Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Avicenna marka spirulina aldim henuz kullanmaya baslamadim ama 3 tane kapsulu acip icinden cikardigim yosunu su ,yogurt ve bal ile karistirip maske yaptim guzel bir maske oldu...yalniz biraz kotu bir kokusu var bu spirulinanin...

spirulina tb(günde iki tane olabilir) solgarın yine 950 mg omega 3 tb bunları 4 ay kullanıp 1 ay ara ver .karbonhidratları kes.paketlenmiş gıdalar yeme...özellikle şeker çikolata yeme...d vitamini çok önemli..(.hücresel düzeyde en az 5 yaş fark ettiği kanıtlanmış) kışın d vitamini ampulleri kullanabilirsiniz. Tüm bunların yaşlanmayı ciddi anlamda yavaşlattığını okudum.Anlayacağınız cilde dışardan müdahale etmek yerine mümkün olduğunca temel ihtiyaçları karşılayıp negatif faktörleri ortadan kaldırmak gerekiyor..inanın bana biraz disiplinle en az 10 seneyi koruyabilirsiniz

bu vitamini kulananlari okudum ama kesin net bir sonuc olarak enerji verdigini yazmis cogu kisi..ve ac karnami yoksa tok karnami icilecegiyle ilgilide bir süre celiskili yorumlar var.. günde kac tane alinacagiyla ilgilide tam kesin bir sayi yok..hani bu konuda tecrübe sahibi birisi kesin birseyler yazsa cok güzel olurdu hani:)) konuyu acan kisinin gönderdigi resme bakinca saskinliga düsmemek mümkün degil...internettende arastirdim yan etkisi filanda söz konusu degil..sanirim alip bende kullanicam bakalim bende ne gibi degisiklikler yapicak..yapsada ben farkedecekmiyim..bilmiyorum:)

Hanımlar spirulina gerçekten çok yararlı ve iyi bir destek ama herşeyi içerdiği için uzun süre (2-3 aydan fazla) kullanmamak gerekiyor çünkü bu sefer de fazladan yükleme yapıyor,bazı mineral ve vitaminleri de vücut atamıyor.Yarar umarken zarar görmeyin.
Ama buna dikkat edilirse en iyi multivitaminden daha iyi, sadece c vitamini yönünden biraz zayıf, ona dikkat etmek lazım.

evet aldim kullanmaya baslayali 4 gün oldu sadece...bendeki etkilerini yaziyim kisaca; öncelikle sabah ac karna iki tane aldim ve 15 dakika sonra kahvalti yaptim:) birde ikinci ögünümü yemeden 15 dakika önce 1 tane aldim sonra yemegimi yedim..yani günde 3 kez aldim..bugünde 4 cü günüm doldu..bu 4 günde kendimde ne farkettim..öncelikle sanki az birsey mide bulantisi yapti cok az ama..sonra hemen geciyor öyle kusma hissi yada asiri mide bulantisi filan hic olusmadi yani..

sonra metebolizmami hizlandirdi öyleki ne kadar yesemde kilomda düsüs oldu 600 gr kadar bu 4 günde düsüse gecti!nedeni bu tabletmi bilmiyorum...ayrica dinclik verdi cok hemde ve geceleri uyurken bu tablet yüzünden zorluk cekiyorum!yorgunlugumu hisediyorum ama tablet yüzünden beyin dinc uyanik vucudumdada dinclik var..uykularimi biraz zorladi sanki...asil amacim cilt icindi ve cildimde yüzümde gözle görülür degisiklik oldu...hee devam edermi bilmem.önceden yüzümde izler gibi kücük kücük seyler belli olurdu suan daha pürüzsüz duruyor,düz duruyor cildim ve o yüzümdeki göze batan detaylarda belirsizlesmeye baslamis...yani aynaya baktigimda bende bunu farkettim!esimde ayni seyi söyledi:) bakalim INSALLAH DEVAM EDER cilde etkisi..simdilik benden bukadar...devam ederse etkisi yazarim:)

Bu nedir??bende almak isterim ama ne oldugunu anlıyamadım....bılgılendırırsenız sevinirim:)şimdiden teşekkürler

Bu nedir??bende almak isterim ama ne oldugunu anlıyamadım....bılgılendırırsenız sevinirim:)şimdiden teşekkürler

selam,bende senin gibi tüm yazilari okudum nerdeyse:) nettende arastirdim ama daha cok bilgiyi burdan aldim acikcasi..acebalarla kilomu aldirir verdirir gibi düsüncelerde takildim...ama asil aamacim cilt icindi...ve kullandiktan sonra anladimki burdaki yorumlarin cogu dogru! cünki kisiye göre degisiyor etkisi yani vucuda göre...mesela ben ac karna bol su ile aldigimda ve 15-30 dakika sonra yemek yedigimde asiri bas agirisi yapti bende...önce 4 yada 6 gün böyle kullandim baktim olacak gibi degil üstelik kiloda verdirdi! bende yemeklerden sonra aldim..basimda agrimadi birsey olmadi yani ...sonuc olarak ciltte gercek anlamda etkisi var gözle görülecek sekilde hemde bariz yani! cilt pürüzsüz düz duruyor! daha canli duruyor! yorgunda olsan azda uyusan bu vitamin cildi besliyor olmaliki cilt kalitesi hep sabit kaliyor prüzsüz yani!üstelik sirf yüzünde degil tüm vucutta! normalde ancak yüzümüze süreriz genelde birseyler hani güzel dursun diye..

burda ise bu vitamin tüm vucuda etki ediyor ben kendimde gördüm..benimde cildim yagli...tuhaf yagli ama..mesela göz cevrem kuru ama T bölgesi burun cene ve kenarlari hafif yanaklara dogru yagli! sirf göz cevrem icin krem kullanirdim simdi bununla onada gerek kalmadi! yani bendeki etkileri bunlar..ben solgari aldim..ve onu kullaniyorum..cilt icin dedikleri dogru..ama kilo aldirirmi verdirirmi oda bünyeye bagli sanirim! kisiye bagli sanirim..bende bundan bir kac ay önce azmetim 6 kilo verdim..ve suan bu vitaminlede 1 kilo daha gitti üstelik yiyerek..bende böyle etki etti..bende tüm yorumlari okudum acebemai dedim cok düsündüm arastirdim bir zarari varmi diye! ve 9 gündür kullanimim sonuclari bunlar...simdiden ikinci kutuyu sparis vermeyi düsünüyorum bile daha elimdeki bitmeden..

yani zaten burdaki konuyu acan kisi kayiplarda..yani ömrünün sonuna kadarda yazicak degil sonucta burda durup! ama ben kendi deneyyimlerimi paylastim..umarim azda olsa yardimci olurum...size kalmis birsey alip denemek kullanmak etkisini görmek yada görmemek!:))

ArkAdaslar 30 yaşındayım cok ürün kullandım fakat cok memnunun dediğim olmadı mavi anemonmus Argan yağıymis spiruluna derken aklım karıştı ne yapayım

ArkAdaslar 30 yaşındayım cok ürün kullandım fakat cok memnunun dediğim olmadı mavi anemonmus Argan yağıymis spiruluna derken aklım karıştı ne yapayım

selam bende 32 yasina giricem kismetse temmuzda! yani bendeki sonuclari cok güzel!özzeliklede göz cevresindeki göze batan kaz ayagi denen ince cizgileride hafletti! tüm vucudun yuumusacik prüzsüz cok saglikli! yani ALLAHA BIN SÜKÜR bir zarari yan etkisi yok suana kadar! olsa zaten satisina izin verilmez ciddi yan etkisi olsa! ki ben almanyada yasiyorum...etkileri gercekten güzel! ama sen deneyip karar vericeksin! senin tercihin!

not: denemeden önce muhakkak bir resmini cek derim aradaki farki daha net görürüsün:) zayifladikca vucudum sekle forma girerken yüzümden oldum hep!yüzüm cöktü her diyet yada kilo vermeye kalktigimda! bu ALLAHA BIN SÜKÜR GERI GETIRDI YÜZÜMÜ...INSAALLAHTA DAIM OLUR...karar sizin bende cok düsündüm ve sonunda denedim:) memnunum:)

kızlar ne duydum......bu hapın içindeki B 12 vitamini bizim için aktif değilmiş.....ve dışardan aldığımız yani et yerken aldığımız b12 vitamininin vücudumuzda tutunmasını engelliyormuş.......son yapılan çalışmalar vejeteryanlar için iyi bir beslenme desteği olmadığını göstermiş ....anladığım kadarıyla yarar yerine zarar verebilir ben bıraktım

Bende aldım bir kaç gün kullandım ama herhangi bi etkisini anlayamadım.Devam etsemmi acaba bide tedirginim acaba zararı olur mu diye.Benim istediğim enerji vermesiydi burada etkilerinden çok bahsedilmiş bende heveslenip almıştım.

Merhaba kızlar ben de bugün başladım Spiriluna kullanmaya. Yemeklerden önce alınırsa kilo da verdirdiğini okudum başka bir sitede o yüzden önce alıyorum. Bu aralar felaket kilo almış durumdayım çünkü... Ders çalışma konusunda da sorun yaşıyordum motivasyon eksikliğim var bir süredir bu yüzden Solgar ın nero nutrient de içiyorum 4 gün oldu bugün. Birlikte kullanımlarında sorun olmaz umarım... Deneyimlerimi burdan paylaşacağım umarım faydası olur.

bende bugün almaya gidicem eczaneye ama ben cildim için alcam gelişmeleri yarazarım umarım iyi sonuç alır burayada güzel şeyler yazarım.

Selamlar selamlar
kızlar bugün Solgar'a mail attım ve gelen cevabı sizle paylaşmak istiyorum. Özellikle ne kadar kullanıp ne kadar ara verme konusunda sıkıntı çeken varsa bu sayede bilgilenmiş olur diye düşündüm...

Bu benim attığım mail;

Merhaba,Uzun suredir motivasyon eksikligi yasadigim icin ders calismakta cok sikinti cekiyordum ve arastirmalarim sonucunda Nero Nutrients'in iyi gelecegini dusunup kullanmaya basladim. 5 gundur Nero Nutrients kulaniyorum. Ayrica cildim asiri kuru ve kilo problemim de var. 15 kilo fazlam var ozellikle 5 kilosunu son 3 ayda aldim. Bu sorunum icin de Spirulina almaya basladim bugun. Sormak istedigim bir kac soru var cevaplayabilirseniz sevinirim. Iki urunu birlikte kullanmam sorun teskil eder mi ve kilo vermek icin spirulinayi gunde kac tane ve yemekten kac saat once ya da sonra almam gerekiyor? Tesekkurler, iyi calismalar.

Bu da Solgar'dan gelen cevap;

Nero Nutrients ve Spirulina adlı takviyeleri bir arada güvenle kullanabilirsiniz.

Vücudun mineral,vitamin ihtiyacını karşılamak ve diyet uygulanan zayıflama programlarına destek olmak için Spirulina adlı ürünü kullanabilirsiniz. Spirulina tatlı su yosunudur. Solgar Spirulina, mavi yeşil alglerden elde edilmiş zengin protein ve vitamin kaynağı bir besin takviyesidir. Spirulina enerji arttırmak, çevresel kirliliklere karşı vücudu detoksifiye etmek, antioksidan koruma sağlamak ve cildi güzelleştirmek, kilo kontrolü için yapılan diyetlerde besin desteği sağlamak gibi amaçlarla kullanılmaktadır. Spirulina protein ve aminoasitleri de içerdiği için aç karnına alındığında tokluk hissinin sağlanmasına ve diyete yardımcı olarak da kullanılmaktadır. Günde 3 tablet (sabah-öğle-akşam) kullanılabilir. Spirulina’yı 6 aylık kürler halinde ( 6 ay düzenli kullanım 10 gün ara) kullanabilirsiniz.

Saygılarımla.

Ecz. Dilge KOÇAK

Umarım yardımı olur size de :)

nası yani 6 ay aralıksız kullanılabiliniyormuymuş ilginç ben zayıfım tok karnına günde iki tablet almamı önerdi eczacı 3 tane fazla gelebilir dedi yinede emin değilim ben cildim için istiyorum.

BEn hem cilt hem de zayıflama için kullanmak istiyorum açıkcası. Solgardan gelen cevap bu bana da ilginç geldi 6 ay boyunca aralıksız kullanım ve sadece 10 gün ara. Neyse uyalım bakalım. Bu arada benim sanırım 4. günüm bugün ve günde 3 tane içiyorum. inanılmaz tok tutuyor canım resmen bir şey yemek istemiyor ilginç. Cilt konusunda henüz yorum yapamıcam çünkü daha çok erken. Zaten cildimde bir şey yok sivilcem bile çıkmaz benim beyaz tenliyim tek derdim çok kuruyup bazen pul pul oluyor ve gözaltlarım mosmor. belki onu düzeltir diye kullanıyorum çok da umutluyum açıkcası.

2 hafta oldu benim kullanalı ya da daha fazla bilemiyorum.
daha önce burada okumuştum ertesi gün hemen gidip aldım.
bayramda gelen akrabalardan ilginç tepkiler aldım. çok beğendiler.
sigarayı da bırakalı bir ay oldu. o yüzden benim yüzümde biraz fazla değişim oldu sanırım.
sevdim ben bu sprilunayı. devam devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…