Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
arkadaşlar benim bir kutu bitti. günde iki defa kullanıyodum ben ...çok büyük bi hevesle başlamıştım ama pişman oldum..acayip kilo verdirdi bana. 55 kiloydum ve gayette memnundm halimden. şimdi 51 kiloya düştüm...çokçok pişmanım aslında böyle şeylere pek rağbet etmem. yediğine içtiğine dikkat eden bi insanımdır. vitaminleri besinlerden alma taraftarıyım. ama arkadaş doğal falan demiş kandım işte. zayıf arkadaşlara önermiyorum ben. cilt konusuna gelince hiçbir etkisini görmedim..35 lira buna vereceğinize alın fındık,ceviz, meyve ne biliyim işte. bulaşmayın böyle şeylere....nacizane görüşümdürr!

Spirulina üzerine araştırma yaparken sayfanıza ulaştım.. Ben de başlayalı 1 hafta bile olmadı.. Anti aging özelliğinden faydalanmak için başlamıştım.. Diyet spor hepsini yapıyorum, sonucunda yaşım itibariyle yüzümde çökme oldu.. Oldukça pahalı ürünler kullandım şimdiye kadar, özellikle kremler serumlar, daha neler neler .. Spirulina ile bu kadar kısa sürede, yüzümde güzel gelişmeler oldu.. Daha parlak vücudumda kilo artışı olmadığı halde, yüzüm daha dolgun.. Daha iyi sonuçlar almak için devam etmem gerekli tabi..

Faydaları bitip tükenmek bilmeyen bu ürünü bırakmayı düşünmüyorum artık.. Ben nereye o oraya ..Bu arada ben solgar kullanmadım.. Güvendiğim başka bir marka kullandım..

sevgiyle kalın..

bende günde 3 sefer kullanmaya başladım çok umutluydum ama hiç bir etkisini görmedim açıkcası şimdi elimdekini bitirip birdaha almamaya düşünüyorum.

Beklentiye ve metobolizmaya göre değişir tabi alınan sonuçlar.. Sonra yaşa.. Ben 44 yaşımdayım.. Vücudumda eksilen hormonlar açısından da kullanmamın faydalı olacağını biliyorum.. İlk günler enerjimde fazla bir değişim yoktu.. Ama 2 gündür işten eve döndükten sonra, yemek ve spor faslı beni hiç zorlamıyor.. Kullandığımız şey ilaç değil, gıda takviyesi sonuçta.. Bir zararı yok..

Her zaman olduğum yaştan genç göstermişimdir, menopozdan sonra hep iç hem de dıştan çökme ve sğlığımı kaybetme korkusu yaşıyorum.. Daha önce söylediğim gibi bir çok şey denedim daha evvel.. Spirulina beni çok etkiledi.. Günde 4 tablet alıyorum ben.. Ve ısrarla çok memnunum diyorum..

Sevgiyle kalın..

Bana teyzem önerdi bu hapı. O bir aydır kullanıyormuş ve kondisyonunda aşırı bir ilerleme olmuş.Uyku düzeni yerine oturmuş.Artık yürürken nefes nefese kalmıyormuş.Ona Fransız bir doktor önermiş.İlk hafta midesini bulandırmış teyzemin hap.Doktora gidip böyle böyle ben bırakmak istiyorum demiş.Doktor da gülmüş.Vücudun iyileşme sürecine girmiş de ondan böyle zamanla geçer demiş.Gerçekten de geçmiş.Erken uyutup erken kaldırıyor dedi teyzem.Ben de yarın alıp deneyeceğim bakalım.Sonuçları da paylaşırım.

Bugün aradım Egert'i Bir şişesi 20 liraymış içinde 100 tane varmış. Hesap numarası falan verdiler. Kargo ücreti de 5-6 lira civarı olur sanırım. Çarşamba günü alıcam, bakalım inşallah faydasını görürüm, işimden dolayı çok dengesiz besleniyorum hatta çoğu gıdayı alamıyorum diyebilirim. Yüzüm sarkmaya başladı, sarardı İnşallah aradığım faydayı görürüm.

Gelişmeleri, düşüncelerimi yazarım an be an

Son düzenleme:
ben solgarın spirulinasını almayı düşünuyorum..memnun kalan var mı...birde gerçekte zayıflatıyor mu yha? bn istemiyorum zayıflammak...

Ben çarşamba günü solgarla başladım günde 3 tablet aç karnına farklı öğünlerde alıyorum. Ama yakında 4 e de çıkarabilirim. çünkü bana çok iyi geldi bi dinçlik verdi bi enerji bi enerji anlatamam. önceden hiç uyuyamazdım şimdi uykumda düzene girdi. Yatağa girdikten sonra 15-20 dkkada uykuya dalabiliyorum. Sabah kalkmakta hiç zorlanmıyorum. Cildimde roaccutaneden kalma sivilce lekelerim var onlarada kullandığım ürünlerin etkisini arttıracağını düşünüyorum çünkü hücre yeniliyor. Ayrıca bende kronik yorgunluk sendromu var. Ama bu besin takviyesine başladığımdan beri bu şey artık yok.. :)

kızlar meraba bugün bende aldım.yarın spor ve diyetle birlikte kullanmaya başlayacağım.
kilo veren arkadaşlar ;
kaç günde kaç kilo verdiniz?
günde kaç tablet ve ne zaman kullandınız?
yardımcı olursanız sevinirim.

Herkese merhaba,

Geçen sene bir hevesle düzenli olarak 1 ay boyunca kullandım.Yakın tarihte de aynı şekilde bir kür daha kullandım. İlk kullandığım zamanlarda enerjimi yükseltip iştahımı hafif azalttığını söyleyebilirim fakat karnımda ciddi şişlik yaptı. Öyle ki istediğim kıyafetleri giymemi dahi engelledi ayrıca kilo da vermedim. Beni uzun zaman görmemiş olanlar yanaklarımın şişmiş olduğunu söylediler ki gerçekten de öyle olmuştu. İyi bir antioksidan olduğu için kullanmak istemiştim aslında. Kısaca tavsiye edemem muhakkak kullanın diye ama bünyeden bünyeye etkileri değişebilir tabii. Amacınız kilo vermekse şayet umut bağlamayın derim.

Sevgiler

İi günler canım spirulinayı kaç mg lık alsam daha ii sonuç alırım bu arada sigarayıda bıraktım daha çabuk sonuç alırım sanırım yüzümle çok uğraşıyordum yok maya maskesi yok buz kompleksi yağlar falan filan şuan cildim sivilceli 29 yaşındayım hiç sivilce olmamıştı bide küçük yağ bezeleri oluştu cildim çok kötü duruyo cildim güzelleşsin derken mahvettim canım çok sıkılıyo ((tşkler canım şimdiden

Merhabalar

Konu eski olsa da bugün boyunca bu gıda takviyesini araştırdım.

kronik demir eksikliği problemim var. son dönem ıyıce arttı.

adet sorunları yuzunden hormon ılacı kullandım ve bıttıkten sonrakı dönem benı tabırı caızse yere serdı.

ıkı hafta önce en son kan degerlerımı ölcturdugumde yıne asırı dusuk cıktı.

su an kolumu kıpırdatacak halım yok. demır hapları bır halta yaramıor senelerdır kullanıyorum.

verılen ıgneler yuzunden kalıcı morluklarım oluştu. ıgneler de olunan dönem toparlıyor sonrası yıne aynı.

kılo problemım de var. fıtness a baslamıştım ama son tedavı ıle bırakın fıtness a gıtmeyı evden çıkacak halım kalmadı.

annem spırulına yı tavsıye ettı bugun. en çok yorum yıne bu stede vardı elınıze saglık yorumlayanlara çok tesekkurler.

ıkı gun ıcınde bu ılacı alıp kullanacagım. kılo takıbı yaptıgım ıcın de sonucları yıne buraya yazarım.

sıgara kullandıgım ıcın cekınıyorum ancak benı ayaga kaldıracaksa sıgarayı bıle bırakmaya razıyım.

guatr problemım vardı. bır ay önce kontrole gıttıgımde kucuk bır ndulum kalmıştı şımdı ıyı.

takvıyeyı kullandıktan ıkı uc ay sonra yıne nodul takıbını de yaparak etkılerını yazarım.

konuya yazan herkese çok teşekkurler.

Merhaba, ben de yaklasik 1 ay once almistim gnc'nin spirulinasini, birkac gun kullandim sonra multivitamine devam etmek istedigim icin kullanmayi birakmistim, ikisi birlikte cok olur diye:) Bugun tekrar basladim, multivitaminim bitti. Sabah ve aksam yemeklerden yarim saat once 1er kapsul aldim. Gunde 2 tane kullanmayi dusunuyorum simdilik. Benim kullanma amacim cilt guzelligi, ve protein takviyesi yapmasi, biraz kilo verdirse de fena olmaz:) Haftada 5 gun spora gidiyorum, cogu gun de agirlik calisiyorum bacaklarim icin. 27 yasindayim, yuzumde kirisiklik yok, sadece goz cevremde gulunce beliren kazayagi bolgesi kirisikliklari var. Gelisme gordugumde yazacagim.

Herkese selam, 2 haftadir gunde 1000 mg duzenli kullaniyorum, tabletlerim 500mgilk, gunde 2 tablet aliyorum sabah ve aksam ac karna. Bende normalden daha zinde hissetme gibi bir his olmadi henuz, kilo verme ya da alma etkisi de yok. Yalniz cildime inanilmaz iyi geldi. Cilt bakimimda herhangi bir degisiklik yapmadim ayni nemlendiriciyi tonigi kullaniyorum. sivilce izlerim azaldi, cildim daha berrak gorunuyo. Sigaradan sonra donuklasan cildim parladi diyebilirim. Gozlerimdeki morluklar da azaldi. Kullanmaya devam edicem kesinlikle. Uzun suredir ilk kez cildim bu kadar sorunsuz gorunuyor

Daha önce kullanmayı düşündüğümü yazmıştım. Bir şişe aldım ve kullandım. Maalesef gözle görülür bir faydası olmadı.

Belki de benim demir eksikliğim fazla olduğu içindir.

Daha önce yoğun kırmızı et tüketimi ile toparlamıştım.

Şimdi o kadar yoğun olmasa da kırmızı et tüketmeye dikkat ediyorum. Bir de kurutulmuş meyve yiyiyorum.

Doğal yollardan başka çare yokmuş gibi görünüyor şimdilik.

yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ama çok fazla bi faydasını göremedim şu ana kadar.sanırım birkaç ay devam etmek gerekir.

Merhabalar,
2 hafta onceki kan degerlerimde karaciger yaglanmasi cikmisti. Spirulina'nin karaciger yaglanmasina yaradigina dair bir iki ingilizce makale okudum. Hemen internetten guvenilir bir yerden siparis ettim. 1 aylik kullanim sonucunda degerlerimi tekrar olcturecegim, umarim ise yarar.

Ben de 6 gündür herbalex'in spirulinasını kullanıyorum. Günde 2 tablet yemekten yarım saat önce alıyorum. O bahsedilen süper enerji verici bir durum olmadı bende. Cikdimde de bir değişiklik göremedim henüz. Belki çok yeni kullandığım içindir. Gerçi mucivzi şeyler beklemiyorum bitkisel protein, antioksidan ve bol e-a vitaminleri içeriyor diye kullanıyorum ama hani yoğun iş tempomda bana biraz enerji verseydi kötü olmazdı yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…