- 19 Ağustos 2009
- 446
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi Halikarnas
kendini güzel hisseden kadın:) yan etkisi bana olmadı. mide bulantısı, halsizlik, kilo vs... beni etkilemedi. Kış aylarında zargana balığı tutkusu başlar bende. Benim bir balıkçım var burda, 'zargana cildi güzelleştirir ama, somona ağırlık vermelisin' deyince, aldım ve müdavimi oldum balığın. Bir de üzerime bir bıkkınlık geldi benim, E vitamini kapsülünden- polene kadar hiçbir şeyi alasım gelmiyor. Kullanan herkese faydası olması dileğiyle...
bend ebu hapı netten hem ingilizce hem türkçe arartırdım ve yarın alıp kullanmaya karr verdim. bazı kişler yaramadı demiş bu normal tabiiki her bünye farklı olcak mesela yumurta ya da bal gibi% 100 doğal olan besinler bile kimine alerji yapıyor. ama ben yaklaşık 3 gundur ara ara netten bu besin ekini araştırdım ve sonuç olarak hemen yarın alacağım ve sonuçlrı paylaşacağım. bşlığı açan arkadaşa çok teşekkürler çok faydalı bi topic olmuş gerçekten.
hadi canım kullanmaya başlada yorumlarını bizimle paylaş heycanla seni bekliyor olacaz opuyorumnanaktan
bugün aldım cnım. topic de daha öncede yazıldığı gibi fiyatı 35.90dı ki bence bu tür destek ürünleri için normal bir rakam.ama akşam alabildim ancak ve sadece 2 tane kullanabildim bu gün için. şöyle 3-5 gün bi kullanayım bakalım neler değişek:sm_cool:. yalnız şu mide ekşitmesi kısmı bende hiç olmadı hatta. benim midem çok hassadır ve gastrit sorunum var.e en ufak zararlı bişey bana dokunur ve bu tabletler midemde en ufak bir soruna sebep olmadı çünkü ben bazı besin desteklerini sindiremem ve kullanamam. ama bu haplar şimdilik böyle birşeye sebep vermedi.:lepi:
bir kaç gün içinde bakalım neler değişecek. en kısa zamnda sizinle paylaşacağımkaydirigubbakcemile5
ben bir süre ara verdim.. 1 şubat ibari ile yeniden başlıyacağım..
ara verdiğim sürede yüzümde, kullandığım döneme oranla çok fazla bir değişme olmadı..
etkisi geçmedi yani.. daha uzun süre versyedim arayı olurmuyud bilmem tabii.
kızlar bugün 4. gün bitti ve dün arkadaslarım hep cıldımın nasıl canlandığını söylediler:teytey: . bu ürün inanaılmaz birsey, kendimi SÜPERRR hissediyorum, cıldım daha 4 gunde bıle frketti. regl oldum bugun ama yuzumde bu defa sivilcede çıkmadı ve herseyden önce enerjı sevıyem arttı. bu topici açan arkadaşımı burdan yüzlerce kere öpüyorum:1hug:
4 günde belirgin bir değişiklik yaratmıyor bence.seninki psikolojik olabilir.tam etkisi 1 ay içinde oluyor çünkü.
ama canım arkadaşları cildindeki değişimi farketmiş kendisi ben farkettim dememişki psikolojik olsun neyse.peki sen devam ediyormusun nasıl gidiyo sende durumlar nasıl supirulinayla aran iyi mi?:)) etkilerini farkedebiliyomusun
ben kullanıyorum.kendimi iyi hissediyorum.ama 4 günde bi ilaç bu şekilde etki göstermez benim 2 hafta oldu anca fark ediyo.düzenli kullanılması şart bence.
şart olmasına şartta başka ne gibi değişimler farkettin cildinde felan.kilonda mesela.
kilo aldım.iştahım çok açık.ciltte çok belirgin bi değişme yok.beklemedeyim hala.nası değişcek diye :ecrin_bebek:
kızlar peki spirulina iştah açıp kilo aldırırmı ben kilo almak istiyorum ; ve kas sistemimde zayıf kas sistemimi de geliştirirmi
ben kullanıyorum.kendimi iyi hissediyorum.ama 4 günde bi ilaç bu şekilde etki göstermez benim 2 hafta oldu anca fark ediyo.düzenli kullanılması şart bence.