Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
GNC- EGERT- SOLGAR spirulina HANGİSİ DAHA İYİ ACABA:enbuyukkk: ..HEPSİNEDE İYİ DİYORLAR?? EGERT BEĞENENİ ÇOK OKUDUM..SİZCEE.. YANILMIŞ OLABİLİRİMDE.. ACABA HEPSİ BOŞMU?? BAZEND PSİKOLOJİK OLUYORRalsanaalsanasmile

arkadaşlar!merhabalar!solgar spirulina yı tek geçerim derim ben 12. kutuya başladım bir haftadır.cildim acayıp değişti.yumuşacık,pürüzsüz,sağlıklı görünüyorum.:)artı kilo da verdim:)kesinlikle spirulina!!!ve kesinlikle solgar!!!yemeklerden yarım saat önce günde 3 vakit:sabah,öğle,akşam:):):)inşallah sizlerde faydasını görürsüüz arkadaşlar!hepinizi sevgiyle öpüyorum...

HİÇ ARA VERMEDİN Mİ? :1shok:

sevindim canım senin adına maşallah diyelim nazar dğmesin.bende çileklipudingciğime katılıyorum HİÇ ARA VERMEDİN Mİ?:1shok:sempatiksalakcinni başka ne gibi değişimler oldu canım

solgar hepsinden iyi ciddi.gnc almıştım midemi rahatsız etti kapsül olduğu için mi bilmiyorum.ama solgar tavsiye ederim.

walla ben artık ürünle ilgili bişey demeye korkuyorum . ıkı sayafa öcesine kadar ıyıgeldi 4 gunde arkadaşlarım farkettı dedım dıye bi yalancılıkla suçlanmadım.
ıkı haftayı geçti ve hala ıyı etkılerını görüyorum cıldımde özellıkle.

bende almak istiyorum ama inşallah kilo yapmaz. balık yağı hapı yüzünden baya bi şiştim zaten birde bunu almak istiyorum ama kilo yaparsa yandım demektir.

onaylı olacağını sanmıyorum ama ben bugün sipariş vericem solgardan bakalım onay var mı yazarım elime geçince

solgar marka aldm dün.750 mg.100 tablet var.eczacı günde 2 kez al dedi.şaştm kaç kez alaym kızlarboshayallersmile
umarım iştahımı kapamazkaydirigubbakcemile2
sonucu yazarm yerimseniben

1 veya 2 gün lük aralar vermişimdir hep. hiç kilo almadım.aksine kilo veriyorum .tok tutuyor.sağlıklı hafif besinler tüketiyorum .cildim çok yumuşacık oldu.pürüzsüz oldu.yorgunluk diye bişi yok.örneğin,öğle arası bazen unuttuğum oluyor,akşama kadar halsiz oluyorum ,yoğun iş temposu dayanılmaz oluyor.kısacası çok çok memnunum .başka hiçbirşeyi denemeyi düşünmüyorum!kesinlile!!!uzun süreli ve düzenli kullanımda acayıp sonuçlar elde ediyorsunuz sağlık olarak.deneyin ve görün kendiniz..sağlıklı enerji dolu ,günler dilerim

ben aldım 2 gündür kullanıyorum ama benim 2 gündür iştahım açıldı kızlar bundanmı bilmiyorum ama böyle giderse diye korkuyorum valla duba gibi olurum hemen cildimde daha bi değişiklik yok çok yeni çünkü bakalım ne oluyo

canım yemekler yarım saat önce bol su ile al o zmn kilo yapmaz sanırım ben geç alıyodum benimde iştahim açılmıştı.ama demekki yarım saat önce bol suyla alınmaıymış.bide düzenli bi şekilde böyle dene bakalım iştah yapacak mı?

CANIM,YEMEKTEN 30 DAKİKA ÖNCE AL İLACI,VE BİR BARDAK İLE..SAĞLIKLI,FİT:)yerimseniben GÜNLER DİLERİM:)

bir bardak su ve bir tablet solgar spirulina,günde 3 vakit ,yemekten 30 dakika önce...alkisalkisalkis

alalı 1 hafta oldu.her akşam keçiboynuzu pekmezide içiyrm.iştahım arttı gibidelikafadulden
ama enerji falan yok:1no2: çok halsizim yne :sinifsinif: acaba omrilikteki tümör baskı yapıyo ondan mı enerji vermedi i:gitme: yüzüme renk geldi alkisalkisalkis ama başka bi şey olmadı gelişmeleri yazcam yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…