Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ben vejeteryan olduğumu önceki mesajlarımda da yazmıştım ve zaten birçok şeyi eksik alan biriryim çoğu şeyi yiyemediğim için. siz belkide o içindekilere benim kadar ihtiyaç duymuyorsunuz ya da bu ürün bana çok daha hızlı etki gösterdi b,ilemiyorum bilmiyorumkismile ve beni pek de ilgilendirmiyor açıkcası. ben tecrübe ettiklerimi yazdım sadece ve bu markanın bedeva reklamını yapmak gibi bir fantazim de yok. yani ne olduysa onu yazdım ve ben bu üründen kesinlikle çok memnunum. bunu sabahları bile kalkarken hissediyorum . ki ben akşam çalışan biriyim ve mesaj saatinden de anlayacağınız üzre sabah yatan biriyim. böyle polemiklere gerek yok.

ciddi anlamda saçmalamışsınız.polemik yapan yok.sadece fikrimi söyledim.ve herkes fikrini söyleyebilir.4 günde etki etmesi bana göre imkansız.spirulinayı 2 haftadır kullanan biri olarak düşüncem bu.evet etkisi var yok değil.ama 4 günde mucize oldu demekte yanlış. :umursamaz:

canlarım bence boşa kendinizi yıpratmayın arkadaşa yaramış hemencecik.iyide olmuş,ne güzel bünyesinin bu besin takviyesine ihtiyacı varmış demek ki.sana o kadar çabuk etki etmemiş demek ki sen daha düzenli kullanmalısın.bende de çok çabuk etki göstermedi ama çok geçte göstermedi.bünyeden bünyeye değiştiği kesin.belki bir başkasında hiç etki göstermiycen o zaman o hepimize ağzına geleni söylicek :) tabi umarım ki herkese yarar.sanada,bana da,melekgulsoya da,herkese yanii.ayıptır hepimiz aklı baında insanlarız polemik yaratmaya gerek yok hayatım..

canlarım bence boşa kendinizi yıpratmayın arkadaşa yaramış hemencecik.iyide olmuş,ne güzel bünyesinin bu besin takviyesine ihtiyacı varmış demek ki.sana o kadar çabuk etki etmemiş demek ki sen daha düzenli kullanmalısın.bende de çok çabuk etki göstermedi ama çok geçte göstermedi.bünyeden bünyeye değiştiği kesin.belki bir başkasında hiç etki göstermiycen o zaman o hepimize ağzına geleni söylicek :) tabi umarım ki herkese yarar.sanada,bana da,melekgulsoya da,herkese yanii.ayıptır hepimiz aklı baında insanlarız polemik yaratmaya gerek yok hayatım..

kim neden polemik yaratsın ki ben onu anlamıyorum.sen de diyorsun 2 haftada anca etki etti diye.aynı ürünü bende kullanıyorum.yararı olacağını düşündümki kullanıyorum.ama abartı hoş değil.4 günde mükemmel olduu süperr olduuu ! demeninin anlamı yok.dediğim bu. yerimseniben

kim neden polemik yaratsın ki ben onu anlamıyorum.sen de diyorsun 2 haftada anca etki etti diye.aynı ürünü bende kullanıyorum.yararı olacağını düşündümki kullanıyorum.ama abartı hoş değil.4 günde mükemmel olduu süperr olduuu ! demeninin anlamı yok.dediğim bu. yerimseniben

evet canım seni anlıyorum ama nerden bilebiliriz ki demekki o arkadaşa yaramış.bize geç etki etmiş herkes kendinde gözlemlediği etkiyi söylüyo o zaman oda bize desin ki ''siz yalan söylüyosunuz geç etki etmiyo çok çabuk etki ediyo'' yanlış anlama sen yalancı dedin demiyorum ben daha kolay ifade edebilmek için o kelimeyi kullandım.yani demem o ki herkes kendinde ki değişimi kendisi farkeder arkadaşın önceki ve supiulinayı kullandıktan sonra ki hallerini görüp bilseydik abarttığı yönünde yorum yapabilirdik ama bilmediğimiz için ne o bize nede biz ona bu yönde bi yorum yapmamalıyız.anlatmak istediğimi anlatabildim mi tatlım??

evet canım seni anlıyorum ama nerden bilebiliriz ki demekki o arkadaşa yaramış.bize geç etki etmiş herkes kendinde gözlemlediği etkiyi söylüyo o zaman oda bize desin ki ''siz yalan söylüyosunuz geç etki etmiyo çok çabuk etki ediyo'' yanlış anlama sen yalancı dedin demiyorum ben daha kolay ifade edebilmek için o kelimeyi kullandım.yani demem o ki herkes kendinde ki değişimi kendisi farkeder arkadaşın önceki ve supiulinayı kullandıktan sonra ki hallerini görüp bilseydik abarttığı yönünde yorum yapabilirdik ama bilmediğimiz için ne o bize nede biz ona bu yönde bi yorum yapmamalıyız.anlatmak istediğimi anlatabildim mi tatlım??

konuyu uzatmaya gerek yok ciddi.1 ayı doldurunca nası etki etti paylaşırım.umarım herkese iyi gelir bu ürün. :içelim:

yani pardonda bu üründe referans senmisin yani. sende kaç günde etki ederse o mudur . tamam ozaman ya afedersin saçmaladım ben... ya burda gurumuz var ve o bize ıkı haftada anca anlarsınız siz ne bilirsiniz diyo. pardon ben bilemedim haşmetlim

ha bide yan etkilerini falan ne zaman yaşarız onuda söylede eğer bir şikayetim olursa o doldurmam gereken günler geçtikten sonra söyleyeyim bi yalnış falan olmasın sonra di mi

kızlar bugün 4. gün bitti ve dün arkadaslarım hep cıldımın nasıl canlandığını söylediler:teytey: . bu ürün inanaılmaz birsey, kendimi SÜPERRR hissediyorum, cıldım daha 4 gunde bıle frketti. regl oldum bugun ama yuzumde bu defa sivilcede çıkmadı ve herseyden önce enerjı sevıyem arttı. bu topici açan arkadaşımı burdan yüzlerce kere öpüyorum:1hug:

sanırım bu 4 gün konusnda biraz polemik olmuş ama arkadaşın söylediğinde doruluk payı var. Vücudun genel işleyişinde (kas sistemi .vücut derisinde selütte vb yani. ) en az 3 haftada belli oluyo ama yüzde ilk hafta içinde belirgin değişiklikler gözleniyor arkadaşlar..
kullandım ve biliyorum.. bende de böyle olmuştu.. ilk haftada yüzüme bir dolgunluk gelmişti ve çevremdekilerden almıştım bu bilgiy... o yüzden arkadaşa hak veriyorum.. bazı bünyelerde bazı bölgelerde daha çabuk etki gözlendiği doğru.

Bende 15 gün kadar oldu başlayalı. Geçen haftaya kadar cildim kupkuru idi. (mevsimsel) Her abdest alışımdan sonra bir avuç kremle ancak kendine geliyordu. 1-2 gündür krem sürmeme gerek kalmıyor.İlacın etkisi mi yoksa cildimde geçici bir kuruluk mu yaşadım bilemiyorum.
?
kesinlikle ilacın etkisi olduğunu söyleyebilirm..
önceki mesajlarımdan bakarsan aynı şeyi ben de yazmıştım..ve hala öyle
ilacı kullanmaya başladığımdna beri nemlendirici kullanmıyorum. ara verdiğim sürede de kullanmadım. çok fazla bir değişiklik olmadı.
ürün vücutta su tuttuğu için su kaybı olmuyor ve cilt kurumuyor.
su tutma olayı yanlış değerlendirilmesin sakın..
ödem şeklinde değil..

yan etkisi hiç yokmu bu ürünün?
ne bileyim hani şimdi dolgunlaştırdı yüzü diyelim , peki ya bıraktığınızda o dolgunluk tekrar sarkam olarak dönmesin bize geri :uhm:
hani ömrüm boyunca kullanmak istemem peki ya bırakınca ne oluyor bilen varmı?

yan etkisi hiç yokmu bu ürünün?
ne bileyim hani şimdi dolgunlaştırdı yüzü diyelim , peki ya bıraktığınızda o dolgunluk tekrar sarkam olarak dönmesin bize geri :uhm:
hani ömrüm boyunca kullanmak istemem peki ya bırakınca ne oluyor bilen varmı?

aslında topic i açan arkadaş hapın 4 y kullanılıp 4 ay bırakılması gerektiğini önceki mesajlarında yazmıştı. sanırım bırakılınca böyle bir sorun olunsa kullanıp bıraklacak denmezdi. ama aramızda o kadar uzun süre kullanıp bırakmış ve etkilerini bizle paylaşacak kimse yok sanırım. internetten baktığımda bunla ilgili herhangi bir uyarıya denk gelmedim açıkcası. eğer fikri olan varsa bende öğrenmek isterim...

tümörlerede iyi geliyo mu bu hapboshayallersmile
bi deben çok cılızım,halsizm,omurgada tümör varmafoldumben iyi gelir mi acepCADIARZU

ayy delircemm :hulya:
kilo alan da çok veren de:1rolleyes: çook almak istiyorum..kızlar benim cildimde gözeneklerim temiz ama açık sıkılaşmasını istiyorum..acaba bu ürün böyle şeylere kadir mi :dance: acill cvp kızlarr

ayy delircemm :hulya:
kilo alan da çok veren de:1rolleyes: çook almak istiyorum..kızlar benim cildimde gözeneklerim temiz ama açık sıkılaşmasını istiyorum..acaba bu ürün böyle şeylere kadir mi :dance: acill cvp kızlarr

bend egözeneklerimin genişliğindne şikayetçiyim..bariz bişey yok ama yinede açık:dilcikar:
varsa işe yara birr ürün bend eöğreneyimm..a.s

X