Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kendini güzel hisseden kadın:) yan etkisi bana olmadı. mide bulantısı, halsizlik, kilo vs... beni etkilemedi. Kış aylarında zargana balığı tutkusu başlar bende. Benim bir balıkçım var burda, 'zargana cildi güzelleştirir ama, somona ağırlık vermelisin' deyince, aldım ve müdavimi oldum balığın. Bir de üzerime bir bıkkınlık geldi benim, E vitamini kapsülünden- polene kadar hiçbir şeyi alasım gelmiyor. Kullanan herkese faydası olması dileğiyle...

kendimi güzel hissetmiyorum şekerim zaten öyleyim delikafadulden şaka bi yanada bende çok severim somonu ama beni en çok lezzeti ilgi,lendirdiği için hiç ne işe yarar diye düşünmedim sadece bildiğim kadarıyla omega3 bakımından çok zengin bi balık.

bend ebu hapı netten hem ingilizce hem türkçe arartırdım ve yarın alıp kullanmaya karr verdim. bazı kişler yaramadı demiş bu normal tabiiki her bünye farklı olcak mesela yumurta ya da bal gibi% 100 doğal olan besinler bile kimine alerji yapıyor. ama ben yaklaşık 3 gundur ara ara netten bu besin ekini araştırdım ve sonuç olarak hemen yarın alacağım ve sonuçlrı paylaşacağım. bşlığı açan arkadaşa çok teşekkürler çok faydalı bi topic olmuş gerçekten.

bend ebu hapı netten hem ingilizce hem türkçe arartırdım ve yarın alıp kullanmaya karr verdim. bazı kişler yaramadı demiş bu normal tabiiki her bünye farklı olcak mesela yumurta ya da bal gibi% 100 doğal olan besinler bile kimine alerji yapıyor. ama ben yaklaşık 3 gundur ara ara netten bu besin ekini araştırdım ve sonuç olarak hemen yarın alacağım ve sonuçlrı paylaşacağım. bşlığı açan arkadaşa çok teşekkürler çok faydalı bi topic olmuş gerçekten.

hadi canım kullanmaya başlada yorumlarını bizimle paylaş heycanla seni bekliyor olacaz opuyorumnanaktan

hadi canım kullanmaya başlada yorumlarını bizimle paylaş heycanla seni bekliyor olacaz opuyorumnanaktan

bugün aldım cnım. topic de daha öncede yazıldığı gibi fiyatı 35.90dı ki bence bu tür destek ürünleri için normal bir rakam.ama akşam alabildim ancak ve sadece 2 tane kullanabildim bu gün için. şöyle 3-5 gün bi kullanayım bakalım neler değişek:sm_cool:. yalnız şu mide ekşitmesi kısmı bende hiç olmadı hatta. benim midem çok hassadır ve gastrit sorunum var.e en ufak zararlı bişey bana dokunur ve bu tabletler midemde en ufak bir soruna sebep olmadı çünkü ben bazı besin desteklerini sindiremem ve kullanamam. ama bu haplar şimdilik böyle birşeye sebep vermedi.:lepi:
bir kaç gün içinde bakalım neler değişecek. en kısa zamnda sizinle paylaşacağımkaydirigubbakcemile5

bugün aldım cnım. topic de daha öncede yazıldığı gibi fiyatı 35.90dı ki bence bu tür destek ürünleri için normal bir rakam.ama akşam alabildim ancak ve sadece 2 tane kullanabildim bu gün için. şöyle 3-5 gün bi kullanayım bakalım neler değişek:sm_cool:. yalnız şu mide ekşitmesi kısmı bende hiç olmadı hatta. benim midem çok hassadır ve gastrit sorunum var.e en ufak zararlı bişey bana dokunur ve bu tabletler midemde en ufak bir soruna sebep olmadı çünkü ben bazı besin desteklerini sindiremem ve kullanamam. ama bu haplar şimdilik böyle birşeye sebep vermedi.:lepi:
bir kaç gün içinde bakalım neler değişecek. en kısa zamnda sizinle paylaşacağımkaydirigubbakcemile5

tamam canım bekliyoruz ama ilaç etkileşime en fazla 15 gün sonra başlıyo yani ben kulladığım zaman bende ancak o kadar zamanda etki etti ben sadece 1 ay kullandım.yeniden başlamayı ve uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum.şimdi başlamamamın sebebi ise yorumların daha net olmasını beklediğimden dolayı.a.s.

evet bugün ikin ci günüm bitti ve kesinlıkle diyebilirim ki ıŞTAH AÇMIYOR HATTA BENı BıRAZ KESTı GıBı.. midemde de kesinlıkle bı sorun yok yani bende hiç bir kötü etkisi olmadızemuszemus. daha iyi etkılerını görmek için erken bu yüzden gelişmeleri biraz zaman geçsin ozamn sizlerlede paylaşacağım. bu arada ben vejeteryanım ve benım doktor olan arkadaşıma bugun sohbet arasında sordum ve özelıkle et yemeyenler için mükemmel bir ek besin olduğunu o da onayladı hatta kullandığım multivtamın tableti bile almama gerek kalmadığını söyledi. yani spirilinaya inancımda daha da bi güçlendi bugün opuyorumnanaktan

ben bir süre ara verdim.. 1 şubat ibari ile yeniden başlıyacağım..
ara verdiğim sürede yüzümde, kullandığım döneme oranla çok fazla bir değişme olmadı..
etkisi geçmedi yani.. daha uzun süre versyedim arayı olurmuyud bilmem tabii.

ben bir süre ara verdim.. 1 şubat ibari ile yeniden başlıyacağım..
ara verdiğim sürede yüzümde, kullandığım döneme oranla çok fazla bir değişme olmadı..
etkisi geçmedi yani.. daha uzun süre versyedim arayı olurmuyud bilmem tabii.

peki daha neler gözlemledin kendinde kilo aldınmı iştahın açıldımı yada iştahın kapandımı canım.

kızlar peki spirulina iştah açıp kilo aldırırmı ben kilo almak istiyorum ; ve kas sistemimde zayıf kas sistemimi de geliştirirmi

kızlar bugün 4. gün bitti ve dün arkadaslarım hep cıldımın nasıl canlandığını söylediler:teytey: . bu ürün inanaılmaz birsey, kendimi SÜPERRR hissediyorum, cıldım daha 4 gunde bıle frketti. regl oldum bugun ama yuzumde bu defa sivilcede çıkmadı ve herseyden önce enerjı sevıyem arttı. bu topici açan arkadaşımı burdan yüzlerce kere öpüyorum:1hug:

kızlar bugün 4. gün bitti ve dün arkadaslarım hep cıldımın nasıl canlandığını söylediler:teytey: . bu ürün inanaılmaz birsey, kendimi SÜPERRR hissediyorum, cıldım daha 4 gunde bıle frketti. regl oldum bugun ama yuzumde bu defa sivilcede çıkmadı ve herseyden önce enerjı sevıyem arttı. bu topici açan arkadaşımı burdan yüzlerce kere öpüyorum:1hug:

4 günde belirgin bir değişiklik yaratmıyor bence.seninki psikolojik olabilir.tam etkisi 1 ay içinde oluyor çünkü. :eek:

4 günde belirgin bir değişiklik yaratmıyor bence.seninki psikolojik olabilir.tam etkisi 1 ay içinde oluyor çünkü. :eek:

ama canım arkadaşları cildindeki değişimi farketmiş kendisi ben farkettim dememişki psikolojik olsun neyse.peki sen devam ediyormusun nasıl gidiyo sende durumlar nasıl supirulinayla aran iyi mi?:)) etkilerini farkedebiliyomusun

ama canım arkadaşları cildindeki değişimi farketmiş kendisi ben farkettim dememişki psikolojik olsun neyse.peki sen devam ediyormusun nasıl gidiyo sende durumlar nasıl supirulinayla aran iyi mi?:)) etkilerini farkedebiliyomusun

ben kullanıyorum.kendimi iyi hissediyorum.ama 4 günde bi ilaç bu şekilde etki göstermez benim 2 hafta oldu anca fark ediyo.düzenli kullanılması şart bence.

kilo aldım.iştahım çok açık.ciltte çok belirgin bi değişme yok.beklemedeyim hala.nası değişcek diye :ecrin_bebek:

belki kilo almamışsındır kaslarda dolgunluk olunca kilo aldığını sanmış olabilirsin.yani dartıldığında kilo almışsan onu bilemem ama kasları sıkılaştırıp dolgunlık verdiğinden kilo aldığını sanmış olabilirsin canım.

kızlar peki spirulina iştah açıp kilo aldırırmı ben kilo almak istiyorum ; ve kas sistemimde zayıf kas sistemimi de geliştirirmi

kimisinde iştah açıyo canım kimisinde kapatıyo yorumlara bi bak istersen ama bildiğim kadarıyla kasları sıkılaştırıp dolgun göstrerdiği için kilo almış gibi görünerbiliyorsun iyice araştır istersen.

Bende 15 gün kadar oldu başlayalı. Geçen haftaya kadar cildim kupkuru idi. (mevsimsel) Her abdest alışımdan sonra bir avuç kremle ancak kendine geliyordu. 1-2 gündür krem sürmeme gerek kalmıyor.ılacın etkisi mi yoksa cildimde geçici bir kuruluk mu yaşadım bilemiyorum.
ıştah olayına gelince: ben zaten çok zayıf olduğum için buradaki yorumlara bakarak yemeklerden hemen sonra alıyordum.Kesin olmamakla birlikte sanki yemekleri daha çabuk sindiriyorum ve midem kazınmaya başlıyor. Aslında midemi susturmak için biraz daha yesem belki kilo alırım. bilmiyorumkismile
Şimdilik gözlemlerim bunlar.. Ayrıca ben tanınmış bir alışveriş sitesinden genrise markasından aldım. ıçerik hepsinde aynı değil mi ?

ben kullanıyorum.kendimi iyi hissediyorum.ama 4 günde bi ilaç bu şekilde etki göstermez benim 2 hafta oldu anca fark ediyo.düzenli kullanılması şart bence.

ben vejeteryan olduğumu önceki mesajlarımda da yazmıştım ve zaten birçok şeyi eksik alan biriryim çoğu şeyi yiyemediğim için. siz belkide o içindekilere benim kadar ihtiyaç duymuyorsunuz ya da bu ürün bana çok daha hızlı etki gösterdi b,ilemiyorum bilmiyorumkismile ve beni pek de ilgilendirmiyor açıkcası. ben tecrübe ettiklerimi yazdım sadece ve bu markanın bedeva reklamını yapmak gibi bir fantazim de yok. yani ne olduysa onu yazdım ve ben bu üründen kesinlikle çok memnunum. bunu sabahları bile kalkarken hissediyorum . ki ben akşam çalışan biriyim ve mesaj saatinden de anlayacağınız üzre sabah yatan biriyim. böyle polemiklere gerek yok.

X