Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Neden kısa süreliğine size iyi gelen ilaçlara yan etkisi olamycağına ihtimal vermiyorsunuz? Belkide şuan iyi geliyor fakat uzun vadede bir zararı var aksisini nerden iddia edebiliyrsunuz? :umursamaz:

ben zararı olmayacağı konusunda kesin bir ihtimal vermiyorum ki zaten bu konu hakkındaki tüm msjlarıma bakarsan anlarsın demekki ne yazdığımı tam olarak anlamamışsın hem ben soruyu cevaplıyorum doktor değilim uzun vadeli kullanmak isteyen doktoruna danışıp öyle kullansın.istersen uzun vadeli kullan sen canım sana bi zararı olmazsa bizde kullanalım :roflol::roflol::roflol:

sende halsizlik yaptı mı canım ? etkileri tam ne oldu? ve nekadar sürede? gamyoncuiremsu

hayatım ben sadece 1 ay kullandım halsizlik felan olmadı aksine gayet iyiydim.cildim güzelleşti daha doğrusu yüzüme kan can geldi.zaten kanda artış yapıyomuş bu tabletler kan şekerini felan düzenliyomuş.benim yüzüm rengim felan çok solgundu cildime sihirli dokunuş oldu adeta ssüperdi yani.daha sonra inanki hiç fırsat bulamadım almaya ama en kısa zamanda yeniden temin edecem.tabi dr.danışacam.internetten araştırdım sende bak istersen solgar spirulina yaz çıkıyo bilgi verilmiş.kiloda yapmıyomuş ama bende sanki yaptı.ürünün içeriğini felan yazmışlar.önce incele sonra dr.sor ondan sonra kullanmaya başla derim ben şekerimzemuszemus

ya gerçekten çok merak ettim canım ya bende almayı düşünüyordum ama benim yüzüm zaten zayıf daha çok zayıfllarım die tereddüte düştüm meyvahedigeldismile benim daha çok dolgun yüzler hoşuma gidio yüze ne kadar etkisi olur acaba

ya gerçekten çok merak ettim canım ya bende almayı düşünüyordum ama benim yüzüm zaten zayıf daha çok zayıfllarım die tereddüte düştüm meyvahedigeldismile benim daha çok dolgun yüzler hoşuma gidio yüze ne kadar etkisi olur acaba

ya bu ürün kesinlikle iştah açıyo.üçgündür deli gibi yemeye başladım.eğer zayıfsan kullanabilirsin.

bendede bi halsizlik felan olmadı ama kilo aldım.yada bana öyle geldi ama iştah açtığı bir gerçek.günde 3 tane yemeklerden önce veya sonra alıyodum.akşam içtiğimden olacak galiba sabah mide kazıntısıyla uyanıyodum inanılır gibi değildi benki sabah kahvaltısını hatırlamaz biri olarak bu duruma çok şaşırmıştım.pineapples; canım seninkisi psikolojik olmasın burdakileri okuyup kendini buraya göre adapte etmiş olmayasın.

bendede bi halsizlik felan olmadı ama kilo aldım.yada bana öyle geldi ama iştah açtığı bir gerçek.günde 3 tane yemeklerden önce veya sonra alıyodum.akşam içtiğimden olacak galiba sabah mide kazıntısıyla uyanıyodum inanılır gibi değildi benki sabah kahvaltısını hatırlamaz biri olarak bu duruma çok şaşırmıştım.pineapples; canım seninkisi psikolojik olmasın burdakileri okuyup kendini buraya göre adapte etmiş olmayasın.

canım valla yiyorum ama ya.halsizlik il gün çoktu sonra azaldı ama hala var. :çok üzgünüm:

Şişemin içinde iki tane kalmış, bugün yarın biter o da. Uzun bir süre kullanmayı düşünmüyorum artık, en azından kış boyunca. Bu ara somon balığına merak sardım. Kilo aldırıyor mu verdiriyor mu sorusunun cevabı sanırım bünyeyle alakalı, çünkü bende ne aldırdı ne de verdirdi. Keşke aldırsaydı kilo...

Şişemin içinde iki tane kalmış, bugün yarın biter o da. Uzun bir süre kullanmayı düşünmüyorum artık, en azından kış boyunca. Bu ara somon balığına merak sardım. Kilo aldırıyor mu verdiriyor mu sorusunun cevabı sanırım bünyeyle alakalı, çünkü bende ne aldırdı ne de verdirdi. Keşke aldırsaydı kilo...

peki hayatım cildinde ne gibi değişimler oldu.yan etki felan hissetin mi? bizi aydınlat lütfen neden uzun bir süre kullanmayı düşünmüyorsun ki canım.

kendini güzel hisseden kadın:) yan etkisi bana olmadı. mide bulantısı, halsizlik, kilo vs... beni etkilemedi. Kış aylarında zargana balığı tutkusu başlar bende. Benim bir balıkçım var burda, 'zargana cildi güzelleştirir ama, somona ağırlık vermelisin' deyince, aldım ve müdavimi oldum balığın. Bir de üzerime bir bıkkınlık geldi benim, E vitamini kapsülünden- polene kadar hiçbir şeyi alasım gelmiyor. Kullanan herkese faydası olması dileğiyle...

X