Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
tekrar merhaba arkadaşlar,
size gelişmeleri yazarım demiştim ya, işte yazıyorum :)
1 ay boyunca düzenli olarak günde 2 tane içtim. sonuç:
-ilk günlerde hissettiğim enerji sabit devam etti. bu konuda sıkıntı yok.
-yüzümde sanki biraz düzelme, parlama oldu. bu konuda da sıkıntı yok. :)
-fakaaat.. özellikle karın bölgemde kaşıntılar başladı. daha sonra kızarıklıklar oluştu. normalde alerji ve kaşıntıya da iyi geldiği söylendiği halde bende tam tersi oldu. belki tesadüftür ya da içindeki bi madde bana fazla gelmiş olabilir. ama kullanmayı bırakınca da kaşıntılar geçti. :/
-en kötüsü de kilo alayım diye kullanmıştım ama maalesef iki kilo verdim. şimdi izninizle ağlamak istiyorum :KK43:((

tekrar merhaba arkadaşlar,
size gelişmeleri yazarım demiştim ya, işte yazıyorum :)
1 ay boyunca düzenli olarak günde 2 tane içtim. sonuç:
-ilk günlerde hissettiğim enerji sabit devam etti. bu konuda sıkıntı yok.
-yüzümde sanki biraz düzelme, parlama oldu. bu konuda da sıkıntı yok. :)
-fakaaat.. özellikle karın bölgemde kaşıntılar başladı. daha sonra kızarıklıklar oluştu. normalde alerji ve kaşıntıya da iyi geldiği söylendiği halde bende tam tersi oldu. belki tesadüftür ya da içindeki bi madde bana fazla gelmiş olabilir. ama kullanmayı bırakınca da kaşıntılar geçti. :/
-en kötüsü de kilo alayım diye kullanmıştım ama maalesef iki kilo verdim. şimdi izninizle ağlamak istiyorum :KK43:((

sen yemeklerden yarım saat öncemi aldın bu hapı? Yoksa yemekten sonra tok karnına mı?

yemekten önce alırsan tokluk hissi yaratıp az yemek yemeni sağlıyormuş diye duymuştum.

daha önce konuyu okumama rağmen kullanmakta kararsız kalmıştım.:26:kilo aldırırmı diye.ama bu sabah marankide seda hanımın programında marka vermedi tabii ama spirulina yosun hapı kullanın .ıspanaktan 54 kat daha fazla demir ve 16 aminoasit içerir dedi.:KK16:kansızlık problemi olan biri olarak yarın alıp kullanmayı düşünüyorum.bütün şikayetlerimin demir eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorumm.iyi geleceğine inanıyorum..
teşekkürler halikarnass...

arkadaşlar bende solgar spurilanı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum kendimi eskiye oranla daha dinç hissediyorum yorgun halim gitti yüzümde öyle inanılmaz bir değişiklik olmadı cildim zaten güzeldi bağırsak problemim tamamen geçti diyebilirim mide şikayetim geçti kilo almadım da vermedim de iştahımda bir artış olmadı yemeklerden 1 saat önce almaya özen gösteriyorum yeni gelişmeler olursa yazarım:nazar:

Bende dün öğlen başladım. Gelişmelerden haberdar edeceğim herkesi.

sen yemeklerden yarım saat öncemi aldın bu hapı? Yoksa yemekten sonra tok karnına mı?

yemekten önce alırsan tokluk hissi yaratıp az yemek yemeni sağlıyormuş diye duymuştum.

evet onu ben de duymuştum ve bu yüzden yemekten sonra aldım hep. kilo vereceğim mi tuttu nedir anlamadım :/

offff nasil bir spirulina cilginligi yasanmis burada boyle:KK1: Yarin ben de basliyorum. Bakalim bende nasil bir etki yapacak? :)

Siseyi bugun actim arkadaslar, benim aldigim marka Solgar. 35 TL verdim. Siseyi acinca ozgun bir koku hissettim. Hos bir koku degil ama kotu de degil. Preslenmis tablet seklinde hazirlanmis. kapsul degil. Yemekten yarim saat once 1 tablet alarak basladim bakalim neler olacak:)

hahha guzel bir surpriz, 2 saat once almistim ilk tableti, su an cok enerjik hissediyorum kendimi. Kisa vade etkilerini bu kadar cabuk gorecegimi tahmin etmemistim:) Size de boyle oldu mu?

çabuk yorulan halsiz bir tipimdir

dün öğlen 12 den akşam 19.30 a kadar mobilya baktık maskoda

bu kadar zaman yemek bile yemeden bir sürü mağaza gezdim. ve yorulmadım :KK66:
benim için mucize :KK64:

kendimi dinç hissediyorum. cildimde her hangi bir değişiklik olmadı.

Ama geceleri uyuyamıyorum, sanırım bu ilacın etkisi :KK43:

bu yüzden 1 hafta içmeyip durum değerlendirmesi yapıp , içip içmeyeceğime karar vericem

merhaba arkadaşlar,ben de bir süredir egert spirulina kullanıyorum iştahım açıldı bir kaç kilo aldım,aldığım kilo çok fazla değil ama devam edip etmeme konusunda kararsızım,bi dahaki sefere solgar kullanıcam bakalım inş faydasını görürüm.bir de bu egert spirulinanın orjinal olup olmadığını nerden anlıycaz,benim ki çok iğrenç kokuyoo,kullanan varsa bilgilendirebilir mi acaba??

Evet kızlar kullananlar ortadan kaybolmuş e tabi memnun kalıp unutmuşsunuz bu ilaca vefanızı :KK50:

Ben nerdeydse konunun yarısından çoğunu okudum.

Solgar markayı kullanalı yaklaşık 10 gün oldu.

Kullandığım ilk gün 2 +1 aldım ve bu ne böyle yha dedim çok aşırı bi dinçlik verdi.

Sanırım vücudumda aşırı mineral ve vitamin eksikliğinden dolayı kendimi normal hissettirdi..

Yüzüme ise inanılır gibi değil daha 2 3 günde canlılık yumuşaklık verdi. şuan 10.cu günümde tüm tenim bebek gibi yumuşacıcık bi dokunan bi daha dokunmak istiyor :KK52:

Annemle beraber kullanıyoruz ben genç olduğum için bazen günde 2 bazen 3 tane atıyorum annem günde 1 tane atmasına rağmen onun yüzündeki canlılığı bile farkettim :KK1:

Bendeki tek yan etkisi alnımda küçücük küçük belli olmayan sivilceler çıkarmasıydı şimdi sol alnımdada çıktı.

kilo konuusna gelince 3 4 kilo aldım iştahım arttı.

kısacası dinç kalmak ve cild güzelliği için çok iyi

He birde kilo almak isteyenler için iyi olabilir. Kişiden kişiye göre değişiyor etkileri.

Sırf bu hap yüzünden keçiboynuzu pekmezini braktım yoksa kamyon lastiği gibi şişicektim :KK49:

Keçiboynuzu pekmezini sigaranın verdiği zaraarları azaltmak için kullanıyordum ama arada bir devam edecem :KK34:

evet kızlar bırakanlar etkisini azaltanlar var mı 2 senelik konu bu canlanın biras :KK55:

3 ay solgar kullandım. İçinde ayrıca A vitamini olduğu için, günde 2-3 tane içmek vücutta birikim yapıyor. Sivilcelenme,saç dökülmesi gibi problemler oluyor. Daha genç görüntü ve zayıflama iyi etkilerdi.

betakaroten nedir? a vitamini öncül maddesidir.

beta karoten günlük alınması gereken (10.000ıu-20.000ıu)

Spirulina tablette bulunan miktar 3500ıu dur günlük alınan 3 tabletin doz açısından zararı yoktur.

FAKAT!!!

SİGARA İÇENLERİN DİKKAT ETMESİ GEREKİR!!!

Sigara içimiyle birlikte alınan beta karoten takviyesi akçiğer kanserinin olasılığını artırdığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

Fazla kullanımı cilt renginde koyulaşmaya sebep olabilir.Ayrıca bazı araştırmalar fazla alınan beta karotenin güneşin deride oluşturdugu fasarı yoğunlaştırdıgını göstermektedir.

Çok güzel bilgiler, ilk rastladığım Solgar noktasından alıp denemek istiyorum. 4 ay kullanıp, tekrar 4 ay ara verme şeklinde kullanacağım. Sonuçtan haberdar ederim, konuyu açan Halikarnas'a çok teşekkürler, babasına da acil şifalar dilerim (konu eskiymiş, umarım çoktan iyileşmiştir :))

Annem gecen yil kullanmisti. Valla cildi gozle gorulur sekilde duzeldi, sabah yorgunlugum gecti demisti. 2 sise bitince almadik sonra da unuttuk aslinda

Kötü bir yoruma internette hiç rastlamadığım için aldım bugün, ilkini de içtim, bakalım nasıl değişiklikler olacak..

Daha ziyade şu mantıkla hareket ettim, Japonlar dünyanın en uzun yaşayan insanları, ve ciltleri çok geç yaşlarda ancak bozulmaya başlıyor. Tokyo'ya giden bir arkadaşım, maksimum 40 gösteren bir hanımı çok beğendiğini, ama 60larında olduğunu duyunca darmadağın olduklarından bahsederdi hep... Ciltlerinin düzgünlüğü sürekli olarak yosun tükettiklerinden, çiğ balık vb. denizden çıkan herşeyi yediklerinden olsa gerek gibi düz bir mantık yürüttüm, umarım tutar :)

Son düzenleme:
X