaşım 26. Umarım zararı olmaz.. kİLomda var. Bu kadar çok aminoasit vitamin protein içeren hapın kesinlikle şişmanlatacağını düşünüyorum. Kilo vermeye yardımcı mardımcı diye sitede yazıyo ama kilo vermeye yardımcı sibutramin diye bi madde varmış içinde. Yani sadece 1 tane kilo vermeye yardımcı madde var die kilo aldrmaz diye kakalamaya kalkıyorlar.. Halbuki o içindeki a. b, c, e ve daha bir çok vitamin ve proteinler hesap ediliyomu? Keşke kilo aldırmasa ama ümitsizim... Neyse herşeye rağmen kullancam. Lütfen hangi marka onaylısını alcaz ve nerden alcaz yardımcı olursanız sevincem...

canım biz solgar marka kullanıyoz ..tavsiyem bu yönde kilo aldıracagını ve aynı şekilde zayıflatacagınıda sanmıyorum amla bagırsakları çok iyi çalıştırdıgı ve metabolyizmayı hızlandırdıgı kesin..

Burdaki yazıları okuyunca bende almaya karar verdim yanlız ben şu an solgarın ester c ve ayrıca solgar q10 enzım kullanıyorum bunuda kullanırsam acaba ağır gelirmi ??? ester c bitmek üzre onun yerine spırıluna alsam... kafam çok karıştı

Burdaki yazıları okuyunca bende almaya karar verdim yanlız ben şu an solgarın ester c ve ayrıca solgar q10 enzım kullanıyorum bunuda kullanırsam acaba ağır gelirmi ??? ester c bitmek üzre onun yerine spırıluna alsam... kafam çok karıştı

hepsini kullandım belirgin bir fark görmedim...onları ister bırak ister birlikte kullan ama bir tek spirulina yeter...:enbuyukkk:

merhabalar bnm sanırım 5. günümdü bgn tam anlamıyla değil ama yinede az daha zinde hissediyorum kendimi birde bn başladığımdan beri niyetliyim o yüzden anca sahurda ve iftarda birer tane kullanıyorum yemeden 10 dk önce fln bununda etkisini tam göremememde payı olduğunu düşünüyorum ayrıca cildimde gerçekten bir parlama oluştu bunda son günlerde cildime uyguladığım gül yağının etkiside olabilir tabi ama yinede spirulinanın bana iyi geleceğini hissediyorumopuyorumnanaktan
bn özellikle babama yaramasını istiyorum aslında tam anlamıyla düzenli olamasada günde 2 kez babamada veriyorum henüz bnde bi değişiklik yok diyor ama ilerde bnce oda farkına varıck değişimin..
gelişmeleri yazıcam :)
bu arada düzensiz kullanım etkilerini geç görmeye sebep olur mu birde babmda kilo kaybı fln olmasın die tok karna veriyorum ona..

Allah kabul etsin:Saruboceq: ....

sahilcim gece iftarla sahur arasında bir saatte bir tablet daha al yerimseniben 3 e tamamla...

babana neden düzenli vermediğini anlamadım ama düzenli olarak günde 4 tablet ver...baştan sıkı bir yükleme yap sonra tablet sayısını düşürürsün...kilo kaybı olmaz yemeklerden yarım saat önce ver...

babanın rahatsızlığımı var yoksa yaşlılıktan mı yorgunluğu?

Mrb ben internet satış sitesinden baktm Spirulinaya. Çok marka var..Kafam karıştı.. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Sanırım ege üniv onaylısı iyimiş. Diğerlerinde zararlı maddeler olabilirmiş. Nette öyle yazıyo.. Ege üniv onaylı olanın marka adı ne? B,len varsa cevaplandırırsa sevineceğim. Bide dr onayı almadan kullanacam yaşım 26. Umarım zararı olmaz.. kİLomda var. Bu kadar çok aminoasit vitamin protein içeren hapın kesinlikle şişmanlatacağını düşünüyorum. Kilo vermeye yardımcı mardımcı diye sitede yazıyo ama kilo vermeye yardımcı sibutramin diye bi madde varmış içinde. Yani sadece 1 tane kilo vermeye yardımcı madde var die kilo aldrmaz diye kakalamaya kalkıyorlar.. Halbuki o içindeki a. b, c, e ve daha bir çok vitamin ve proteinler hesap ediliyomu? Keşke kilo aldırmasa ama ümitsizim... Neyse herşeye rağmen kullancam. Lütfen hangi marka onaylısını alcaz ve nerden alcaz yardımcı olursanız sevincem...

sibutramin içeren Lida markadır...lidanın içindeki yosunda zaten spirulina yosunu değil.!

"kesinlikle şişmanlatacağını düşünüyorsan" kullanma yasakkelime
çünkü kendiliğinden alacağın bir kaç kiloyu spirulinadan bileceksinyerimseniben
artı kasların da sıkılaşmaya dirileşmeye sebep olacağı için kilo aldığını sanacaksın:nazar:

ayyy bende şu cildimi nasıl etsemde bebek kimin yapsam diyodum hihoyyyt
kızımın yanında çok sönük kalıyorumm yaaa:umursamaz:
kocamı bi şeklde ikna edip onada kullandırtayımm çok zayıffff:jeyyar:
187 boy taş çatlasın 70 kilo beli benimkinden incemafoldumben
resman yarıışıyo benle yaa:mymeka:
hemm günde bi paket sigara içiyo çok erken yoruluyomafoldumben
dua edinde ikna edeyim eşimi nedense çok heycanlandırdı benni bu tabletkaydirigubbakcemile5

X